Skip to main content
Nu hulp nodig bij een cyberincident?
Bel 24/7: 088-2747800

Wat als u gewoon niks doet aan cyberbewustzijn?

We weten dat we niet zo maar op een linkje moeten klikken.
Ook weten we dat je een openbaar WiFi-netwerk niet moet gebruiken.

Dat is toch genoeg?

Lees de whitepaper

Tesorion helpt bij het vergroten van bewustzijn

Trainingen

Er is een uitgebreide bibliotheek van uiteenlopende content beschikbaar die uw medewerkers kunnen volgen. Uiteraard zijn deze te integreren in uw eigen Leer Management Systeem (LMS).

Inzichten

Door in een ritme de trainingen te volgen vergroten we het bewustzijn bij medewerkers. Bijvoorbeeld wat de doelstelling van hackers kan zijn. U leert door deze inzichten hoe ons standaard handelen en denken optimaal gebruikt wordt.

Assessments

Weet u zeker dat uw medewerkers die phishing link herkennen? Dit kunnen we samen regelmatig testen. Ook zijn er andere assessments mogelijk om inzicht te krijgen in het gedrag van medewerkers en daar gericht op te ontwikkelen.

Posters

Vergroot het bewustzijn in uw organisatie door op kantoor en voor thuis posters te faciliteren. Juist de herhaling zorgt voor bewuster gedrag. Vraag de gratis poster en handout aan.

Serious gaming

In spelsituaties adopteren we kennis sneller, makkelijker en is het leuker leren. Daarom leert Tesorion u cyberdreigingen te herkennen door het gebruik van gamificatie. Hoe gaat u op de juiste manier met een cyberdreiging om?

Hacking demo

Ooit wel eens een live hackaanval meegemaakt? Hoewel we hacken negatief vinden en niet willen meemaken heeft het ook iets spannends. Onze experts laten zien hoe dit in zijn werk gaat.

Waarom kiezen voor Tesorion?

Leren uit de praktijk

Tijdens ons werk voor klanten komen we regelmatig nieuwe praktijkvoorbeelden van relevante dreigingen tegen. Deze kennis gebruiken wij om nieuwe trainingen te ontwikkelen of om bestaande trainingen te optimaliseren. Relevantie ten top dus.

Continu leren

Ware kennis bestaat erin te weten dat men niets weet. We leren elke dag en juist dat is waarin wij ook geloven. Door continu te leren via korte, interactieve content, blijven we relevant en blijven medewerkers geboeid.

Combineren beste elementen

Alleen het beste voor onze klant is goed genoeg, dat is ons motto. Wij kopen enerzijds materiaal in, combineren dit met eigen materiaal en opgedane kennis. Deze combinatie zorgt voor het beste aanbod.

Leuk leren

Bewust iets nieuws leren is niet altijd leuk. Daarom willen wij Gedrag & Bewustzijn leuk maken. Dit doen we onder andere via gamificatie, illustraties met humor en natuurlijk met online lessen waarin ook gelachen kan worden.

Waarom investeren in Gedrag & Bewustzijn?

Als hacker wil je geld verdienen door waarvolle gegevens buit te maken of door binnen te dringen in het netwerk van een organisatie. Afhankelijk van de organisatie zijn er verschillende redenen waarom dat interessant is voor een cybercrimineel. Er gaat heel veel geld om in deze wereld. Om u hier tegen wapenen is daarom ontzettend slim om te doen. In de meeste gevallen investeert u in technologie om u daarbij te helpen en gelukkig kan technologie ook goed helpen. In het Email Security en Endpoint Security onderzoek is goed te zien dat deze oplossingen heel goed hun werk doen, alleen niet volledig. Hoewel sommigen heel dicht bij de 100% komen blijft er toch altijd een kans over.

En juist die zogenaamde kleine kans is ideaal voor de cybercrimineel. Precies in deze hoek kunt u, door uw medewerkers te trainen en zich bewust te maken van hun gedrag, u wapenen tegen het deel dat techniek nog niet voor u kan doen.

Samen doorlopen we vijf heldere stappen

Onze roadmap om uw medewerkers optimaal bewust te maken van hun gedrag is in vijf heldere stappen weergegeven.

icon-stap1_awareness

1. Motivatie

icon-stap2_awareness

2. Nulmeting

icon-stap3_awareness

3. Strategie

icon-stap4_awareness

4. Trainen

icon-stap5 awareness

5. Optimalisatie

Cybersecurity begint met bewustzijn

en met de gratis Tesorion 'Herken phishing' posters

We zijn altijd verbonden met elkaar. Via verschillende kanalen komen er berichten binnen. Herkent u phishingberichten? Natuurlijk klikt u nooit op onbekende links? Soms is het ook wel lastig om echt en nep te herkennen.

Om u en uw collega’s op weg te helpen hebben wij een poster gemaakt met handige tips. Voor de thuiswerkende collega’s hebben we een handout. Zo helpt u mee aan een cyberveilige werkomgeving en een veiliger Nederland.

Bestel de gratis posters
Poster awareness

Wij bieden bescherming aan

Publicaties

Bekijk hier het laatste relevante nieuws, podcasts en blogs van onze experts over dit onderwerp.

keuzehulp bij cybersecuritymaatregelenBlogNetwerk beveiligingSOCGedrag & Bewustzijn
3 mei 2021

Keuzehulp voor cybersecurity maatregelen – deel 3

Dit is de derde en daarmee het laatste deel van de blogs over de mogelijkheden die je hebt om ervoor te zorgen dat je de juiste keuzes maakt voor jouw…
keuzehulp voor cybersecurity maatregelen deel 2BlogNetwerk beveiligingGedrag & Bewustzijn
5 maart 2021

Keuzehulp voor cybersecurity maatregelen – deel 2

In de vorige blog gingen we in op de basis van een goede cybersecurity-oplossing. Deze minimale vereisten zijn de essentiële zaken om geregeld te hebben. Dit eerste niveau is de…
Event archiefGedrag & Bewustzijn
19 februari 2021

Maak van je medewerkers de sterkste schakel

8 april 2021 | 11:00 - 12:00
Bekijk alle publicaties

Cyberdreigingen zijn helaas niets nieuws meer. Maar een echt sluitende cyberaanpak is dat wel.

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Tesorion cybersecurity whitepaper
Close Menu