ClickySkip to main content
Nu hulp nodig bij een cyberincident?
Bel 24/7: 088-2747800
assessments icoon

Security Assessments: Slaagt u met vlag en wimpel?

Security Assessments zijn geen hogere wiskunde. Zijn “security by design” en “privacy by design” onderdeel van uw cloud-strategie? Welke risico’s loopt u nou eigenlijk? Voorkom reputatieschade.

Maak een afspraak

U wilt beter in staat zijn om te reageren op dreigingen

Inzicht in de risico’s die u loopt

Ons IT-landschap wordt steeds complexer. We zijn steeds afhankelijker van deze systemen. Bovendien nemen onze verwachtingen toe. We willen altijd en overal toegang tot informatie. Dat is niet alleen op het werk zo, maar ook privé. We zijn doorlopend online en helpen u graag met Security Assessments.

Kortom: we zijn een magneet voor hen die uw identiteit graag willen. Het bewaken van data is een serieuze dagtaak geworden. De status van uw beveiliging meten en weten is ook steeds moeilijker. De pragmatische experts van Tesorion helpen u.

Ontdek hoe assessments u verder helpen

Waardevolle inzichten

Elke keuze die u maakt brengt automatisch risico’s met zich mee, zoals een nieuw platform, een strategische leverancier of een overname. Welke risico’s u daarbij loopt en hoe u daar mee om gaat wilt u vooraf duidelijk hebben. Dankzij een helder dashboard biedt Tesorion waardevolle inzichten en duidelijke resultaten.

risico icoon

Cybersecurity risicoanalyse

Als er een cyberincident plaatsvindt is het belangrijk om zo snel mogelijk een totaalbeeld te krijgen van de actuele situatie. Zijn er gevoelige gegevens openbaar gemaakt? Moeten er maatregelen getroffen worden? Hoe herstelt u zo snel mogelijk weer de operatie? Tesorion helpt u om deze en andere vragen te beantwoorden.

wet- en regelgeving

Compliance-inzichten

De pragmatische aanpak van Tesorion kenmerkt zich door de bevindingen helder te rapporteren. We voorzien alle risico’s van een mitigerend advies. Uiteraard prioriteren we elk risico. Dit doen we aan de hand van vier kleurcodes, zo kunnen we een samenhangend advies geven over de te nemen maatregelen op zowel de korte als de lange termijn.

Laat securitykennis en expertise voor u werken

Ambities en vraagstukken helder realiseren

Heeft u hulp nodig bij het verbeteren of opstellen van uw cybersecurityplan? Samen met onze security-architecten bepalen we de koers en zorgen we ervoor dat alle inspanningen maximaal bijdragen aan een veilige bedrijfsvoering. Geen rompslomp of dikke dossiers. Gewoon doen wat het beste bij u past.

De experts van Tesorion ondersteunen uw organisatie pragmatisch en flexibel bij het realiseren van de cybersecurity-ambities en vraagstukken. Snel en doeltreffend bij het uitvoeren van Security Assessments.

Hulp nodig bij
het uitzoeken?

Wilt u ook een cybersecurity plan dat werkt
implementeren in de praktijk?
Weet u alleen niet waar dan
nu te beginnen?

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Voor welke organisaties zijn Security Assessments ideaal?

expert icoon

Communicatiespecialisten

Samenwerken met veel verschillende partijen, veel personen en op verschillende locaties. Data die u altijd tot uw beschikking wilt hebben. Hoe zorgt u ervoor dat deze data niet ongevraagd bij derden beland? Hoe zorgt u ervoor dat u veilig kunt werken? Is iedereen binnen uw organisatie op de hoogte van mogelijke risico’s?

education

Onderwijs

Het onderwijs is de afgelopen anderhalf jaar drastisch veranderd. Van veelal klassikaal naar veel online of een hybride vorm. Leerlingen met eigen apparaten die inloggen op het schoolnetwerk en gebruik maken van legio apps. Hoe zorgt u ervoor dat dit geen gevaar oplevert voor de continuïteit van de lessen?

logistics

Transport- en logistieksector

De sector transport & logistiek is cruciaal voor Nederland. Digitalisering en automatisering vinden in snel tempo plaats terwijl wet- en regelgeving steeds strengere eisen stellen. Hoe minimaliseert u het risico op een datalek of een malware-infectie? Welke eisen mag u stellen aan uw cloud-leverancier als het gaat om cybersecurity?

Webshops

Al jaren kopen we steeds meer online, van boodschappen tot meubilair en van kabels tot het boeken van een hotelkamer of kaartjes voor een evenement. Hoe waarborgt u de veiligheid van uw klantdata? Welke maatregelen kunt u nemen om datalekken te voorkomen, zonder dat dit ten koste gaat van de shopervaring van uw klanten?

financial

Zakelijke dienstverleners

Audits, wet- en regelgeving en standaarden vragen een hoop van dienstverleners als het gaat om zaken als gegevensverwerking en dataopslag. Hoe zorgt u dat u compliant bent? Deelt u data op een veilige manier? Nieuwe identificatiemethodes voor klanten moeten enerzijds klantvriendelijk zijn, maar kunnen ook voor een risico zorgen. Bent u goed voorbereid?

health

Zorgverleners

Passende zorg bieden staat voorop. Beslissen wat passende zorg is doet u het liefst op basis van feiten. Een compleet en kloppend dossier, net als contact met de patiënt of cliënt zijn onmisbaar. Hoe deelt u informatie met ketenpartners? Hoe zorgt u dat data niet met onbevoegden wordt gedeeld? Hoe voldoet u aan NTA 7516?

Aan welke assessments moet u dan denken?

proces icoon

Informatie assessment

We brengen uw bedrijfsprocessen in kaart en leggen de onderliggende informatiesystemen en IT-infrastructuur vast. Zo kent u de afhankelijkheden van uw organisatie. Dit biedt een goede basis voor een bedrijfsimpact of een risico assessment.

Meer informatie
bullseye

Bedrijfsimpact assessment

Heeft u een goed beeld van de gevolgen wanneer informatiesystemen niet beschikbaar zijn? Wat als data niet klopt of op straat komt te liggen? In een bedrijfsimpact assessment (BIA) krijgt u antwoord op deze vragen en de juiste prioriteitsstelling.

Meer informatie
groei icoon

Compliance assessment

Wilt u weten waar uw organisatie staat in het kader van de normen ISO 27001, NEN 7510, NIST CSF of PSD2? Met een Cybersecurity Maturity Assessment bepalen we waar u organisatie staat. Ook handig als nulmeting bij de start van een implementatietraject.

Meer informatie

Meer informatie over de mogelijkheden
van security assessments?

Neem contact op

Wij bieden bescherming aan

Of lees meer over Security Assessments in onze blogs

Blog
21 maart 2024

API beveiliging: maak van de lust van API’s geen last

Applicaties beheersen onze wereld. Wij als gebruikers wisselen vooral informatie uit met applicaties via ons toetsenbord, terwijl applicaties onderling vooral informatie onderling uitwisselen via API’s (Applicatie Programming Interface).  API’s verbinden…
Blog
29 februari 2024

Nieuwe technologie, een lust of een last?

De tijd vliegt en in cybersecurity lijkt dat zelfs nog een understatement. Welke technologische ontwikkelingen zag ik het afgelopen jaar en wat gaan die voor 2024 betekenen? Ik ben er…
Blog
29 februari 2024

Het net rond phishing sluit zich steeds verder

Phishing blijft steevast hoog in de ranglijsten staan als het gaat om aanvalsvectoren van cybercriminelen. Dit ondanks een tomeloze inzet van organisaties, securityleveranciers en overheden om het bewustzijn te vergroten.…
Close Menu