ClickySkip to main content
Nu hulp nodig bij een cyberincident?
Bel 24/7: 088-2747800

Met een juiste firewall technologie vergeet u de voordeur niet op slot te doen

Toch? Firewall technologie helpt je netwerk te beschermen tegen bedreigingen van buitenaf. Tesorion biedt diverse (managed) mogelijkheden.

Meer informatie

Firewall, the next generation

Naast anti-virus software is de firewall de meest gebruikelijke preventieve beveiligingsmaatregel die vrijwel elke organisatie in gebruik heeft. Een goede firewall, met de juiste inrichting, beschermt uw netwerk tegen bedreigingen van buitenaf. Next generation firewalls gaan daarbij nog een stap verder dan de traditionele firewall. Ze bieden extra functionaliteiten, zoals het herkennen van gebruikers en applicaties, intrusion detection & prevention, sandboxing en meer.

Hoe kunnen wij uw organisatie helpen verbeteren?
Tesorion geeft een advies afgestemd op de wensen, eisen en het budget van uw organisatie. Wij hebben gekozen voor de strategische samenwerking met Fortinet op het gebied van firewall-technologie. De technologie spreekt ons aan en Gartner heeft Fortinet als leider in het Magic Quadrant voor netwerk firewalls opgenomen.

Met deze firewall leverancier helpt Tesorion u bij het vergroten van de beschikbaarheid van uw netwerk, uiteraard met een pragmatische aanpak. Zo monitoren en onderhouden we uw firewalls en optimaliseren we de configuratie.

Liever een Managed Firewall

Of wilt u meer informatie over onze SOC-dienst?

Tesorion netwerkbeveiliging in de praktijk

Firewalls zijn van oudsher de bescherming tegen dreigingen vanaf het internet naar uw interne netwerk. Tegenwoordig zien we firewalls ook steeds vaker binnen in het netwerk om te zorgen voor bescherming tussen segmenten, bijvoorbeeld tussen de werkplekken en de servers. Moderne firewalls bieden steeds meer functionaliteiten om uw netwerk veilig te houden, het kan daarom lastig zijn om een keuze te maken. Tesorion helpt u hierbij met kundig advies bij de selectie van de juiste firewall en functionaliteiten, maar ook bij het netwerkontwerp.

financial

Financieel

De aanvalspogingen nemen steeds verder toe terwijl budgetten niet automatisch meegroeien en zelfs onder druk staan. Automatiseren en meer flexibiliteit is noodzakelijker dan ooit om handwerk te voorkomen en bovendien in balans te blijven met compliance en governance.

Lees verder »

education

Onderwijs

Studenten proberen netwerken te ontregelen terwijl tegelijkertijd IT-activiteiten steeds meer worden gerationaliseerd. De combinatie met veranderende beheerprocessen en compliancy maakt de situatie niet eenvoudiger.

Lees verder »

logistics

Transport- en Logistiek

Documenten worden steeds meer gedigitaliseerd en processen geautomatiseerd. Daarbij groeit het aantal apparaten explosief. De continuïteit en kwaliteit van de toeleverende partijen in de keten hebben prioriteit. Onderbrekingen zijn kostbaar en kunnen schadelijk zijn voor het imago van een organisatie.

Lees verder »

health

Zorg

Integriteit van de gegevens is cruciaal. Onjuiste gegevens kunnen grote medische gevolgen hebben. Het naleven van wet- en regelgeving is daarbij uitdagend door de toenemende complexiteit. Eenvoud als het gaat om beheersbaarheid, lagere kosten en groter gebruikersgemak vormen de ideale wereld.

Lees verder »

Waarom kiezen voor Tesorion?

klok

24/7 Monitoren en leren

Voorkom digitale inbraken in uw netwerk. Het 24/7 Network Operations Center (NOC) van Tesorion monitort uw netwerk continu. Daarbij gaat het Tesorion SOC nog een stap verder. We zetten alles op alles om patiënt zero te identificeren en onschadelijk te maken.

experts

Naadloze implementatie

Onze experts zorgen voor een perfecte implementatie en een inrichting die past bij uw organisatie. Hiermee is Tesorion een one-stop-shop voor uw organisatie. Daarnaast blijven we optimaliseren zodat we constant de beste oplossing bieden voor uw organisatie.

geld

Voorspelbaar abonnement

Voor een vast maandelijks bedrag zorgen wij voor voorspelbaarheid en een volledig benutte netwerkbeveiliging. Dit doen wij voor ruim 500+ klanten in de industrie, het onderwijs, zorg, transport en de financiële dienstverlening.

heldere rapportage

Heldere rapportage

Meten is weten en met inzichten kunt u sturen. Onze pragmatische aanpak en heldere rapportage bieden u inzicht in wat er is gebeurd, welke pogingen zijn geëlimineerd en waar we kunnen optimaliseren.

Kunt u het allemaal zelf doen?

Is uw core business niet perse het beheren van een firewall? Of kunt u daarbij hulp gebruiken? Tesorion heeft altijd een oplossing.

Omdat een firewall dé beschermingslaag is tussen netwerksegmenten komen vrijwel alle bedreigingen vroeg of laat langs uw firewalls. Dit maakt het een uitgelezen logbron om kwaadwillenden in uw netwerk te detecteren. Ons Security Operations Center kan u daarbij van dienst zijn.

Publicaties

Bekijk hier het laatste relevante nieuws, podcasts en blogs van onze experts over dit onderwerp.

Kwetsbaarheid
17 april 2024

WakeUp Wednesday

Tesorion geeft u elke woensdag in een post een kort overzicht over kwetsbaarheden of hacks die nationale of internationale aandacht hebben gekregen. Natuurlijk berichten we direct over belangrijke kwetsbaarheden en mogelijkheden om deze te mitigeren. Onze #WakeUpWednesday is een soort terugblik.
CERTSOCKwetsbaarheid
12 april 2024

PAN-OS GlobalProtect Gateway kwetsbaarheid

Deze liveblog bevat informatie over de PAN-OS GlobalProtect Gateway kwetsbaarheid. Zodra we een update hebben voegen we die aan deze blog toe. Meer informatie over mogelijke risico's en details worden…
Netwerk beveiligingTesorion Immunity
4 april 2024

Release Notes Tesorion Immunity

Hier vindt u de meest actuele release notes van Tesorion Immunity. Wilt u weten welke apparaten wij ondersteunen? Deze kunt u vinden op de Supported Device List.Immunity 2024.1 contains several…
Bekijk alle publicaties

Wij bieden bescherming aan

Close Menu