ClickySkip to main content
Nu hulp nodig bij een cyberincident?
Bel 24/7: 088-2747800

Zeven stappen op de weg naar veiligheid

Elke buitendeur en elk raam van uw bedrijf kan op slot. Dat is normaal. Net zo normaal is het dat er maar een paar mensen uit naam van uw bedrijf geld kunnen overmaken. En dat uw medewerkers opletten dat er geen onbekende personen rondwandelen.

Cybersecurity is net zo. Om uw bedrijfsdata veilig te houden, zorgt u dat technologie en processen op orde zijn én uw mensen geïnstrueerd! Dat is de basis.

Maar hoe begint u dan? We helpen u graag op weg.

Maak uw mensen weerbaar

Houd de deuren dicht

Maak hybride werken veilig

Versleutel uw data

Maak back-ups die werken

Regel de toegangsrechten

Neem kwetsbaarheden weg

Wat heeft u nodig?

Geen bedrijf kan draaien zonder zijn toegang tot systemen en bedrijfsgegevens. Digitalisering van die gegevens is een bron van kracht, maar maakt uw organisatie tegelijkertijd ook kwetsbaar. Want de beveiliging loopt meestal achter.

Dat blijkt ook uit de feiten. Een voorbeeld? Gemiddeld heeft een cybercrimineel 264 uur onopgemerkt toegang tot een bedrijfsnetwerk. In die tijd kan hij naar hartenlust gegevens stelen en malware achterlaten zoals ransomware, waarmee hij de hele organisatie lam kan leggen.

De vraag is dus: hoe kwetsbaar is úw bedrijf? Heeft u de basis al op orde?

Mensen

Hoe leren uw medewerkers cyberdreigingen herkennen?

Meer informatie

Technologie

Welke middelen heeft u nodig om uw data te beschermen?

Meer informatie

Processen

Hoe dekt u risico’s af met goede werkprocessen?

Meer informatie

Veiligheid vraagt leiderschap

Cybersecurity begint rond de directietafel. Want daar moeten de besluiten worden genomen die de basis op orde brengen. En op orde houden!

Krachtige technologie is immers slechts één aspect van cybersecurity. Even belangrijk is het dat uw mensen getraind zijn. En dat de bedrijfsprocessen zo zijn ingericht dat de risico’s minimaal worden.

Daarvoor moet uw bedrijf aan de slag met zaken als autorisatie en authenticatie, security-awareness, firewalls en endpoint-protection. Vóórdat de criminelen ook bij u toeslaan.

Wilt u er meer
van weten?

Cybersecurity is een complexe uitdaging.
Wilt u weten hoe u de basis op orde brengt?
Dan helpen we u daar graag bij.

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Voor welke ondernemers is dit ideaal?

logistics

Transport en logistieke sector

Uw organisatie is een belangrijke schakel in een keten. Uw klanten zijn van u afhankelijk en veel systemen zijn met elkaar geïntegreerd. Real-time inzichten zijn nodig. Hoe borgt u dat allemaal?

Meer informatie
financial

Financiële dienstverleners

U werkt met strategische tot financiële data. Uw medewerkers werken op wisselende locaties. Hoe borgt u de veiligheid en privacy van de klant en de medewerker? Hoe voorkomt u fraude?

Meer informatie
health

Zorgverleners

Alle data is privacygevoelig en moet aan extra wet- en regelgeving voldoen, zoals de NEN 7510, BIO en NTA 7516. Toch moet u samenwerken en data delen met verschillende ketenpartners. Waar begint u?

Meer informatie

Heeft u het allemaal al goed geregeld?

Binnen 5 minuten inzicht, een incident kost meer tijd.

Doe ons gratis assessment

Wij bieden bescherming aan

Of lees meer over de Basis op Orde in onze blogs

Blog
4 januari 2024

5 tips om te voorkomen dat jij het volgende slachtoffer van phishing wordt

Het is inmiddels een bekend fenomeen: phishing e-mails. Hoewel de meeste mensen phishing e-mails wel kennen, is het herkennen ervan steeds lastiger. De komst van nieuwe technologie zorgt er bijvoorbeeld…
Blog
27 november 2023

Dreigingen per e-mail: weet jij zeker met wie je mailt?

Regelmatig hoor of lees je berichten waarbij een organisatie geld heeft overgemaakt naar een cybercrimineel. De aanleiding? Een e-mail waarbij de zogenaamde leverancier aangeeft dat het rekeningnummer is gewijzigd. Of…
Blog
13 oktober 2023

Een cyberaanval komt altijd onverwacht

Een doordeweekse ochtend: de dag begint met koffie en het doornemen van de e-mails. Je ziet een bericht om facturen goed te keuren. Dat kan nog net voor de vergadering…
Close Menu