Weet 24/7 wat er bij je digitale voordeur gebeurt

En doe alleen open als je zeker weet wie er staat. Wel zo fijn, toch?

Meer informatie

Firewalls verdienen meer dan alleen beheer

Security by design

Security is voor Tesorion niet iets wat we er even bij doen. Security is het enige wat we doen. Kortom: wij focussen ons volledig op de digitale veiligheid van jou, jouw mensen, jouw data en jouw organisatie. Op digitale veiligheid dingen we niet af.

beschikbaarheid en doorlopend scannen

Beschikbaarheid en veiligheid

Het begint bij de toegankelijkheid en het beschikbaar houden van je systemen en data. Je wilt ook veilig blijven werken en datalekken voorkomen. Wij kijken daarom verder dan alleen beschikbaarheid.

Roadmap en innovatie

Hoe passen nieuwe innovaties en de roadmap van onze partners bij onze klanten? Maximaliseer het rendement op je investering dankzij onze roadmap en innovatiesessies. Periodiek delen we de meest relevante nieuwe ontwikkelingen.

Adviseren

Tesorion adviseert je proactief over de impact van een update of upgrade. Ook houden we je ervan op de hoogte wanneer de firewall niet meer ondersteund wordt en vervangen moet worden. Uiteraard met een passend migratieplan.

health

Health check

Ontdek mogelijke risico’s in je cybersecurity met onze health check. Vergelijk het met de jaarlijkse APK voor de auto. Zo is het ook met firewalls. Op een aantal punten controleren wij of alles nog veilig is en adviseren wij je welke stappen je kan zetten.

Bouwblokken

De Managed Firewall dienst integreert naadloos met andere diensten waardoor Tesorion een one-stop cybersecurity shop voor jouw organisatie is geworden. Jij kiest wat we doen en wij zorgen dat je daar nachtrust voor terug krijgt.

Ondersteuning van Tesorion

Is jouw core business niet perse het beheren van een firewall? Of kun je daarbij hulp gebruiken? Jij kiest tot op welk niveau je hulp wenst en Tesorion heeft daarvoor altijd een oplossing. In onderstaand overzicht zie je de mogelijkheden:

Basic Service

Kom je er zelf niet uit? Dan helpen we je. De verantwoordelijkheid van het beheer ligt bij jou.

Premium Service

Het beheren, monitoren en onderhouden van de firewalls ligt volledig bij ons. Jij focust je op jouw werk.

Next Gen Firewall Management

VPN (5x)

URL filtering

Antivirus

Web filtering

IDS/IPS

Advisory

Clustering

Secure (W)LAN

Software Defined WAN

Sandboxing

Central logging

Additional change bundels

Waarom kiezen voor Tesorion?

24/7 Monitoren en leren

Tesorion monitort je data en netwerk continu zodat we digitale inbraken voor zijn. Daarbij gaat het Tesorion SOC nog een stap verder. We zetten alles op alles om patiënt zero te identificeren en onschadelijk te maken.

Persoonlijk aanspreekpunt

Niets werkt prettiger dan wanneer je elkaar kent. Daarom krijg je bij Tesorion je persoonlijke aanspreekpunt. Samen blijven we optimaliseren zodat we constant de beste oplossing bieden voor jouw organisatie.

geld

Voorspelbaar abonnement

Voor een vast maandelijks bedrag zorgen wij voor voorspelbaarheid en een volledig benutte netwerkbeveiliging. Dit doen wij voor ruim 500+ klanten in de industrie, het onderwijs, zorg, transport en de financiële dienstverlening.

heldere rapportage

Heldere rapportage

Meten is weten en met inzichten kan je sturen. Onze pragmatische aanpak en heldere rapportage bieden je inzicht in wat er is gebeurd, welke pogingen zijn geëlimineerd en waar we kunnen optimaliseren.

Hoe zorg je dat netwerkbeveiliging volledig wordt benut?

Wij bewaken 24/7 je voordeur en beperken de toegang tot je netwerk en data. Zo kunnen jouw medewerkers veilig thuiswerken en benut jij de netwerkbeveiliging optimaal.

Alle toegangselementen in en om je netwerk, maar ook je kroonjuwelen worden door ons gemonitord en gecontroleerd. Wanneer wij een indringer tegenkomen grijpen we – volgens afspraak – in om de dreiging te neutraliseren. Daarnaast leveren we een duidelijke en transparante rapportage op, zodat je altijd weet wat wij doen. Doordat we continu blijven leren, zorgen wij dat de Managed Firewall dienst van Tesorion bij jouw organisatie past alsof het als een maatpak gegoten zit.

Wil je het beheer toch liever zelf doen? Geen probleem. Neem dan contact met ons op.

Wij bieden bescherming aan

Publicaties

Bekijk hier het laatste relevante nieuws, podcasts en blogs van onze experts over dit onderwerp.

Kwetsbaarheid
24 november 2021

WakeUp Wednesday

Welkom bij #WakeUpWednesday. We willen zoveel mogelijk mensen wakker schudden en bewust maken van eventuele risico's op het gebied van cybersecurity. Ons doel is om Nederland digitaal veilig en weerbaar maken.…
Echange november vulnerabilitiesCERTSOCKwetsbaarheid
23 november 2021

Proof of Concept beschikbaar voor nieuwe Exchange Kwetsbaarheden

Proof of Concept Code Beschikbaar voor nieuwe Microsoft Exchange Kwetsbaarheden
CERTSOCKwetsbaarheid
11 november 2021

Palo Alto Networks GlobalProtect kwetsbaarheid

Apache HTTP server kwetsbaarheden
Bekijk alle publicaties

Cyberdreigingen zijn helaas niets nieuws meer. Maar een echt sluitende cyberaanpak is dat wel.

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Tesorion cybersecurity whitepaper