Skip to main content
Nu hulp nodig bij een cyberincident?
Bel 24/7: 088-2747800

Veilig terug naar kantoor assessment

We mogen weer met onze apparaten die lange tijd overal en nergens zijn geweest zijn terug naar kantoor. Bent u voorbereid?

Test uw risico's

Terug naar kantoor: Welke risico’s loop ik?

Haal niet zelf risico’s naar binnen

Gelukkig zijn de coronamaatregelen versoepeld en mogen medewerkers weer op kantoor werken. Met de terugkeer komen ook hun laptops terug in de kantoorinfrastructuur. Deze laptops zijn maandenlang, buiten het zicht van de eigen IT-organisatie, door de medewerkers gebruikt.

Het is niet zeker dat alle updates zijn uitgevoerd. Er kan malware op terecht zijn gekomen en misschien is er wel illegale of ongewenste software op geïnstalleerd. Misschien heeft de medewerker ook wel lokale beheerrechten gekregen.

De anderhalve meter afstand gaat niet op voor de computer, terwijl wanneer zo’n besmet apparaat in het kantoornetwerk komt, de dreiging toeneemt. Tesorion helpt bij een veilige en efficiënte terugkeer. Ons gratis assessment helpt een inschatting van de risico’s te maken en geeft oplossingsrichtingen.

Test welke risico’s u mogelijk loopt en doe de Terug naar kantoor assessment

This hidden fields needs to have id .replaceassessment, this will be replaced with the javascript object

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Heeft u het allemaal al goed geregeld?

Binnen 5 minuten inzicht, een incident kost meer tijd.

Doe ons gratis assessment

Wij bieden bescherming aan

Close Menu