Over Tesorion

Tesorion helpt organisaties bij het bestrijden van de meest uiteenlopende vormen van cybercriminaliteit. Haar diensten variëren van het vergroten van het bewustzijn als het gaat om cybersecurity, tot het volledig uit handen nemen van je cybersecurity door middel van onze SOC dienstverlening. Tesorion biedt 24/7 specialistische dienstverlening met haar T-CERT. Denk daarbij aan ondersteuning wanneer organisaties getroffen worden door een cybersecurity-incident. Oftewel specialisten op het gebied van digitaal forensisch onderzoek.

Dagelijks worden meer dan vier miljoen apparaten beschermd bij onze klanten in de zorg, onderwijs, transport en logistiek, zakelijke dienstverlening, financiële sector en industrie. Tesorion zorgt dat organisaties zich kunnen concentreren op de kerntaken en het waarborgen van de bedrijfscontinuïteit.

Tesorion is een Nederlandse cybersecurity expert met 160 experts. Binnen het Microsoft Active Protections-programma (MAPP) is Tesorion de enige partner uit continentaal Europa die de status van Threat Indicator Top Contributor heeft bereikt. Daarnaast is Tesorion associate partner van het NoMoreRansom project.

Wil je meer weten over onze visie op cybersecurity? Neem dan contact met ons op.

logo-ms-partner
logo-europol