Skip to main content
Nu hulp nodig bij een cyberincident?
Bel 24/7: 088-2747800

Slaag jij met vlag en wimpel voor deze assessments?

Is “security by design” en “privacy by design” een onderdeel van de cloud-strategie?
Hoe zit het met de IT-infrastructuur op kantoor of in het datacenter? En welke risico’s loop je nou eigenlijk? Jij wilt toch ook reputatieschade voorkomen?

Meer informatie

Jij wilt beter in staat zijn om te reageren op dreigingen

en meer inzicht krijgen in eventuele risico’s die jouw organisatie loopt.

Ons IT-landschap wordt steeds complexer. Daarnaast worden we steeds afhankelijker van deze systemen. Bovendien nemen onze verwachtingen toe. We moeten altijd en overal toegang hebben tot informatie. Dat is niet alleen op het werk zo, maar ook privé. We zijn doorlopend online. Kortom: we zijn een magneet voor hen die je identiteit graag willen. Het bewaken van data is daardoor een serieuze dagtaak geworden. De status van je beveiliging meten en weten is ook steeds moeilijker. Je zakelijke data bewaken kan je niet meer alleen.

De pragmatische experts van Tesorion helpen je.
Assessments van Tesorion geven inzichten

proces icoon

Process & Information Landscape Analysis

We brengen je bedrijfsprocessen in kaart. Daarnaast leggen we de onderliggende informatiesystemen en IT-infrastructuur vast. Zo weet je van welke assets je afhankelijk bent om je bedrijfsprocessen in de lucht te houden. Dit biedt een goede basis voor een Business Impact Assessment of een Risk Assessment, onderdeel van de CISO as a Service.

bullseye

Business Impact Assessment

Heb je een goed beeld van de gevolgen voor jouw business als informatiesystemen niet beschikbaar zijn, als data niet klopt of als gegevens op straat komen te liggen? In een Business Impact Assessment geven wij antwoord op deze vragen. Zo kun je de juiste prioriteiten stellen.

risico icoon

Risk Assessment

Welke cyberdreigingen kent jouw organisatie? Ben je tegen deze dreigingen opgewassen of zijn er zwakheden waardoor je risico’s loopt? In een Risk Assessment analyseren we het dreigingenlandschap en bepalen we de risico’s. We stellen vast of deze voldoende zijn gemitigeerd of dat aanvullende maatregelen nodig zijn.

groei icoon

Cyber Security Maturity Assessment

Altijd willen weten waar je organisatie staat t.o.v. een norm zoals ISO 27001, NEN 7510, NIST CSF of PSD2? Met een Cyber Security Maturity Assessment bepalen we de volwassenheid van jouw organisatie ten opzichte van een van deze normen of een andere norm. Ook handig als nulmeting bij de start van een implementatietraject.

database icoon

Data Protection Impact Assessment (DPIA)

Loop geen onnodige risico’s op datalekken of privacy incidenten. Voor je een nieuwe applicatie selecteert brengen we met een DPIA vooraf de privacy risico’s in kaart. Zo nodig adviseren we extra maatregelen op het gebied van proces, techniek of mens om de risico’s te verkleinen.

vingerafdruk icoon

Forensic Sweep

Je hebt je maatregelen genomen en alles lijkt in orde. Maar weet je zeker dat er geen hackers binnen zijn geweest of zelfs nog binnen zijn? Met een Forensic Sweep doen wij forensisch onderzoek naar indicatoren van hackers activiteiten in jouw infrastructuur. Als we iets vinden, dan blijft het niet bij de constatering. We helpen je ook graag om de schade te beperken en nieuwe hacks te voorkomen.

Waarom kiezen voor Tesorion?

experts

Pragmatische experts

Elkaar begrijpen en gewoon aan de slag past bij ons. Wij helpen je in heldere en begrijpelijke taal om inzicht te krijgen. Uiteraard helpen we je op weg, zodat je er niet alleen voor staat.

Persoonlijk aanspreekpunt

Met elkaar samenwerken begint als je elkaar kent en elkaars prioriteiten begrijpt. Daarom biedt Tesorion je een persoonlijk aanspreekpunt.

vertrouwen en transparantie

Transparant

Elkaar kunnen vertrouwen is een groot goed. Daarom zeggen wij wat we doen en doen we wat we zeggen. Samen werken we daarom aan een veilige omgeving voor mens, proces en techiek.

heldere rapportage

Heldere rapportage

Meten is weten en met inzichten kan je sturen. Onze pragmatische aanpak en heldere rapportage bieden je inzicht in wat er is gebeurd, welke pogingen zijn geëlimineerd en waar we kunnen optimaliseren.

Rapportage van resultaten

Onze experts voeren risico assessments uit en hebben een helder dashboard ontwikkeld waarin ze de resultaten duidelijk weergeven.

Dankzij de pragmatische aanpak van Tesorion zijn we in staat om onze bevindingen helder te rapporteren. We voorzien alle risico’s van een mitigerend advies. Uiteraard prioriteren we elk risico. Dit doen we aan de hand van onze vier kleurcodes. Op die manier zijn we in staat om een samenhangend advies te geven voor de te nemen maatregelen op zowel de korte als de lange termijn.

Op die manier slaag jij met vlag en wimpel voor je informatiebeveiligingsbeleid en is ook de CFO blij.

assessment rapportage

Wij bieden bescherming aan

Publicaties

Bekijk hier het laatste relevante nieuws, podcasts en blogs van onze experts over dit onderwerp.

Netwerk beveiligingTesorion Immunity
4 april 2024

Release Notes Tesorion Immunity

Hier vindt u de meest actuele release notes van Tesorion Immunity. Wilt u weten welke apparaten wij ondersteunen? Deze kunt u vinden op de Supported Device List.Immunity 2024.1 contains several…
BlogNetwerk beveiliging
21 juli 2021

Het maken van back-ups is niet belangrijk

Je wordt geraakt door een ransomware-aanval. Een groot gedeelte van je bestanden is versleuteld en je bedrijf ligt stil. Medewerkers kunnen niet meer inloggen, de afhandeling van bestellingen uit de…
keuzehulp bij cybersecuritymaatregelenBlogNetwerk beveiligingSOCGedrag & Bewustzijn
3 mei 2021

Keuzehulp voor cybersecurity maatregelen – deel 3

Dit is de derde en daarmee het laatste deel van de blogs over de mogelijkheden die je hebt om ervoor te zorgen dat je de juiste keuzes maakt voor jouw…
Bekijk alle publicaties

Cyberdreigingen zijn helaas niets nieuws meer. Maar een echt sluitende cyberaanpak is dat wel.

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Tesorion cybersecurity whitepaper
Close Menu