ClickySkip to main content
Nu hulp nodig bij een cyberincident?
Bel 24/7: 088-2747800

Maak hybride werken veilig

We zijn altijd verbonden en werken overal. Deze flexibiliteit heeft een keerzijde. Hoe wapenen we uw gebruikers tegen cyberrisico’s?

Lees de whitepaper

Maak e-mailen én uw apparaten veilig en betrouwbaar

Maak het makkelijker met cybersecurity

E-mail is waarschijnlijk ook in uw organisatie het belangrijkste communicatiemedium. En in 42% van de gevallen begint ransomware ook bij e-mail. U kunt uw medewerkers beschermen met trainingen en uw apparaten met technologie.

Technologie kan u helpen om makkelijk grote bestanden te versturen, om phishingmails te detecteren en te verwijderen en om volledige e-mailstromen te versleutelen. Dan bent u weer volledig in controle.

Wees gewoontes en blinde vlekken de baas

icoon beschermd tegen

Bescherm alle apparaten

De laptop heeft de PC al enige tijd ingehaald als meest gebruikt apparaat. Een laptop maakt flexibel werken mogelijk. Nu de werkplekken vaker thuis zijn, moet ook de beveiliging hierop aangepast worden. Om die reden wilt u onwenselijk gedrag detecteren. Hackers en malware misbruiken graag ‘normale’ tools waardoor detectie lastig kan zijn.

attachement icoon

Veilig bestanden delen

Er zijn genoeg situaties te bedenken waarom we onze e-mail willen versleutelen. Zoals wanneer u een aantal grote bestanden wilt delen met een samenwerkingspartner. Het e-mail limiet is niet toereikend, wat nu? Dikwijls zult u dan terugvallen op bestandsoverdracht tools die u online vindt. Creëert u daar niet onbewust een datalek mee?

365 graden beeld

Veilig werken met Office 365

De cybercrimineel maakt gebruik van onze menselijke eigenschappen. Denk daarbij aan hebzucht, angst en respect voor autoriteit. Met trainingen voorkomen we dat medewerkers klikken op malafide links en met tools die integreren met Office 365 helpen we uw medewerkers veilig te houden.

Geef uw laptops hun eigen deurwacht.

Werken je mensen wel veilig? Denk aan al die laptops waar ze thuis, of onderweg of op een terras mee werken. Vaak vol met gevoelige data. Wat voor risico’s loop je daardoor? En hoe kun je ze effectief beveiligen?

Je kunt je bedrijfsnetwerk zo veilig maken dat het niet meer gebruikt wordt. Er zijn in de cloud immers tal van alternatieven waarmee je wél fijn kunt communiceren of bestanden delen. Je moet je mensen dus een werkbare omgeving bieden. En zeker weten dat ze die ook echt gebruiken.

Dat is deels een kwestie van techniek. Met Endpoint Protection krijg je grip op die apparaten die altijd en overal bij jouw data kunnen. Zonder dat de gebruikers daar veel last van hebben. Maar even belangrijk is dat je mensen echt betrokken worden bij de inrichting van een veilige netwerkomgeving. Tesorion zorgt ervoor.

Lees de whitepaper
endpoint protection overzicht

Krijg controle over apparaten die bij uw data kunnen

Kunt u het allemaal zelf doen?

Waar traditionele antivirusprogramma’s met ‘signature based’ herkenning werken, gaat next generation antivirus (NGAV) verder. Er wordt naar actieve processen van uw applicaties gekeken. Bovendien wordt er gecontroleerd op basis van kennis van gedrag en technieken van cybercriminelen. Zo worden ook zogenaamde ‘zero-day’ bedreigen gedetecteerd.

NGAV is vaak onderdeel van een endpoint detection & response (EDR) oplossing. Zo verhoogt u de beveiliging en krijgt u meer inzicht in wat er allemaal op de werkplek van medewerkers gebeurt. Zo smoort u dreigingen in de kiem.

Hulp nodig bij
het uitzoeken?

Wilt u weer controle over uw apparaten
en eenvoudig veilig e-mailen?
Weet u alleen niet waar dan
nu te beginnen?

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Wapen u tegen aanvallen met kunstmatige intelligentie

Aanvallen op e-mail en accounts groeien

We zien een toename in de Business Email Compromise (BEC)-aanvallen. Volgens de FBI zijn de kosten al meer dan $12 miljard. Zo’n aanval zorgt ook voor verlies; het gemiddelde verlies per incident bedroeg $160.000. Zo liet ook ons eigen Nederlandse onderzoek zien dat de aanvallen alleen maar toenemen.

Het lastige van deze zogenaamde BEC-aanvallen is dat deze meestal geen bijlagen of URL’s bevatten. Daarnaast zijn deze berichten haast niet van echt te onderscheiden. Preventietechnologie helpt u om deze aanvallen af te slaan.

Alle Basis op Orde oplossingen

Heeft u het allemaal al goed geregeld?

Binnen 5 minuten inzicht, een incident kost meer tijd.

Doe ons gratis assessment

Wij bieden bescherming aan

Close Menu