Skip to main content
Nu hulp nodig bij een cyberincident?
Bel 24/7: 088-2747800

Zeven stappen op de weg naar veiligheid

Elke buitendeur en elk raam van uw bedrijf kan op slot. Dat is normaal. Net zo normaal is het dat er maar een paar mensen uit naam van uw bedrijf geld kunnen overmaken. En dat uw medewerkers opletten dat er geen onbekende personen rondwandelen.

Cybersecurity is net zo. Om uw bedrijfsdata veilig te houden, zorgt u dat technologie en processen op orde zijn én uw mensen geïnstrueerd! Dat is de basis.

Maar hoe begint u dan? We helpen u graag op weg.

Maak uw mensen weerbaar

Houd de deuren dicht

Maak hybride werken veilig

Versleutel uw data

Maak back-ups die werken

Regel de toegangsrechten

Neem kwetsbaarheden weg

Wat heeft u nodig?

Geen bedrijf kan draaien zonder zijn toegang tot systemen en bedrijfsgegevens. Digitalisering van die gegevens is een bron van kracht, maar maakt uw organisatie tegelijkertijd ook kwetsbaar. Want de beveiliging loopt meestal achter.

Dat blijkt ook uit de feiten. Een voorbeeld? Gemiddeld heeft een cybercrimineel 264 uur onopgemerkt toegang tot een bedrijfsnetwerk. In die tijd kan hij naar hartenlust gegevens stelen en malware achterlaten zoals ransomware, waarmee hij de hele organisatie lam kan leggen.

De vraag is dus: hoe kwetsbaar is úw bedrijf? Heeft u de basis al op orde?

Mensen

Hoe leren uw medewerkers cyberdreigingen herkennen?

Meer informatie

Technologie

Welke middelen heeft u nodig om uw data te beschermen?

Meer informatie

Processen

Hoe dekt u risico’s af met goede werkprocessen?

Meer informatie

Veiligheid vraagt leiderschap

Cybersecurity begint rond de directietafel. Want daar moeten de besluiten worden genomen die de basis op orde brengen. En op orde houden!

Krachtige technologie is immers slechts één aspect van cybersecurity. Even belangrijk is het dat uw mensen getraind zijn. En dat de bedrijfsprocessen zo zijn ingericht dat de risico’s minimaal worden.

Daarvoor moet uw bedrijf aan de slag met zaken als autorisatie en authenticatie, security-awareness, firewalls en endpoint-protection. Vóórdat de criminelen ook bij u toeslaan.

Wilt u er meer
van weten?

Cybersecurity is een complexe uitdaging.
Wilt u weten hoe u de basis op orde brengt?
Dan helpen we u daar graag bij.

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Voor welke ondernemers is dit ideaal?

logistics

Transport en logistieke sector

Uw organisatie is een belangrijke schakel in een keten. Uw klanten zijn van u afhankelijk en veel systemen zijn met elkaar geïntegreerd. Real-time inzichten zijn nodig. Hoe borgt u dat allemaal?

Meer informatie
financial

Financiële dienstverleners

U werkt met strategische tot financiële data. Uw medewerkers werken op wisselende locaties. Hoe borgt u de veiligheid en privacy van de klant en de medewerker? Hoe voorkomt u fraude?

Meer informatie
health

Zorgverleners

Alle data is privacygevoelig en moet aan extra wet- en regelgeving voldoen, zoals de NEN 7510, BIO en NTA 7516. Toch moet u samenwerken en data delen met verschillende ketenpartners. Waar begint u?

Meer informatie

Heeft u het allemaal al goed geregeld?

Binnen 5 minuten inzicht, een incident kost meer tijd.

Doe ons gratis assessment

Wij bieden bescherming aan

Of lees meer over de Basis op Orde in onze blogs

Blog
5 juli 2024

Cybercriminelen pluizen je online gedrag uit

Ook op de werkvloer ben je kwetsbaar voor cybercriminaliteit “Hallo mama, ik heb een nieuwe telefoon. Sla je mijn nieuwe nummer op?” Het is het begin van een WhatsApp gesprek…
Hoe gevaarlijk zijn úw ketenpartners?
Een aanval op uw bedrijf via ketenpartners. Dat klinkt misschien vreemd, maar deze aanvalsstrategie wordt steeds vaker gebruikt. Wanneer een organisatie zelf niet direct kwetsbaar is, dan wordt er geprobeerd om binnen te komen via de zwakste schakel. In dit artikel kunt u lezen welke gevaren een bedrijf kan lopen wanneer een aanval als deze via ketenpartners plaatsvindt.

https://www.tesorion.nl/nl/posts/hoe-gevaarlijk-zijn-uw-ketenpartners/

What risks do your supply chain partners pose?
An attack on your business through supply chain partners. It may sound strange, but this attack strategy is becoming more common. When an organization itself is not directly vulnerable, an attempt is made to get in through the weakest link. In this article, you can read about the dangers that a company can face when an attack like this occurs through supply chain partners .

https://www.tesorion.nl/en/posts/what-risks-do-your-supply-chain-partners-pose/Blog
27 juni 2024

Hoe gevaarlijk zijn úw ketenpartners?

Aanvallen op organisaties worden door cybercriminelen steeds vaker ingezet via ketenpartners. Deze manier van aanvallen is geen nieuwe cyberdreiging, maar wel eentje die steeds vaker wordt gebruikt. Het is een…
Blog
29 april 2024

Zo (h)erken je cyberdreigingen van ai

Artificial intelligence (ai) is een geweldig hulpmiddel in tal van situaties. Het toegenomen vermogen om data te analyseren en toe te passen is ook voor duistere doeleinden aan te wenden.…
Close Menu