Skip to main content
Nu hulp nodig bij een cyberincident?
Bel 24/7: 088-2747800

Het is tijd voor een cybersecurity plan dat werkt

Hoeveel plannen zijn er in de loop der tijd geschreven en direct in een la verdwenen? Hoeveel plannen bestaan alleen op papier en zijn nooit in de praktijk getest? Onze cybersecurity plannen worden gekenmerkt door een pragmatische insteek. Ze zijn in de praktijk getoetst en direct toepasbaar.

Meer informatie

Laat onze hoogwaardige securitykennis en -expertise voor uw organisatie werken.

Flexibel bij het realiseren van uw cybersecurity ambities en vraagstukken.

Heeft u hulp nodig bij het verbeteren van uw cybersecurityplan? De experts van Tesorion ondersteunen uw organisatie pragmatisch en flexibel bij het realiseren van de cybersecurity ambities en vraagstukken. Onze ervaren experts begeleiden uw organisatie en medewerkers naar het volgende level. Zo ontstaat er een optimale en relevante aansluiting tussen de behoeften enerzijds en de resultaten anderzijds.

Tesorion consultants zijn er voor u

wij begeleiden implementaties

Implementaties begeleiden

Het uitrollen van een proces voor informatiebeveiliging, NEN- of ISO-certificering zorgt bij veel organisaties voor problemen. Onze experts helpen u met de uitwerking en/ of implementatie van het totale proces of van deelprocessen.

Crisismanagement

Als er een cyberincident plaatsvindt is het belangrijk om zo snel mogelijk een totaalbeeld te krijgen van de actuele situatie. Zijn er gevoelige gegevens openbaar gemaakt? Moeten er maatregelen getroffen worden? Hoe herstelt u zo snel mogelijk weer de operatie? Tesorion helpt u om deze en andere vragen te beantwoorden.

Adviseren

Iedereen loopt risico’s maar welke risico’s zijn voor uw organisatie aanvaardbaar? Welke maatregelen kunt u treffen en doet u dat nu of later? Onze experts denken mee en adviseren vanuit uw behoefte. Daarna kunt u zelf keuzes maken.

risicobepaling

Risico assessment

Elke keuze die u maakt brengt automatisch risico’s met zich mee. Zoals de keuze voor een nieuw platform, voor een strategische leverancier of misschien wel de overname van een organisatie. Welke risico’s u daarbij loopt en hoe u daar mee om gaat wilt u vooraf duidelijk hebben. Onze experts voeren risico assessments uit en hebben een helder dashboard ontwikkeld waarin ze de resultaten duidelijk weergeven.

Risicobeperking inzicht in applicaties en apparaten

Ketenafhankelijkheid

U maakt gebruik van applicaties en diensten van derden voor uw dienstverlening. Dat kan een potentieel risico zijn. Heeft u die risico’s en afhankelijkheden van alle ketenpartners in kaart gebracht? Of zijn er geen risico’s?

wet- en regelgeving

Wet- en regelgeving

Voldoen aan wet- en regelgeving zoals NEN 7510, AVG, NTA 7516 kan een hoofdpijndossier zijn. Tesorion begrijpt dat en heeft hiervoor een standaard aanpak ontwikkeld: T-Core. Samen met onze branchekennis bieden we u een passende oplossing.

Waarom kiezen voor Tesorion?

experts

Pragmatische experts

Wij helpen u in heldere en begrijpelijke taal om inzicht te krijgen. Uiteraard helpen we u op weg, zodat u er niet alleen voor staat.

risicobeoordeling

Risicobeoordeling

Dat het fout kan gaan is bijna zeker, echter is het ook een risico? Dat maken onze experts op een pragmatische wijze inzichtelijk.

vertrouwen en transparantie

Transparant

Elkaar kunnen vertrouwen is een groot goed. Daarom zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen. Voor een veilige omgeving.

heldere rapportage

Heldere rapportage

Onze rapporten verdwijnen niet in de kast maar leveren meteen waarde en zijn zo gemaakt dat je weet waar te beginnen.

Hoe leveren onze consultants optimale waarde voor uw organisatie?

Onze consultants zijn elk expert op hun eigen vakgebied. Wij staan daarom klaar om met onze kennis uw organisatie vooruit te helpen. Denk daarbij aan het opstellen van een risicoanalyse, de inrichting van processen of het definiëren van beleid. Of wat als er zich een cyberincident heeft voorgedaan, wat moet u dan allemaal doen en wie moet u op de hoogte stellen? Onze consultants hebben hier ervaring mee en hebben dit vaker gedaan.

Onze pragmatische aanpak zorgt ervoor dat onze consultants nauw met elkaar samenwerken, zodat elk vraagstuk snel en doeltreffend wordt opgepakt en afgehandeld.

Assessments

Of u nu een Data Protection Impact Assessment, een risicoanalyse, een technisch assessment of een nulmeting op u ISMS wilt uitvoeren, onze experts hebben de oplossing voor u. In een hands-on workshop bepalen we de stand van zaken en in een helder no-nonsens rapport presenteren we de resultaten en wijzen we u de weg om u doelstellingen te behalen.

Implementatie van normen en standaarden

AVG, NIST, ISF, CIS, BIO, NEN 7510 en ISO 27001 hebben geen geheimen voor ons. Samen met uw organisatie richten wij het managementsysteem in. Onze ervaren experts kunnen bovendien putten uit een bibliotheek met templates en best-practices. Als u kiest voor onze T-Core oplossing, dan breiden we onze klantgerichte aanpak uit met ISMS tooling.

CISO as a Service

Soms heeft u expertise nodig maar is het niet lonend om iemand fulltime in dienst te nemen. Onze CISO as a Service biedt dan uitkomst. Elke CISO kan terugvallen op haar collega’s zodat we altijd de juiste expertise voor u beschikbaar hebben.

Strategisch advies

Zonder strategie is informatiebeveiliging doelloos. Samen met onze security architecten bepaalt u de koers en zorgt u ervoor dat alle inspanningen maximaal bijdragen aan een veilige bedrijfsvoering. Geen rompslomp of dikke dossiers. Gewoon doen wat het beste bij u past.

Wij bieden bescherming aan

Publicaties

Bekijk hier het laatste relevante nieuws, podcasts en blogs van onze experts over dit onderwerp.

Blog
29 april 2024

Zo (h)erken je cyberdreigingen van ai

Artificial intelligence (ai) is een geweldig hulpmiddel in tal van situaties. Het toegenomen vermogen om data te analyseren en toe te passen is ook voor duistere doeleinden aan te wenden.…
Blog
25 april 2024

AI als heilige graal

Generatieve AI versus Adaptive AI Tegenwoordig wordt kunstmatige intelligentie (AI) in een groot aantal applicaties en processen gebruikt. Toch is het ene AI-tool niet gelijk aan het andere. AI is…
Blog
21 maart 2024

API beveiliging: maak van de lust van API’s geen last

Applicaties beheersen onze wereld. Wij als gebruikers wisselen vooral informatie uit met applicaties via ons toetsenbord, terwijl applicaties onderling vooral informatie onderling uitwisselen via API’s (Applicatie Programming Interface).  API’s verbinden…
Bekijk alle publicaties

Cyberdreigingen zijn helaas niets nieuws meer. Maar een echt sluitende cyberaanpak is dat wel.

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Tesorion cybersecurity whitepaper
Close Menu