assessments icoon

Slaag jij met vlag en wimpel voor deze assessments?

Zijn “security by design” en “privacy by design” onderdeel van jouw cloud-strategie? Welke risico’s loop je nou eigenlijk? Voorkom reputatieschade.

Maak een afspraak

Jij wilt beter in staat zijn om te reageren op dreigingen

Inzicht in de risico’s die je loopt

Ons IT-landschap wordt steeds complexer. We zijn steeds afhankelijker van deze systemen. Bovendien nemen onze verwachtingen toe. We willen altijd en overal toegang tot informatie. Dat is niet alleen op het werk zo, maar ook privé. We zijn doorlopend online.

Kortom: we zijn een magneet voor hen die je identiteit graag willen. Het bewaken van data is een serieuze dagtaak geworden. De status van je beveiliging meten en weten is ook steeds moeilijker. De pragmatische experts van Tesorion helpen je.

Ontdek hoe assessments jou verder helpen

Waardevolle inzichten

Elke keuze die je maakt brengt automatisch risico’s met zich mee, zoals een nieuw platform, een strategische leverancier of een overname. Welke risico’s je daarbij loopt en hoe je daar mee om gaat wil je vooraf duidelijk hebben. Dankzij een helder dashboard biedt Tesorion waardevolle inzichten en duidelijke resultaten.

risico icoon

Cybersecurity risicoanalyse

Als er een cyberincident plaatsvindt is het belangrijk om zo snel mogelijk een totaalbeeld te krijgen van de actuele situatie. Zijn er gevoelige gegevens openbaar gemaakt? Moeten er maatregelen getroffen worden? Hoe herstel je zo snel mogelijk weer de operatie? Tesorion helpt je om deze en andere vragen te beantwoorden.

wet- en regelgeving

Compliance-inzichten

De pragmatische aanpak van Tesorion kenmerkt zich door de bevindingen helder te rapporteren. We voorzien alle risico’s van een mitigerend advies. Uiteraard prioriteren we elk risico. Dit doen we aan de hand van vier kleurcodes, zo kunnen we een samenhangend advies geven over de te nemen maatregelen op zowel de korte als de lange termijn.

Laat securitykennis en expertise voor jou werken

Ambities en vraagstukken helder realiseren

Heb jij hulp nodig bij het verbeteren of opstellen van je cybersecurityplan? Samen met onze security-architecten bepalen we de koers en zorgen we ervoor dat alle inspanningen maximaal bijdragen aan een veilige bedrijfsvoering. Geen rompslomp of dikke dossiers. Gewoon doen wat het beste bij je past.

De experts van Tesorion ondersteunen jouw organisatie pragmatisch en flexibel bij het realiseren van de cybersecurity-ambities en vraagstukken. Snel en doeltreffend.

Hulp nodig bij
het uitzoeken?

Wil jij ook een cybersecurity plan dat werkt
implementeren in de praktijk?
Weet je alleen niet waar dan
nu te beginnen?

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Voor welke organisaties is dit ideaal?

expert icoon

Communicatiespecialisten

Samenwerken met veel verschillende partijen, veel personen en op verschillende locaties. Data die je altijd tot je beschikking wilt hebben. Hoe zorg je ervoor dat deze data niet ongevraagd bij derden beland? Hoe zorg je ervoor dat jij veilig kan werken? Is iedereen binnen jouw organisatie op de hoogte van mogelijke risico’s?

education

Onderwijs

Het onderwijs is de afgelopen anderhalf jaar drastisch veranderd. Van veelal klassikaal naar veel online of een hybride vorm. Leerlingen met eigen devices die inloggen op het schoolnetwerk en gebruik maken van legio apps. Hoe zorg jij ervoor dat dit geen gevaar oplevert voor de continuïteit van de lessen?

logistics

Transport- en logistieksector

De sector transport & logistiek is cruciaal voor Nederland. Digitalisering en automatisering vinden in snel tempo plaats terwijl wet- en regelgeving steeds strengere eisen stellen. Hoe minimaliseer je het risico op een datalek of een malware-infectie? Welke eisen mag je stellen aan je cloud-leverancier als het gaat om cybersecurity?

Webshops

Al jaren kopen we steeds meer online, van boodschappen tot meubilair en van kabels tot het boeken van een hotelkamer of kaartjes voor een evenement. Hoe waarborg je de veiligheid van je klantdata? Welke maatregelen kan je nemen om datalekken te voorkomen, zonder dat dit ten koste gaat van de shopervaring van je klanten?

financial

Zakelijke dienstverleners

Audits, wet- en regelgeving en standaarden vragen een hoop van dienstverleners als het gaat om zaken als gegevensverwerking en dataopslag. Hoe zorg je dat je compliant bent? Deel je data op een veilige manier? Nieuwe identificatiemethodes voor klanten moeten enerzijds klantvriendelijk zijn, maar kunnen ook voor een risico zorgen. Ben je goed voorbereid?

health

Zorgverleners

Passende zorg bieden staat voorop. Beslissen wat passende zorg is doe je het liefst op basis van feiten. Een compleet en kloppend dossier, net als contact met de patiënt of cliënt zijn onmisbaar. Hoe deel je informatie met ketenpartners? Hoe zorg je dat data niet met onbevoegden wordt gedeeld? Hoe voldoe je aan NTA 7516?

Aan welke assessments moet je dan denken?

proces icoon

Informatie assessment

We brengen je bedrijfsprocessen in kaart en leggen de onderliggende informatiesystemen en IT-infrastructuur vast. Zo ken je de afhankelijkheden van je organisatie. Dit biedt een goede basis voor een bedrijfsimpact of een risico assessment.

Meer informatie
bullseye

Bedrijfsimpact assessment

Heb je een goed beeld van de gevolgen wanneer informatiesystemen niet beschikbaar zijn? Wat als data niet klopt of op straat komt te liggen? In een bedrijfsimpact assessment (BIA) krijg je antwoord op deze vragen en de juiste prioriteitsstelling.

Meer informatie
groei icoon

Compliance assessment

Wil je weten waar je organisatie staat in het kader van de normen ISO 27001, NEN 7510, NIST CSF of PSD2? Met een Cybersecurity Maturity Assessment bepalen we waar je organisatie staat, ook handig als nulmeting bij de start van een implementatietraject.

Meer informatie

Meer informatie over de mogelijkheden
van security assessments?

Neem contact op

Wij bieden bescherming aan

Of lees meer over Security Assessments in onze blogs

Blog
5 augustus 2021

Analyse van de BlackMatter ransomware

Eind juli beweerde BleepingComputer dat de beruchte ransomwarebende DarkSide zijn naam had gewijzigd in BlackMatter. Na de geruchtmakende aanval op Colonial Pipeline verdween DarkSide eerder dit jaar van de radar,…
BlogNetwerk beveiliging
21 juli 2021

Het maken van back-ups is niet belangrijk

Je wordt geraakt door een ransomware-aanval. Een groot gedeelte van je bestanden is versleuteld en je bedrijf ligt stil. Medewerkers kunnen niet meer inloggen, de afhandeling van bestellingen uit de…
Terug naar kantoorBlog
12 juli 2021

Bereid je voor op terug naar kantoor

Na anderhalf jaar gedwongen thuiswerken, maken veel organisaties zich op om medewerkers weer op kantoor te laten werken. Nu de laptops, tablets en smartphones vrij massaal weer aangesloten gaan worden…