Laat technologie werken voor uw cybersecurity

De complexiteit van de cyberaanvallen en de impact hiervan groeit. Dat vraagt om een pragmatische aanpak om de cyberweerbaarheid te vergroten.

Maak een afspraak

Herkennen van patronen in gebeurtenissen is cruciaal

Voorkom de sleur van repeterende taken

Als we kijken naar de oorzaken van datalekken, dan ziet u dat meer dan 90% van de datalekken gerelateerd is aan medewerkers. Daarom is de technologie er steeds meer op gericht om de medewerkers te helpen. Zo kunnen ze betere beslissingen nemen en de kostbare data beter beschermen.

De technologische oplossingen dragen bij aan het verminderen van risico’s, waardoor de kans op fouten zal verminderen. Echter, het blijft een samenspel tussen mens en technologie. De mens zit immers zelf achter de knoppen.

Technologie en cyberbewustzijn gaan hand in hand

icoon beschermd tegen

Bescherming tegen malware

Voorheen hadden we het over antivirusprogramma’s. De technologie is sterk verbeterd en nu ligt de focus op het beschermen van apparaten door te kijken naar afwijkend gedrag. Zo detecteert u hackers en ander malafide gedrag en krijgt u inzicht in kwetsbaarheden. Zo houdt u uw apparaten schoon en uw medewerkers veilig.

365 graden beeld

Veilig werken in de cloud

We adopteren oplossingen zoals Office 365 en Google G-Suite. Ideale oplossingen om krachtig samen te werken. Data zit in uw e-mail, in Microsoft Teams, op Google Drive en vast nog wel op meer plaatsen. Het platform wordt voor u beheerd, maar u bent verantwoordelijk voor uw data. Daar moet u dus ook maatregelen voor treffen.

thuiswerken icoon

Overal veiliger werken

Dankzij slimme technologie werken we overal; thuis, onderweg of op kantoor. We zijn productiever dan ooit, maar ook kwetsbaarder. We hebben overal en via verschillende apparaten toegang tot onze data. Dan wilt u niet dat medewerkers via een gratis wifi-netwerk inloggen, of data onbeveiligd versturen. Als organisatie kunt u dat eenvoudig faciliteren.

Hulp nodig bij
het uitzoeken?

Wilt u ook veiliger werken met uw
bestaande software en apparaten?
Weet u alleen niet waar dan
nu te beginnen?

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Welke oplossingen zijn ideaal

Zero Trust netwerk toegang

Zero trust is het concept waarbij u niets vertrouwt, of het nu binnen of buiten de grenzen van uw netwerk gebeurt. Kortom splits uw netwerk op in compartimenten, vergelijkbaar als het ware met brandwerende muren. Zorg voor beveiliging en controle aan de netwerkpoort.

Meer informatie

Beveilig e-mail en apparaten

We werken overal waar we willen. Daarom wilt u direct kunnen ingrijpen wanneer apparaten vreemd gedrag vertonen of en zeker wanneer deze zijn geïnfecteerd. U wilt gebruikers eenvoudige tools bieden om bestanden te delen om schaduw-IT te voorkomen.

Meer informatie

Versleutel belangrijke data

U wilt niet dat data op straat komt te liggen. Het maakt niet uit of het daarbij gaat om persoonsgebonden gegevens, vertrouwelijke informatie of klantdata. Zorg daarom dat data op een veilige manier gedeeld wordt en dat data niet zomaar toegankelijk is.

Meer informatie

Heeft u het allemaal al goed geregeld?

Binnen 5 minuten kan u dit inzicht al hebben, een incident kost meer tijd.

Doe ons gratis assessment

Wij bieden bescherming aan

Of lees meer in onze blogs over cybersecurity en technologie

Blog
4 januari 2022

Wat u moet weten over stoppen met faxen

KPN stopt definitief met ISDN. Daarmee komt er een einde aan de traditionele fax uit de jaren 80. Wat betekent dit en wat is het alternatief?
Blog
15 december 2021

Phishing: alles wat u als IT-professional moet weten

Phishing is een vorm van cybercriminaliteit waar elke organisatie mee te maken krijgt. Lees wat u kunt doen om securityproblemen door phishing te voorkomen.
Blog
8 december 2021

Checklist: wat kunnen organisaties doen tegen phishing?

Phishing is een veelvoorkomende kwaal in het digitale tijdperk. We kennen ze allemaal wel, de mails, sms’jes of appberichten waarin cybercriminelen ons naar valse websites proberen te leiden zodat ze…