Skip to main content
Nu hulp nodig bij een cyberincident?
Bel 24/7: 088-2747800

De krachtige combinatie
van Tesorion Immunity

Hoe werkt het?

Netwerkbeveiliging kent vele vormen. De controle op welke apparaten er toegang hebben tot uw netwerk is een eerste stap. Door deze controle te combineren met geautomatiseerde detectie van infecties en isolatie van het desbetreffende apparaat, ontstaat er een krachtige combinatie. Kortom: u bepaalt wie er naar binnen mag en wat dan acceptabel gedrag is. Om in de gaten te houden wat er gebeurt op het netwerk en, indien gewenst, geautomatiseerd in te kunnen grijpen, communiceert Tesorion Immunity met uw netwerkapparatuur. Het maakt daarbij niet uit van welk merk die hardware is. De meeste gangbare switches, access points en wireless LAN-controllers voor bedrijfsnetwerken worden ondersteund. Zo kunt u zelf bepalen welke merk hardware voor u het beste is. Daarmee past Tesorion Immunity zich aan op uw netwerk en niet andersom.

Meer informatie

Bedrijfscontext & betrouwbaarheidsscore

Dankzij de ingestelde regels is het duidelijk hoe er moet worden ingegrepen bij afwijkingen. Deze regels combineren het dreigingsniveau (de vertrouwensscore) per dreigingscategorie met de bedrijfscontext waarin het apparaat zich bevindt. Zo wilt u een tablet op het gastennetwerk anders behandelen dan een laptop op de financiële administratie. Afhankelijk van de drempelwaarden grijpt Tesorion Immunity bij een bedreiging daadwerkelijk in. Het geïnfecteerde apparaat wordt dan automatisch geïsoleerd waardoor de dreiging direct is afgewend. Vervolgens wordt de desbetreffende collega of bezoeker en de IT-afdeling geïnformeerd.

Met Tesorion Immunity haalt u een krachtige combinatie in huis

Zo combineren wij toegangscontrole met netwerkbeveiliging, door de netwerkapparatuur te betrekken bij de beveiliging. Oftewel we monitoren wie er naar binnen mag en wat dan acceptabel gedrag is. Om in de gaten te houden wat er gebeurt op het netwerk en, indien gewenst, geautomatiseerd in te kunnen grijpen, communiceert Tesorion Immunity met uw netwerkapparatuur.

Waarom kiezen voor Tesorion Immunity?

Geautomatiseerd detecteren van mogelijke incidenten
Grip op uw data, apparaten en netwerk
Gastentoegang op uw netwerk onder controle
Voorkomen van verspreiding van malware
Direct bedreigingen isoleren
Voorspelbaar en transparant abonnementsmodel
Gebruikersvriendelijke en intelligente rapportage
Kortdurende en eenvoudige implementatie
Close Menu