Voorkom dat malware aan de haal gaat met je data en integriteit

Maar jouw organisatie overkomt dat niet. Toch?

Download de productpaper

Tesorion Immunity in de praktijk

financial

Financieel

Banken hebben nog nooit met zoveel ketenpartners gegevens uitgewisseld als nu. Online betalingen en de vele apps met inzichten groeien explosief. Dit geldt tevens voor de potentiële risico’s. Daarnaast veranderen wet- en regelgeving snel en intensief.

Een datalek, wat nu »

education

Onderwijs

Onderwijs is steeds digitaler geworden. Leerlingen adopteren nieuwe technieken sneller dan ooit. Zij zijn gemotiveerd om deze ook direct in de praktijk te brengen. Dat heeft impact op de IT-omgeving. Weet welke trends er spelen en hoe je je kan wapenen.

Wapen je tegen dreigingen »

logistics

Transport en logistiek

Logistieke processen worden steeds sneller en efficiënter. We leven in een 24-uurs economie waarbij “vandaag besteld, morgen in huis” de standaard is. Efficiëntie – en dus verdere digitalisering – is een must.

Kom niet stil te staan »

health

Zorg

Juist nu, in de zorg is de dreiging toegenomen, onder andere met gerichte ransomware-aanvallen. Men wil de zorg dienstverlening saboteren.’ Vervangen door: ‘ Juist nu is in de zorg de dreiging toegenomen, onder andere met gerichte ransomeware-aanvallen waarmee men de zorg tot het betalen van losgeld wil dwingen

Weet wat je moet doen »

Waarom kiezen voor Tesorion Immunity?

Tesorion Immunity - schild

Beveiligd tegen malware

Voorkom dat malware, zoals ransomware, een kans krijgt. Door geautomatiseerd en direct in te grijpen bij het eerste besmette apparaat voorkom je erger. Elimineer als het ware patient zero.

klok

Naadloze implementatie

Dankzij de krachtige combinatie van toegangscontrole, netwerkbeveiliging en de integratie met bestaande netwerkapparatuur is Tesorion Immunity snel en naadloos geïmplementeerd.

geld

Voorspelbaar abonnement

Ruim 300+ klanten in de industrie, het onderwijs, zorg, transport & logistiek en de financiële dienstverlening kozen reeds voor geautomatiseerde detectie en response.

sensors

Heldere rapportage

Meten is weten en met inzichten kan je sturen. Dankzij een helder dashboard en verschillende rapportages krijg je inzicht in wat er is gebeurd en welke pogingen zijn geëlimineerd. Inclusief recidive apparaten.

Hoe werkt Tesorion Immunity?

Manage

Met de module Manage weet je welke apparaten en (gast)- gebruikers er op je netwerk aanwezig zijn.

Detect

De module Detect stelt vast of er ongewenste activiteiten plaatsvinden aan de hand van de ingestelde bedrijfscontext.

Respond

Vervolgens kan de module Respond automatisch ingrijpen of je waarschuwen. Dit is volledig instelbaar.

Report

Tenslotte geeft de module Report je inzichten, duidelijke rapportages en dashboards in gebeurtenissen en recidive.

Lees meer over de werking

Publicaties

Bekijk hier het laatste relevante nieuws, podcasts en blogs van onze experts over dit onderwerp.

BlogCERTSOCTesorion Immunity
28 januari 2021

Keuzehulp voor cybersecurity maatregelen – deel 1

Het maken van keuzes is voor veel mensen een moment van stress. Variërend van wat ga ik eten, wat trek ik vandaag aan en hoe houd ik grip op mijn…
Tesorion ImmunityEvent archief
17 november 2020

Haal het maximale uit Tesorion Immunity

3, 17, 24 en 31 december 2020 | 11:00 - 12:00
Tesorion ImmunityEvent archief
12 november 2020

Hoe stop je dreigingen van binnenuit?

12 november 2020 | 11:00 - 12:00
Bekijk alle publicaties

Meer regie en controle voor netwerkbeheerder

We vinden het vanzelfsprekend en van groot belang dat de medische data goed beveiligd is. Daarom hechten we veel waarde aan een oplossing waarbij verschillende groepen gebruikers verschillende rechten krijgen. Wij kozen voor Tesorion Immunity omdat het de gebruiker automatisch en ongemerkt naar het juiste dynamische netwerksegment stuurt. Precies wat we nodig hadden. Lees verder »

Charles Eringfeld, ICT-manager Maasziekenhuis Pantein

Charles Eringfeld Pantein

Je wordt als organisatie eigenlijk steeds kwetsbaarder

Wij hebben in Nederland 5 productielocaties die elk hun eigen kenmerken en karakteristieken hebben. Dat betekent per locatie verschillende machines, maar ook PC’s, printers en mobiele telefoons. Al deze apparaten zijn uiteraard aangesloten op ons netwerk. Daarnaast hebben we per locatie ook nog te maken met gasten en leveranciers. Lees verder »

Richard Elsinga, IT-manager bij Royal Smilde

Richard Elsinga Royal Smilde

Cybersecurity begint met bewustzijn

en met de gratis Tesorion 'Herken phishing' posters

We zijn altijd verbonden met elkaar. Via verschillende kanalen komen er berichten binnen. Herken jij phishingberichten? Natuurlijk klik je nooit op onbekende links? Soms is het ook wel lastig om echt en nep te herkennen.

Om jou en je collega’s op weg te helpen hebben wij een poster voor je gemaakt met handige tips. Voor je thuiswerkende collega’s hebben we een mooie handout. Zo help je mee aan een cyberveilige werkomgeving en een veiliger Nederland.

Bestel de gratis posters
Poster awareness