Laat technologie werken voor je cybersecurity

De complexiteit van de cyberaanvallen en de impact hiervan groeit. Dat vraagt om een pragmatische aanpak om de cyberweerbaarheid te vergroten.

Maak een afspraak

Herkennen van patronen in gebeurtenissen is cruciaal

Repeterende taken zijn ideaal voor technologie

Als je kijkt naar de oorzaken van datalekken, dan zie je dat meer dan 90% van de datalekken gerelateerd is aan medewerkers. Daarom is de technologie er steeds meer op gericht om de medewerkers te helpen. Zo kunnen ze betere beslissingen nemen en de kostbare data beter beschermen.

De technologische oplossingen dragen bij aan het verminderen van risico’s, waardoor de kans op fouten zal verminderen. Echter, het blijft een samenspel tussen mens en technologie. De mens zit immers zelf achter de knoppen.

Technologie en cyberbewustzijn gaan hand in hand

icoon beschermd tegen

Bescherming tegen malware

Voorheen hadden we het over antivirusprogramma’s. De technologie is sterk verbeterd en nu ligt de focus op het beschermen van apparaten tegen misbruik en aanvallen. Vandaag de dag heb je meer nodig dan alleen bescherming tegen virussen. Houd ook rekening met meer extremere vormen van malware, zoals ransomware.

365 graden beeld

Veilig werken in de cloud

We adopteren oplossingen zoals Office 365 en Google G-Suite. Ideale oplossingen om krachtig samen te werken. De groei aan e-mail neemt toe, net als het gebruik van SharePoint Online, Microsoft Teams en Google Drive. Geavanceerde detectie op phishing en veel voorkomende aanvalstechnieken, daar focussen deze aanbieders zich niet op.

thuiswerken icoon

Overal veiliger werken

Dankzij slimme technologie werken we overal; thuis, onderweg of op kantoor. We zijn productiever dan ooit, maar ook kwetsbaarder. We hebben overal en via verschillende apparaten toegang tot onze data. Dan wil je niet dat medewerkers via een gratis wifi-netwerk inloggen, of data onbeveiligd versturen. Als organisatie kan je dat eenvoudig faciliteren.

Hulp nodig bij
het uitzoeken?

Wil jij ook veiliger werken met jullie
bestaande software en apparaten?
Weet je alleen niet waar dan
nu te beginnen?

Tesorion gebruikt jouw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. Je kunt je op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Welke oplossingen zijn ideaal

Zero Trust netwerk toegang

Zero trust is het concept waarbij je niets vertrouwt, of het nu binnen of buiten de grenzen van je netwerk gebeurt. Kortom Splits je netwerk op in compartimenten, vergelijkbaar als het ware met brandwerende muren. Zorg voor beveiliging en controle aan de netwerkpoort.

Meer informatie

Beveilig e-mail en apparaten

We werken overal waar we willen. Daarom wil je direct kunnen ingrijpen wanneer apparaten vreemd gedrag vertonen of en zeker wanneer deze zijn geïnfecteerd. Je wilt gebruikers eenvoudige tools bieden om bestanden te delen om schaduw-IT te voorkomen.

Meer informatie

Versleutel belangrijke data

Je wilt niet dat data op straat komt te liggen. Het maakt niet uit of het daarbij gaat om persoonsgebonden gegevens, vertrouwelijke informatie of klantdata. Zorg daarom dat data op een veilige manier gedeeld wordt en dat data niet zomaar toegankelijk is.

Meer informatie

Heb je het allemaal al goed geregeld?

Binnen 5 minuten kan je dit inzicht al hebben, een incident kost je meer tijd.

Doe ons gratis assessment

Wij bieden bescherming aan

Of lees meer in onze blogs over cybersecurity en technologie

BlogNetwerk beveiliging
21 juli 2021

Het maken van back-ups is niet belangrijk

Je wordt geraakt door een ransomware-aanval. Een groot gedeelte van je bestanden is versleuteld en je bedrijf ligt stil. Medewerkers kunnen niet meer inloggen, de afhandeling van bestellingen uit de…
Terug naar kantoorBlog
12 juli 2021

Bereid je voor op terug naar kantoor

Na anderhalf jaar gedwongen thuiswerken, maken veel organisaties zich op om medewerkers weer op kantoor te laten werken. Nu de laptops, tablets en smartphones vrij massaal weer aangesloten gaan worden…
BlogCERT
25 juni 2021

Lorenz ransomware: analyse en gratis decryptor

BleepingComputer heeft laatst geschreven over een nieuwe ransomwarefamilie die organisaties over heel de wereld als doelwit heeft: Lorenz. Net zoals vele andere bekende ransomwarefamilies, breekt Lorenz ook in op de…