Skip to main content
Nu hulp nodig bij een cyberincident?
Bel 24/7: 088-2747800

Nieuw management bij Nederlandse cybersecurityspecialist Tesorion

Door 5 oktober 2023 Nieuws

LEUSDEN – Tesorion, de toonaangevende, 100% Nederlandse cybersecurity-expert, verwelkomt twee nieuwe gezichten in zijn managementteam. Aksel Dorèl treedt aan als nieuwe CEO en Stef Kemperink neemt de functie van CFO voor zijn rekening. Zij zijn daarmee de opvolgers van respectievelijk Martijn Hakstege en Luuk Boekhorst.

Samen met het huidige managementlid Gerben Woordes (COO), vormen Aksel en Stef het nieuwe managementteam dat Tesorion naar de volgende fase in zijn bestaan moet leiden. De door Martijn en Luuk ingezette succesvolle groeistrategie wordt op hoofdlijnen gecontinueerd: een versteviging van de huidige leidende positie in Nederland en het verwerven van een prominente positie in de Europese cybersecuritymarkt.

Aksel Dorèl is werkzaam geweest als CEO bij Motiv ICT Security, dat in 2021 is overgenomen door Atos. Hier was de 50-jarige Dorèl Head of Digital Security Netherlands. Daarvoor was hij onder meer managing director bij KPN (trusted services). Stef Kemperink heeft een financiële achtergrond en was de laatste negen jaar werkzaam als business controller bij Reggeborgh Invest.

Meer informatie over Tesorion »

Aksel Dorèl

Download persfoto »

Stef Kemperink

Download persfoto »


Noot voor redactie:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tesorion MarCom, via +31 (0)33 456 3663.

Close Menu