Skip to main content
Nu hulp nodig bij een cyberincident?
Bel 24/7: 088-2747800

Het is tijd voor een flexibele cybersecurity regisseur

Cybersecurity en een passend cybersecuritybeleid zijn afhankelijk van vele factoren. Denk hierbij aan de omvang van uw organisatie, de processen en de mate waarin uw data beschermd moet worden tegen verlies. Daarnaast is de continuïteit van uw bedrijf ook nog een factor. Toch kan het zijn dat het niet haalbaar is om uw eigen CISO in dienst te hebben. Daarom biedt Tesorion de CISO as a Service.

Download de whitepaper

Zo combineert u veiligheid en flexibiliteit. Een ideale match!

Met de CISO as a Service van Tesorion krijgt u ervaring en altijd actuele kennis op het gebied van informatiebeveiliging.

Binnen een organisatie is de Chief Information Security Officer (CISO) verantwoordelijk voor het informatiebeveiligingsbeleid. Onder leiding van de CISO wordt de roadmap bepaald om naar het gewenste security niveau te groeien met als primaire doel om bedrijfsrisico’s te mitigeren.

Kortom met CISO as a Service van Tesorion haalt u een ervaren en deskundige informatiebeveiliger in huis.

Tesorion CISO as a Service in het kort

inzicht icoon

Inzicht in dreigingen

De ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity gaan razendsnel, ook bij cybercriminelen. Dat maakt het lastig om prioriteiten te stellen en te bepalen welke dreiging nu wel een grote impact heeft of niet. De CISO van Tesorion kan terugvallen op een groot netwerk van experts die samenwerken voor uw cybersecurity.

expert icoon

Ervaren CISO

Een CISO, oftewel een informatiebeveiligingsexpert, heeft kennis nodig op operationeel, tactisch en strategisch niveau. De CISO is daarmee een deskundige die helpt om vraagstukken met betrekking tot informatiebeveiliging zo pragmatisch en efficiënt mogelijk op te lossen.

wet- en regelgeving

Specialist in governance

Onze experts houden hun kennis continu up-to-date. Daarnaast passen zij hun jarenlange ervaring in praktijk toe bij onze klanten. De Tesorion expert adviseert u pragmatisch en weet wat er nodig is om te voldoen aan de wet- en regelgeving, of welke stappen er nodig zijn voor een specifieke norm.

risicobepaling

Risico assessment

Elke keuze die u maakt brengt risico’s met zich mee. Zoals de keuze voor een nieuw platform, voor een strategische leverancier of misschien wel de overname van een organisatie. Welke risico’s u daarbij loopt en hoe u daar mee om gaat wilt u vooraf duidelijk hebben. Met ons risico assessment krijgt u inzichten.

Risicobeperking inzicht in applicaties en apparaten

Ketenafhankelijkheid

Ook uw organisatie maakt gebruik van applicaties en diensten van derden, al dan niet ter ondersteuning van uw dienstverlening. Hebben die derden de cybersecurity op orde? Heeft u die risico’s en afhankelijkheden in kaart? Of zijn er geen risico’s?

flexibel icoon

Flexibel en beschikbaar

De Tesorion CISO biedt op vaste momenten ondersteuning. Samen met u kijken we welke wensen en eisen er zijn en hoe we deze het beste kunnen invullen. U beschikt dus over flexibele inzet op basis van vooraf vastgelegde afspraken. Samen met u komen we tot een realistische inzet.

Waarom kiezen voor Tesorion?

experts

Pragmatische experts

Wij helpen u in heldere en begrijpelijke taal om inzicht te krijgen. Uiteraard helpen we u op weg, zodat u er niet alleen voor staat.

risicobeoordeling

Risicobeoordeling

Dat het fout kan gaan is bijna zeker, echter is het ook een risico? Dat maken onze experts op een pragmatische wijze inzichtelijk.

vertrouwen en transparantie

Transparant

Elkaar kunnen vertrouwen is een groot goed. Daarom zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen. Voor een veilige omgeving.

heldere rapportage

Heldere rapportage

Onze rapporten verdwijnen niet in de kast maar leveren meteen waarde en zijn zo gemaakt dat u weet waar te beginnen.

De CISO’s van Tesorion bieden optimale waarde voor uw organisatie

Ervaren informatiebeveiligers

De CISO’s van Tesorion hebben relevante ervaring op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau. Zij werken voor meerdere organisaties en maken deel uit van het cybersecurityteam. Binnen dit team wordt kennis en ervaring uitgewisseld. U haalt een ervaren CISO in huis, die terug kan vallen op een uitgebreid kennisnetwerk.

De Tesorion CISO biedt op vaste momenten ondersteuning

Samen met u kijken we welke wensen en eisen er zijn en hoe we deze het beste kunnen invullen. U beschikt dus over flexibele inzet op basis van vooraf vastgelegde afspraken. Samen met u komen we tot een realistische inzet. U krijgt één aanspreekpunt binnen Tesorion.

Kan de Tesorion CISO u helpen?

CISO as a Service begint met een periode waarbij onze CISO-kennis maakt met uw organisatie. Tijdens deze periode wordt met behulp van assessments en interviews een nulmeting gedaan van het huidige volwassenheidsniveau op het gebied van cybersecurity. De CISO gaat samen met u de roadmap bepalen om naar het gewenste niveau te groeien.

Een CISO van Tesorion is een adviserende expert die helpt bij de inrichting van het informatiebeveiligingsproces.

Groot netwerk

Doordat een CISO van Tesorion toegang heeft tot een groot netwerk met ervaringsdeskundigen, praktijkkennis heeft van de implementatie van normen en standaarden en verschillende assessments, kan hij snel en doeltreffend bijdragen aan de belangrijke processen binnen uw organisatie en u daarbij relevant adviseren.

Assessments

In een pragmatische workshop bepalen we de stand van zaken wat we presenteren in een helder rapport. We bepalen samen welke inzichten nodig zijn en welk assessment daarbij het beste aansluit. Zo kunnen we bijvoorbeeld helpen met een Data Protection Impact Assessment.

Implementatie van normen en standaarden

AVG, NIST, ISF, CIS, BIO, NEN 7510 en ISO 27001 hebben geen geheimen voor ons. Samen met uw organisatie richten wij het managementsysteem in. Onze ervaren experts kunnen bovendien putten uit een bibliotheek met templates en best-practices.

Wij bieden bescherming aan

Publicaties

Bekijk hier het laatste relevante nieuws, podcasts en blogs van onze experts over dit onderwerp.

Blog
27 september 2023

E-mail: wie is er niet groot mee geworden

Het maken van een afspraak, het verzenden of ontvangen van facturen of het aanvragen van informatie. Daarvoor gebruiken we nog steeds e-mail. In de afgelopen vijftig jaar heeft e-mail een…
dreiging van de quantumcomputerBlog
24 augustus 2023

De dreiging van de quantumcomputer

Het is als een wedloop tegen een onzichtbare tegenstander. Je weet dat hij je in kan halen. Maar je weet niet wannéér. Hoe kun je dan toch winnen? Host Lex…
Cybersecurity beslaat de hele ketenBlog
21 augustus 2023

Cybersecurity beslaat de hele keten

Het is bekend dat de digitale weerbaarheid van je organisatie zo sterk is als de zwakste schakel. In een tijd waarin nog steeds een digitale transformatie plaatsvindt en digitale ketenprocessen…
Bekijk alle publicaties

Cyberdreigingen zijn helaas niets nieuws meer. Maar een echt sluitende cyberaanpak is dat wel.

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Tesorion cybersecurity whitepaper
Close Menu