Bewaak je digitale kostbaarheden en verbeter continu je beveiliging

We acteren op potentiële risico’s en verbeteren het proces continu volgens onze beproefde 360 graden methode. Of gaat het bij jou nooit fout?

Tesorion SOC zorgt voor een 360 graden beeld van je organisatie

Risico-inventarisatie

Elke keuze die je maakt brengt automatisch ook risico’s met zich mee, bijvoorbeeld als meer mensen vanuit huis gaan werken. Daarom inventariseren wij deze risico’s voor jouw organisatie en monitoren we deze vervolgens 24/7.

Crisismanagement

Als er een cyberincident plaatsvindt is het belangrijk om zo snel mogelijk een totaalbeeld te krijgen van de situatie. Zijn er gevoelige gegevens openbaar gemaakt? Moeten er maatregelen getroffen worden? Hoe herstellen we zo snel mogelijk weer de operatie? Tesorion helpt je om deze en andere vragen te beantwoorden.

Implementatie begeleiden

We laten je niet aan je lot over. Bij de implementatie van de SOC-dienstverlening begeleiden we je van A tot Z. Daarna dragen we het over aan je persoonlijk aanspreekpunt binnen Tesorion zodat we kunnen toewerken naar een volledig 360 graden beeld van je organisatie.

Continu leren

Wij kijken niet alleen naar de systemen in jouw organisatie. Ons pragmatische aanpak resulteert in een uniek en holistisch beeld van jouw systemen en alle waardevolle digitale eigendommen van jouw organisatie. Daarmee leren we continu en bieden we een doelgerichte bescherming.

Adviseren

Hoe zorg je ervoor dat een risico niet uitmondt in een incident? Hoe houd je de situatie beheersbaar? Kortom welke keuzes maak je. Wat kan je het beste nu aanpakken en wat kan later. Wij bieden een expert die meedenkt en vanuit jouw behoefte adviseert, waarna je zelf de vervolgstappen kan zetten.

Flexibele bouwblokken

Geen enkele organisatie is gelijk. Ook de eisen en wensen op het gebied van cybersecurity verschillen daardoor per organisatie. Onze diensten groeien afhankelijk van de eisen, wensen en het beschikbare budget met jouw organisatie mee.

Waarom kiezen voor Tesorion?

klok

24/7 Monitoring

Voorkom digitale inbraken. Met onze jarenlange ervaring en ruim 300+ klanten waken wij 24/7 over jouw digitale kostbaarheden. Met een vast aanspreekpunt is Tesorion er altijd voor je.

Beveiliging is een continu proces

Onze experts zorgen voor een perfecte implementatie en inrichting. Hiermee is Tesorion een one-stop-shop voor jouw organisatie. Daarnaast blijven we optimaliseren.

geld

Voorspelbaar abonnement

Geen verrassingen: dat is de kern van onze dienstverlening. Het SOC-abonnement bestaat uit verschillende bouwblokken die samen zorgen voor een voorspelbaar abonnement.

Heldere rapportage

Meten is weten en met inzichten kan je sturen. Dankzij een helder dashboard en verschillende rapportages krijg je inzicht in wat er is gebeurd en welke optimalisaties je kunt implementeren om je cybersecurity te verbeteren.

Hoe verbeteren en optimaliseren we continu jouw digitale beveiliging?

Prevent

Door verschillende bronnen te gebruiken kunnen we continu verbeteren en je adviezen geven om een cyberincident voor te zijn.

Detect

Vanuit het 24/7 SOC van Tesorion kijken we naar het netwerk en de gebruiker. Wat gebeurt er en is het gedrag afwijkend?

Respond

Door ons 360 graden beeld en continue verbeteringscyclus weten we wanneer gedrag verdacht is. Op dat moment grijpt het SOC in en hebben we contact met elkaar.

Govern

We gaan verder dan alleen een duidelijke rapportage. Onze pragmatische experts adviseren ook hoe wat er gebeurt in je netwerk, wat de impact is die daarbij hoort en hoe je je hiertegen wapent.

Gecombineerde feedback

Juist doordat we meerdere bronnen bij elkaar brengen krijgen we een totaal beeld dat ook nog eens zelflerend is. Zo combineren wij de feedback van onze consultants, SOC-analisten, klanten en leveranciers met dat wat we in de markt horen en zien.

Resultaten en rapportage

Bij een incident rapporteren we uiteraard direct. Eén van de resultaten kan bijvoorbeeld zijn dat we typisch gedrag waarnemen dat met een bewustzijnstraining opgelost kan worden.

Patroonherkenning

Uiteindelijk hebben we allemaal zo onze patronen. Door deze patronen te leren herkennen, zijn we in staat afwijkingen waar te nemen.

Threat intel

Tenslotte combineren wij de data van meer dan 4 miljoen apparaten dankzij Tesorion Immunity en combineren die met data en intelligentie uit de markt om tot een compleet beeld te komen.

Onze klanten

Publicaties

Bekijk hier het laatste relevante nieuws, podcasts en blogs van onze experts over dit onderwerp.

BlogCERTSOCTesorion Immunity
28 januari 2021

Keuzehulp voor cybersecuritymaatregelen – deel 1

Het maken van keuzes is voor veel mensen een moment van stress. Variërend van wat ga ik eten, wat trek ik vandaag aan en hoe houd ik grip op mijn…
SolarWinds BlogCERTSOC
14 december 2020

SolarWinds SUNBURST

SolarWinds heeft recent bekend gemaakt dat hun Orion software vanaf versie 2019.4 HF 5 tot 2020.2.1 door aanvallers ongeautoriseerd aangepast is. Inmiddels is deze gewijzigde versie niet meer beschikbaar via…
SolarWinds NieuwsSOCTesorion Immunity
26 oktober 2020

Explosief meer malware op bedrijfsnetwerken na terugkomst op de werkvloer

LEUSDEN, Tijdens de intelligente lockdown daalde het aantal malwaremeldingen op bedrijfsnetwerken behoorlijk, waarna het bij terugkeer op de werkvloer explosief steeg. Cybersecurity organisatie Tesorion zag in maart van dit jaar…
Bekijk alle publicaties

Cyberdreigingen zijn helaas niets nieuws meer. Maar een echt sluitende cyberaanpak is dat wel.

Tesorion cybersecurity whitepaper