Skip to main content
Nu hulp nodig bij een cyberincident?
Bel 24/7: 088-2747800

Cyberincident?

Heeft u nu hulp nodig bij een cyberincident? Bel dan 24 uur per dag, 7 dagen per week met

088 27 47 800

Ondanks een cyberincident toch Back in Business dankzij het Tesorion CERT

Uiteraard neemt u de juiste cybersecuritymaatregelen om uw organisatie te beschermen tegen een cyberincident. Helaas kan een incident toch te allen tijde plaatsvinden. Bijvoorbeeld een ransomware-aanval die uw netwerk plat legt, of een groot datalek dat optreedt. Uw bedrijfscontinuïteit heeft de hoogste prioriteit. In het beste geval zijn digitale aanvallen een afleiding, in het ergste geval kunnen ze uw operatie volledig ontwrichten.

Het Computer Emergency Response Team (CERT) van Tesorion biedt de oplossing bij een cyberincident.

Tesorion heeft toegewijde Emergency Response Specialisten om u direct te helpen bij het onderzoeken van aanvallen. Uiteraard helpen we u ook bij het herstel na een aanval. Uw continuïteit staat bij ons voorop. Onze specialisten combineren hun expertise met toonaangevende dreigingsinformatie om u te helpen. Dit doen we met een breed scala aan activiteiten – van technische response tot crisisbeheer. Het CERT van Tesorion werkt snel, efficiënt en daadkrachtig. Onze medewerkers zijn gecertificeerd en hebben kennis van de verschillende branches en markten.  Welk cyberincident ook heeft plaatsgevonden, wij pakken het aan: dat is de kracht van het CERT van Tesorion.

T-CERT logo

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Close Menu