Focus op veiligheid en
beschikbaarheid van
uw data

Digitalisering, de opkomst van de cloud, de snelle groei van cybercriminaliteit en bedrijfsspionage maken het beveiligen van uw bedrijfsprocessen ogenschijnlijk complex. Daarom helpt Tesorion uw organisatie.

Bent u Kahuna-klant?

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om de integratie voor klanten, medewerkers en partners zo vlekkeloos en geruisloos mogelijk te laten plaatsvinden. Wat betekent dit nu concreet voor u?

Iedereen krijgt aandacht van de cybercrimineel

Technologie biedt kansen en mogelijkheden. Aan de andere kant nemen cyberincidenten toe. Denk aan datalekken en ransomware-aanvallen bij bedrijven. De cybercrimineel is geïnteresseerd in u. Hoe houdt u risico beheersbaar? Geeft u aandacht aan cybersecurity? Tesorion neemt u langs deze thema’s mee op reis.

Mensen

Hoe wapenen we samen uw gebruikers tegen deze risico’s?

Meer informatie

Technologie

Hoe houdt u grip op de continuïteit met technologie?

Meer informatie

Processen

Hebt u inzicht in alle risico’s van uw organisatie?

Meer informatie

Hoe helpen we u de risico’s te verkleinen?

Risico = kans x impact

Kan het mis gaan?

En wat zijn de gevolgen?

Aandacht voor cybersecurity

In een wereld die snel digitaliseert en vertrouwt op data is aandacht voor beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van die data van wezenlijk belang. Tesorion gelooft dat u zich niet moet blindstaren op preventie alleen. Aandacht voor snelle detectie is essentieel, zeker als u zich bedenkt dat een cybercrimineel gemiddeld 264 uur onopgemerkt toegang heeft tot uw netwerk. Dat vinden wij veel te lang.

Kortom, de druk op de continuïteit van uw organisatie wordt voelbaar hoger. Immers u wilt dat informatie altijd beschikbaar is. Met de cybersecurity-oplossingen van Tesorion, zoals Managed Firewall, Enterprise Mobility Management (EMM) en Digital Risk Protection, is uw organisatie optimaal beveiligd tegen deze potentiële risico’s.

Cyberdreigingen zijn helaas niets nieuws meer. Maar een echt sluitende cyberaanpak is dat wel.

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Tesorion cybersecurity whitepaper

Bereidt u voor op de risico’s samen met Tesorion

favicon tesorion

Basis op Orde

Natuurlijk wilt u niet getroffen worden door cybercriminaliteit.
Hoe krijgt u de basis op orde?

Cloud Computing

De cloud zijn we snel gaan omarmen, hoe beschermen we
onze data en ons netwerk?

Digital Industry

De integratie tussen IT en OT vergroot het gemak en de risico’s.
Hoe beheerst u die?

Security Assessments

Meten is weten, krijg inzicht in de risico’s die u loopt
met passende adviezen.

Onze klanten vertellen

Je wordt als organisatie eigenlijk steeds kwetsbaarder. Toen bleek dat er op het gebied van cybersecurity toch gaten zaten in de reeds bestaande veiligheidsmaatregelen, is samen met Tesorion gekeken naar een toekomstbestendige oplossing.

Richard ElsingaIT-manager bij Royal Smilde

Meer regie en controle voor netwerkbeheerder, daarom hechten we veel waarde aan de oplossing waarbij verschillende groepen gebruikers verschillende rechten krijgen.

Charles EringfeldICT-manager Maasziekenhuis Pantein

Tesorion stelt zich richting Servicepunt71 echt op als een trusted partner. Die wisselwerking is voor ons ook een kenmerk van een goede samenwerking en dienstverlening.

Maurice DerogeeInformation Security Officer bij Servicepunt71

Wij bieden bescherming aan

Laatste berichten

Wilt u tijdig geïnformeerd worden? Schrijf u dan in voor onze technische updates

Wilt u de kritieke kwetsbaarheden voortaan ook per e-mail ontvangen? Abonneer u dan op de nieuwbrief.

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.