Skip to main content
Nu hulp nodig bij een cyberincident?
Bel 24/7: 088-2747800

Laat technologie werken voor uw cybersecurity

De complexiteit van de cyberaanvallen en de impact hiervan groeit. Technologie in cybersecurity vraagt om een pragmatische aanpak om de cyberweerbaarheid te vergroten.

Maak een afspraak

Herkennen van patronen in gebeurtenissen is cruciaal

Voorkom de sleur van repeterende taken

Als we kijken naar de oorzaken van datalekken, dan zien we dat meer dan 90% van de datalekken gerelateerd is aan medewerkers. Daarom is de technologie er steeds meer op gericht om de medewerkers te helpen. Zo kunnen ze betere beslissingen nemen en de kostbare data beter beschermen.

De technologische oplossingen dragen bij aan het verminderen van de kans op fouten, waardoor de risico’s worden verkleind. Echter, het blijft een samenspel tussen mens en technologie. De mens zit immers zelf achter de knoppen.

Technologie en cyberbewustzijn gaan hand in hand

icoon beschermd tegen

Bescherming tegen malware

Voorheen hadden we het over antivirusprogramma’s. De technologie is sterk verbeterd en nu ligt de focus op het beschermen van apparaten door te kijken naar afwijkend gedrag. Zo detecteert u hackers en ander malafide gedrag en krijgt u inzicht in kwetsbaarheden. Dit houdt uw apparaten schoon en uw medewerkers veilig.

365 graden beeld

Veilig werken in de cloud

We adopteren oplossingen zoals Office 365 en Google G-Suite. Ideale oplossingen om krachtig samen te werken. Data zit in uw e-mail, in Microsoft Teams, op Google Drive en vast nog wel op meer plaatsen. Het platform wordt voor u beheerd, maar u bent verantwoordelijk voor uw data. Daar moet u dus ook maatregelen voor treffen.

thuiswerken icoon

Overal veiliger werken

Dankzij slimme technologie werken we overal; thuis, onderweg of op kantoor. We zijn productiever dan ooit, maar ook kwetsbaarder. We hebben overal en via verschillende apparaten toegang tot onze data. Dan wilt u niet dat medewerkers via een gratis wifi-netwerk inloggen, of data onbeveiligd versturen. Als organisatie kunt u dat eenvoudig faciliteren.

Hulp nodig bij
het uitzoeken?

Technologie in cybersecurity is geen
rocket science en willen we u mee helpen.
Wilt u ook veiliger werken met uw
bestaande software en apparaten?
Weet u alleen niet waar dan
nu te beginnen?

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Technologie in cybersecurity Welke oplossingen zijn ideaal?

Houd de deuren dicht

Houd de deuren dicht

Zero trust is het concept waarbij u niets vertrouwt, of het zich nu binnen of buiten de grenzen van uw netwerk bevindt. Denk aan het opsplitsen van uw netwerk in segmenten, aan de naleving van dataclassificatie en voor beveiliging en controle aan de netwerkpoort met een next generation firewall.

Meer informatie
Maak hybride werken veilig

Maak hybride werken veilig

We werken overal waar we willen. Daarom wilt u direct kunnen ingrijpen wanneer apparaten zijn geïnfecteerd of vreemd gedrag vertonen. Maak het voor uw medewerkers zo makkelijk mogelijk en biedt eenvoudige tools om bestanden te delen en voorkom daarmee schaduw-IT.

Meer informatie
Versleutel uw data

Versleutel uw data

U wilt niet dat uw data op straat komt te liggen. Het maakt niet uit of het daarbij gaat om persoonsgebonden gegevens, vertrouwelijke informatie of klantdata. Zorg daarom dat uw data op een veilige manier gedeeld wordt en dat deze data niet zomaar toegankelijk is.

Meer informatie

Heeft u het allemaal al goed geregeld?

Binnen 5 minuten inzicht, een incident kost meer tijd.

Doe ons gratis assessment

Wij bieden bescherming aan

Of lees meer in onze blogs over cybersecurity en technologie

Blog
29 april 2024

Zo (h)erken je cyberdreigingen van ai

Artificial intelligence (ai) is een geweldig hulpmiddel in tal van situaties. Het toegenomen vermogen om data te analyseren en toe te passen is ook voor duistere doeleinden aan te wenden.…
Blog
25 april 2024

AI als heilige graal

Generatieve AI versus Adaptive AI Tegenwoordig wordt kunstmatige intelligentie (AI) in een groot aantal applicaties en processen gebruikt. Toch is het ene AI-tool niet gelijk aan het andere. AI is…
Blog
21 maart 2024

API beveiliging: maak van de lust van API’s geen last

Applicaties beheersen onze wereld. Wij als gebruikers wisselen vooral informatie uit met applicaties via ons toetsenbord, terwijl applicaties onderling vooral informatie onderling uitwisselen via API’s (Applicatie Programming Interface).  API’s verbinden…
Close Menu