Skip to main content
Nu hulp nodig bij een cyberincident?
Bel 24/7: 088-2747800

Versleutel uw
data

Data is uw nieuwe goud, dat wilt u goed én versleuteld bewaren. Ook de toegang en het bewaren van de sleutel wilt u goed regelen.

Lees de whitepaper

Maak uw data conditioneel toegankelijk

Breng eerst in kaart waar uw data staat

Data is overal. We werken met Office 365 of Google G-suite waardoor een belangrijk deel van uw data in de cloud staat en lokaal op uw laptop. Sommige data is cruciaal en daarvan wilt u niet dat het rondzwerft. Het versleutelen is dan de oplossing net als toegang afhankelijk van apparaat, plaats en tijd.

En bent u nog zelf in staat om de data juist te classificeren? Deelt u confidentiële data, zoals de laatste technologische innovaties, open en bloot met iedereen of versleutelt u de data en de verbinding eerst?

Wees gewoontes en blinde vlekken de baas

cloud icoon

Weet waar uw data staat

Als data inderdaad het nieuwe goud is, waarom beschermen we het dan niet net zo? Weet u waar alle data binnen uw organisatie staat? Bij een datalek, ransomware-aanval of andere vorm van cybercriminaliteit bent u zelf eindverantwoordelijk. Laten we daarom beginnen met het in kaart brengen waar de data staat en het meteen te classificeren.

Herstellen na incident

Als er een cyberincident plaatsvindt is het belangrijk om zo snel mogelijk een totaalbeeld te krijgen van de actuele situatie. Zijn er gevoelige gegevens openbaar gemaakt? Moeten er maatregelen getroffen worden? Hoe herstelt u zo snel mogelijk weer de operatie? Tesorion helpt u om deze en andere vragen te beantwoorden.

Alledaagse datalekken

De diverse media besteden ruimschoots aandacht aan datalekken bij overheden, brancheverengingen, verzekeraars en bij bedrijven. U leest er bijna dagelijks over. De Autoriteit Persoonsgegevens heeft al voor meer dan 5 miljoen euro’s aan boetes opgelegd. Voorkom dus datalekken en bescherm uw data.

Maak uw data onbruikbaar voor de cybercrimineel.

Versleutelen: wat en hoe? Waar staat je data? In de cloud bij Microsoft of Google, maar ook op de laptops van je medewerkers. Dat laatste leidt vaak tot een datalek.

Hoe groot is die kans? Dat hangt af van het apparaat, de plaats en de tijd. Met risicoprofielen van je medewerkers bepaal je hoe zwaar de beveiliging moet zijn. Dan kun je ook kijken of, en hoe zwaar de gegevens versleuteld moeten worden. Gebruik goede encryptiesoftware. Zelfs met de laptop in handen kan de crimineel er dan niet bij.

Lees de whitepaper

U wilt beter in staat zijn om te reageren op dreigingen

Samen op weg naar innovatie

Cybersecurity is voor Tesorion niet iets wat we er even bij doen. Cybersecurity is het enige wat we doen. Kortom: wij focussen ons volledig op uw digitale veiligheid. Op digitale veiligheid dingen we niet af. Daarom bewaakt u uw data samen met de pragmatische experts van Tesorion.

Ons IT-landschap wordt complexer. We worden afhankelijker van systemen. Bovendien nemen onze verwachtingen toe. We moeten altijd en overal toegang hebben tot informatie.

Hulp nodig bij
het uitzoeken?

Wilt u uw data optimaal beveiligen en
zorgen dat u datalekken voorkomt?
Weet u alleen niet waar dan
nu te beginnen?

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Bescherm uw organisatie tegen kostbaar dataverlies

De mens blijft een belangrijke schakel

Samen werken we aan technologische oplossingen om de cyberweerbaarheid te vergroten. Soms kunnen we door de bomen het bos niet meer zien, zoveel data hebben we tegenwoordig. Het juist classificeren is al een goed begin om data te beschermen en mensen bewust te maken van het type bestand.

Mensen kunnen de oorzaak zijn van een cybersecurityprobleem. Juist omdat we abusievelijk dat verkeerd geclassificeerde bestand onversleuteld delen. Ideaal als technologie ons helpen kan.

Alle Basis op Orde oplossingen

Heeft u het allemaal al goed geregeld?

Binnen 5 minuten inzicht, een incident kost meer tijd.

Doe ons gratis assessment

Wij bieden bescherming aan

Close Menu