Skip to main content
Nu hulp nodig bij een cyberincindent?
Bel 24/7: 088-2747800

Bezoek Tesorion

Door 12 juli 2019 maart 12th, 2021 Nieuws
Tesorion locatie Leusden2

In onze kantoren werken onze medewerkers samen om onze klanten te beschermen. Daarom vinden wij veiligheid in onze kantoren zeer belangrijk. Dit komt onder andere tot uiting in ons protocol voor bezoekers.

Legitimatieplicht

Wij vragen iedere bezoeker zich te legitimeren bij de receptie. Dit kan door het tonen van een ID-kaart, rijbewijs of paspoort. Hierbij wordt gecontroleerd op de geldigheid van het bewijs en of de naam op het bewijs overeenkomt met de drager. Wij maken geen kopie van het legitimatiebewijs. De naam van de bezoeker leggen wij vast in het bezoekerslogboek, inclusief de tijd van arriveren en vertrek. Dit logboek behandelen we volgens de geldende regelgeving. De opgenomen informatie wordt binnen een jaar vernietigd.

Camerabewaking

Binnen onze kantoren wordt gebruik gemaakt van camerabewaking. Deze is gericht op doorgangsruimtes; ruimtes waar mensen langs komen op weg van de ene naar de andere bestemming. De bewaking is niet gericht op werkplekken en vergaderzalen. Camerabeelden worden zorgvuldig behandeld en vernietigd binnen 4 weken.

Netwerkbewaking

In onze kantoren is een gasten WiFi netwerk beschikbaar. Dit netwerk wordt gemonitord door Tesorion Immunity. Dat houdt in dat alle verkeersstromen in het oog worden gehouden. Het doel hiervan is het voorkomen van malware infecties. Bij constatering van malware zullen er stappen genomen worden om het apparaat van het netwerk te isoleren. De monitoring gegevens worden 12 maanden bewaard.

Parkeren en laden

Bij onze kantoren in Enschede en Leusden zijn bezoekersparkeerplaatsen en laadpalen beschikbaar. Om te parkeren in Leusden kun je aanbellen bij de slagboom en daarna doorrijden tot de bezoekersplaatsen aan de linkerkant.

Heb je graag de beschikking over een laadpaal? Meld dit dan vooraf. Dan kunnen wij een laadplek reserveren.

Wij verwelkomen je graag op een van onze locaties.

Close Menu