Skip to main content
Nu hulp nodig bij een cyberincident?
Bel 24/7: 088-2747800

Zero Trust netwerktoegang:
Houd de deuren dicht

Traditioneel hebben we alles buiten ons netwerk als risico bestempeld en alles binnen het netwerk als veilig en dus betrouwbaar. Maar is dat nog wel zo?

Lees de whitepaper

Bescherm u tegen dreigingen van binnen- en buitenaf

Never trust, always verify

Zero Trust netwerktoegang is een aanpak die is gebaseerd op ‘never trust, always verify’. Het is het cybersecurity-equivalent van ‘doe geen aannames’. Met alle mobiele apparaten, webapplicaties en koppelingen met derden is dit niet langer handmatig vol te houden. Tijd voor een ander IT-security concept.

Een concept dat ongewenste handelingen blokkeert. Een next generation firewall om uw netwerk heen is sowieso een goede oplossing, denk ook aan centrale toegangscontrole of dynamische segmentatie.

Wees gewoontes en blinde vlekken de baas

Risicobeperking inzicht in applicaties en apparaten

Bepaal uw risicobereidheid

Waar staat uw data en wie heeft allemaal toegang? Is de data juist geclassifeerd? Wat u niet weet kunt u onmogelijk beschermen. Identificatie van de data maakt classificeren eenvoudiger. En met centrale toegangscontrole regelt u vervolgens wie er toegang heeft. In het kort: wat zijn de kroonjuwelen en hoe gaat u daarmee om?

Segmenteer uw netwerk

Vergelijk segmentatie van uw netwerk met branddeuren die u kunt afsluiten. U deelt uw netwerk op in logische segmenten. Mocht er toch een incident ontstaan, dan blijft dat beperkt tot een bepaald deel van uw netwerk. Met segmentatie verkleint u de impact, wat een positieve invloed heeft op eventuele risico’s.

firewall icoon

Bescherm de frontlinie

Naast antivirussoftware is de firewall de meest gebruikelijke, preventieve beveiligingsmaatregel. Een goede firewall, met de juiste inrichting, beschermt uw netwerk tegen bedreigingen van buitenaf. Een next generation firewal gaat daarbij een stap verder dan de traditionele firewall, zoals door het herkennen van gebruikers, applicaties en indringers.

Maak uw IT zo veilig als het moet én zo makkelijk als het kan.

Veiligheid zonder zekerheid bestaat niet. Daarom geldt voor je netwerkbeveiliging: never trust, always verify. Dat klinkt niet aardig. Je vertrouwt je medewerkers toch? Maar mensen kunnen fouten maken en je wilt ze tegen zichzelf beschermen.

Zero Trust betekent dat een apparaat of account alleen het internet op kan als dat nodig is. En dat het dan ook goed beveiligd is. Wat heb je daarvoor nodig? Allereerst een cybersecurity-plan. Verder een goede firewall, netwerksegmentatie en 24-uursbewaking door een security operations center.

Lees de whitepaper

Krachtige artillerie tijdens het gevecht

Bedrijfscontext & betrouwbaarheidsscore

Alleen controle aan de poort is onvoldoende om uw netwerk te beschermen. Printers en VoIP-toestellen kunnen gehackt worden, medewerkers kunnen op een phishinglink klikken en dat allemaal nadat u ze op uw netwerk gelaten hebt. Of liever – juist nadat u ze voorzien hebt van netwerkconnectiviteit.

Met flexibel in te stellen regels is het duidelijk hoe er moet worden ingegrepen bij afwijkingen. Zo wilt u een tablet op het gastennetwerk anders behandelen dan een laptop op de financiële administratie. En dat doen we volledig geautomatiseerd.

Hulp nodig bij
het uitzoeken?

Wilt u uw netwerk en data 24/7
beschikbaar en veilig houden?
Weet u alleen niet waar dan
nu te beginnen?

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Bescherm uw netwerk van voren tot achteren

Zodat uw medewerkers veilig werken

U wilt uw medewerkers overal toegang geven tot applicaties en data. Anderzijds wilt u uzelf beschermen tegen ransomware en datalekken. Tesorion helpt u passende maatregelen te treffen om flexibiliteit en veiligheid in balans te brengen.

Daarnaast kunnen we mogelijke risico’s in kaart brengen met onze assessments of de kwaliteit van maatregelen toetsen met health checks. Een health check op een firewall is te zien als een APK bij een auto. Op een aantal punten controleren wij of alles nog veilig is en adviseren wij u welke stappen u kunt zetten.

Alle Basis op Orde oplossingen

Heeft u het allemaal al goed geregeld?

Binnen 5 minuten inzicht, een incident kost meer tijd.

Doe ons gratis assessment

Wij bieden bescherming aan

Close Menu