Heb jij de basis op orde?

De boodschap is veelal hetzelfde, wanneer je op zoek gaat naar wat je zou moeten doen om je informatiebeveiliging of cybersecurity in te richten. Heb jij dat op orde?

Test jouw basis

Test hoe jouw organisatie de basis op orde heeft

This hidden fields needs to have id .replaceassessment, this will be replaced with the javascript object

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Cybersecurity begint met bewustzijn

en met de gratis Tesorion 'Herken phishing' posters

We zijn altijd verbonden met elkaar. Via verschillende kanalen komen er berichten binnen. Herken jij phishingberichten? Natuurlijk klik je nooit op onbekende links? Soms is het ook wel lastig om echt en nep te herkennen.

Om jou en je collega’s op weg te helpen hebben wij een poster voor je gemaakt met handige tips. Voor je thuiswerkende collega’s hebben we een mooie handout. Zo help je mee aan een cyberveilige werkomgeving en een veiliger Nederland.

Bestel de gratis posters
Poster awareness

Wij bieden bescherming aan

Aangenaam, wij zijn Tesorion

Tesorion is de grootste, 100% Nederlandse, zelfstandige cybersecuritydienstverlener. Wij bestrijden cybercriminaliteit en minimaliseren bedrijfsrisico’s. Tesorion beschermt jouw organisatie 24/7 dankzij onze technologie en 180 experts.

Meer informatie
tesorion-logo