Weet 24/7 wat er bij uw digitale voordeur gebeurt

En doe alleen open als u zeker weet wie er staat. Wel zo fijn, toch?

Meer informatie

Firewalls verdienen meer dan alleen beheer

Security by design

Security is voor Tesorion niet iets wat we er even bij doen. Security is het enige wat we doen. Kortom: wij focussen ons volledig op de digitale veiligheid van u, uw mensen, uw data en uw organisatie. Op digitale veiligheid dingen we niet af.

beschikbaarheid en doorlopend scannen

Beschikbaarheid en veiligheid

Het begint bij de toegankelijkheid en het beschikbaar houden van uw systemen en data. U wilt ook veilig blijven werken en datalekken voorkomen. Wij kijken daarom verder dan alleen beschikbaarheid.

Roadmap en innovatie

Hoe passen nieuwe innovaties en de roadmap van onze partners bij onze klanten? Maximaliseer het rendement op uw investering dankzij onze roadmap en innovatiesessies. Periodiek delen we de meest relevante nieuwe ontwikkelingen.

Adviseren

Tesorion adviseert u proactief over de impact van een update of upgrade. Ook houden we u ervan op de hoogte wanneer de firewall niet meer ondersteund wordt en vervangen moet worden. Uiteraard met een passend migratieplan.

health

Health check

Ontdek mogelijke risico’s in uw cybersecurity met onze health check. Vergelijk het met de jaarlijkse APK voor de auto. Zo is het ook met firewalls. Op een aantal punten controleren wij of alles nog veilig is en adviseren wij u welke stappen u kunt zetten.

Bouwblokken

De Managed Firewall dienst integreert naadloos met andere diensten waardoor Tesorion een one-stop cybersecurity shop voor uw organisatie is geworden. U kiest wat we doen en wij zorgen dat u daar nachtrust voor terug krijgt.

Ondersteuning van Tesorion

Is uw core business niet perse het beheren van een firewall? Of kunt u daarbij hulp gebruiken? U kiest tot op welk niveau u hulp wenst en Tesorion heeft daarvoor altijd een oplossing. In onderstaand overzicht ziet u de mogelijkheden:

Basic Service

Komt u er zelf niet uit? Dan helpen we u. De verantwoordelijkheid van het beheer ligt bij u.

Premium Service

Het beheren, monitoren en onderhouden van de firewalls ligt volledig bij ons. U focust zich op uw werk.

Next Gen Firewall Management

VPN (5x)

URL filtering

Antivirus

Web filtering

IDS/IPS

Advisory

Clustering

Secure (W)LAN

Software Defined WAN

Sandboxing

Central logging

Additional change bundels

Waarom kiezen voor Tesorion?

24/7 Monitoren en leren

Tesorion monitort uw data en netwerk continu zodat we digitale inbraken voor zijn. Daarbij gaat het Tesorion SOC nog een stap verder. We zetten alles op alles om patiënt zero te identificeren en onschadelijk te maken.

Persoonlijk aanspreekpunt

Niets werkt prettiger dan wanneer je elkaar kent. Daarom krijgt u bij Tesorion uw persoonlijke aanspreekpunt. Samen blijven we optimaliseren zodat we constant de beste oplossing bieden voor uw organisatie.

geld

Voorspelbaar abonnement

Voor een vast maandelijks bedrag zorgen wij voor voorspelbaarheid en een volledig benutte netwerkbeveiliging. Dit doen wij voor ruim 500+ klanten in de industrie, het onderwijs, zorg, transport en de financiële dienstverlening.

heldere rapportage

Heldere rapportage

Meten is weten en met inzichten kunt u sturen. Onze pragmatische aanpak en heldere rapportage bieden u inzicht in wat er is gebeurd, welke pogingen zijn geëlimineerd en waar we kunnen optimaliseren.

Hoe zorgt u dat netwerkbeveiliging volledig wordt benut?

Wij bewaken 24/7 uw voordeur en beperken de toegang tot uw netwerk en data. Zo kunnen uw medewerkers veilig thuiswerken en benut u de netwerkbeveiliging optimaal.

Alle toegangselementen in en om uw netwerk, maar ook uw kroonjuwelen worden door ons gemonitord en gecontroleerd. Wanneer wij een indringer tegenkomen grijpen we – volgens afspraak – in om de dreiging te neutraliseren. Daarnaast leveren we een duidelijke en transparante rapportage op, zodat u altijd weet wat wij doen. Doordat we continu blijven leren, zorgen wij dat de Managed Firewall dienst van Tesorion bij uw organisatie past alsof het als een maatpak gegoten zit.

Wilt u het beheer toch liever zelf doen? Geen probleem. Neem dan contact met ons op.

Wij bieden bescherming aan

Publicaties

Bekijk hier het laatste relevante nieuws, podcasts en blogs van onze experts over dit onderwerp.

Kwetsbaarheid
30 november 2022

WakeUp Wednesday

Welkom bij #WakeUpWednesday. We willen zoveel mogelijk mensen wakker schudden en bewust maken van eventuele risico's op het gebied van cybersecurity. Ons doel is om Nederland digitaal veilig en weerbaar maken.…
ExchangeCERTSOCKwetsbaarheid
10 november 2022

ProxyNotShell kwetsbaarheid

Deze liveblog bevat informatie over de ProxyNotShell kwetsbaarheid. Zodra we een update hebben voegen we die aan deze blog toe. Meer informatie over mogelijke risico's en details worden onderaan deze…
Kwetsbaarheden in Citrix Gateway en ADCCERTSOCKwetsbaarheid
10 november 2022

Kwetsbaarheden in Citrix Gateway en ADC

Deze liveblog bevat informatie over de kwetsbaarheden in Citrix Gateway en ADC. Zodra we een update hebben voegen we die aan deze blog toe. Meer informatie over mogelijke risico's en details…
Bekijk alle publicaties

Cyberdreigingen zijn helaas niets nieuws meer. Maar een echt sluitende cyberaanpak is dat wel.

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Tesorion cybersecurity whitepaper