Het is tijd voor een flexibele cybersecurity regisseur

Cybersecurity en een passend cybersecuritybeleid zijn afhankelijk van vele factoren. Denk hierbij aan de  omvang van jouw organisatie, de processen en de mate waarin je data beschermd moet worden tegen verlies. Daarnaast is de continuïteit van je bedrijf ook nog een factor. Toch kan het zijn dat het niet haalbaar is om je eigen CISO in dienst te hebben. Daarom biedt Tesorion de CISO as a Service.

Download de whitepaper

Zo combineer je veiligheid en flexibiliteit. Een ideale match!

Met de CISO as a Service van Tesorion krijg je ervaring en altijd actuele kennis op het gebied van informatiebeveiliging.

Binnen een organisatie is de Chief Information Security Officer (CISO) verantwoordelijk voor het informatiebeveiligingsbeleid. Onder leiding van de CISO wordt de roadmap bepaald om naar het gewenste security niveau te groeien met als primaire doel om bedrijfsrisico’s te mitigeren.

Kortom met CISO as a Service van Tesorion haal je een ervaren en deskundige informatiebeveiliger in huis.

Tesorion CISO as a Service in het kort

inzicht icoon

Inzicht in dreigingen

De ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity gaan razendsnel, ook bij cybercriminelen. Dat maakt het lastig om prioriteiten te stellen en te bepalen welke dreiging nu wel een grote impact heeft of niet. De CISO van Tesorion kan terug vallen op een groot netwerk van experts die samenwerken voor jouw cybersecurity.

expert icoon

Ervaren CISO

Een CISO, oftewel een informatiebeveiligingsexpert, heeft kennis nodig op operationeel, tactisch en strategisch niveau. De CISO is daarmee een deskundige die helpt om vraagstukken met betrekking tot informatiebeveiliging zo pragmatisch en efficiënt mogelijk op te lossen.

wet- en regelgeving

Specialist in governance

Onze experts houden hun kennis continu up-to-date. Daarnaast passen zij hun jarenlange ervaring in praktijk toe bij onze klanten. De Tesorion expert adviseert je pragmatisch en weet wat er nodig is om te voldoen aan de wet- en regelgeving, of welke stappen er nodig zijn voor een specifieke norm.

risicobepaling

Risico assessment

Elke keuze die je maakt brengt risico’s met zich mee. Zoals de keuze voor een nieuw platform, voor een strategische leverancier of misschien wel de overname van een organisatie. Welke risico’s je daarbij loopt en hoe je daar mee om gaat wil je vooraf duidelijk hebben. Met ons risico assessment krijg je inzichten.

Risicobeperking inzicht in applicaties en apparaten

Ketenafhankelijkheid

Ook jouw organisatie maakt gebruik van applicaties en diensten van derden, al dan niet ter ondersteuning van je dienstverlening. Hebben die derden de cybersecurity op orde? Heb jij die risico’s en afhankelijkheden in kaart? Of zijn er geen risico’s?

flexibel icoon

Flexibel en beschikbaar

De Tesorion CISO biedt op vaste momenten ondersteuning. Samen met jou kijken we welke wensen en eisen er zijn en hoe we deze het beste kunnen invullen. Je beschikt dus over flexibele inzet op basis van vooraf vastgelegde afspraken. Samen met jou komen we tot een realistische inzet.

Waarom kiezen voor Tesorion?

experts

Pragmatische experts

Wij helpen je in heldere en begrijpelijke taal om inzicht te krijgen. Uiteraard helpen we je op weg, zodat je er niet alleen voor staat.

risicobeoordeling

Risicobeoordeling

Dat het fout kan gaan is bijna zeker, echter is het ook een risico? Dat maken onze experts op een pragmatische wijze inzichtelijk.

vertrouwen en transparantie

Transparant

Elkaar kunnen vertrouwen is een groot goed. Daarom zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen. Voor een veilige omgeving.

heldere rapportage

Heldere rapportage

Onze rapporten verdwijnen niet in de kast maar leveren meteen waarde en zijn zo gemaakt dat je weet waar te beginnen.

De CISO’s van Tesorion bieden optimale waarde voor jouw organisatie

Ervaren informatiebeveiligers

De CISO’s van Tesorion hebben relevante ervaring op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau. Zij werken voor meerdere organisaties en maken deel uit van het cybersecurity-team. Binnen dit team wordt kennis en ervaring uitgewisseld. Je haalt een ervaren CISO in huis, die terug kan vallen op een uitgebreid kennisnetwerk.

De Tesorion CISO biedt op vaste momenten ondersteuning

Samen met jou kijken we welke wensen en eisen er zijn en hoe we deze het beste kunnen invullen. Je beschikt dus over flexibele inzet op basis van vooraf vastgelegde afspraken. Samen met jou komen we tot een realistische inzet. Je krijgt één aanspreekpunt binnen Tesorion.

Kan de Tesorion CISO jou helpen?

CISO as a Service begint met een periode waarbij onze CISO-kennis maakt met jouw organisatie. Tijdens deze periode wordt met behulp van assessments en interviews een nulmeting gedaan van het huidige volwassenheidsniveau op het gebied van cybersecurity. De CISO gaat samen met jou de roadmap bepalen om naar het gewenste niveau te groeien.

Een CISO van Tesorion is een adviserende expert die helpt bij de inrichting van het informatiebeveiligingsproces.

Groot netwerk

Doordat een CISO van Tesorion toegang heeft tot een groot netwerk met ervaringsdeskundigen, praktijkkennis heeft van de implementatie van normen en standaarden en verschillende assessments, kan hij snel en doeltreffend bijdragen aan de belangrijke processen binnen jouw organisatie en je daarbij relevant adviseren.

Assessments

In een pragmatische workshop bepalen we de stand van zaken wat we presenteren in een helder rapport. We bepalen samen welke inzichten nodig zijn en welk assessment daarbij het beste aansluit. Zo kunnen we bijvoorbeeld helpen met een Data Protection Impact Assessment.

Implementatie van normen en standaarden

AVG, NIST, ISF, CIS, BIO, NEN 7510 en ISO 27001 hebben geen geheimen voor ons. Samen met jouw organisatie richten wij het managementsysteem in. Onze ervaren experts kunnen bovendien putten uit een bibliotheek met templates en best-practices.

Wij bieden bescherming aan

Publicaties

Bekijk hier het laatste relevante nieuws, podcasts en blogs van onze experts over dit onderwerp.

Blog
5 augustus 2021

Analyse van de BlackMatter ransomware

Eind juli beweerde BleepingComputer dat de beruchte ransomwarebende DarkSide zijn naam had gewijzigd in BlackMatter. Na de geruchtmakende aanval op Colonial Pipeline verdween DarkSide eerder dit jaar van de radar,…
BlogNetwerk beveiliging
21 juli 2021

Het maken van back-ups is niet belangrijk

Je wordt geraakt door een ransomware-aanval. Een groot gedeelte van je bestanden is versleuteld en je bedrijf ligt stil. Medewerkers kunnen niet meer inloggen, de afhandeling van bestellingen uit de…
Terug naar kantoorBlog
12 juli 2021

Bereid je voor op terug naar kantoor

Na anderhalf jaar gedwongen thuiswerken, maken veel organisaties zich op om medewerkers weer op kantoor te laten werken. Nu de laptops, tablets en smartphones vrij massaal weer aangesloten gaan worden…
Bekijk alle publicaties

Cyberdreigingen zijn helaas niets nieuws meer. Maar een echt sluitende cyberaanpak is dat wel.

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Tesorion cybersecurity whitepaper