Industrie

IndustrialOperational Technology (OT) is de motor van je bedrijf. Industrial Control Systems (ICS) zijn cruciaal voor het aansturen en functioneren van technische omgevingen. Van de maakindustrie tot vitale infrastructuur, OT is overal aanwezig en onmisbaar voor het goed functioneren van onze samenleving.

Ondernemers en managers weten ook dat een veilige digitale bedrijfsomgeving van essentieel belang is voor de bedrijfscontinuïteit en bescherming van het intellectueel eigendom. Een verstoring van het proces binnen uw omgeving heeft directe gevolgen voor de productiviteit en veiligheid.

Het zijn risico’s die niemand zich kan permitteren: je wilt voor 100% kunnen vertrouwen op cyberveiligheid. Wij hebben de experts, de kennis en de middelen om iedere verstoring in uw netwerk tot een minimum te beperken.

Experts

Het vinden van specialisten op het gebied van cybersecurity is al uitdagend, laat staan medewerkers met diepgaande kennis van OT.

Tesorion heeft deze experts in huis. En dat geeft een vertrouwd gevoel.

Dashboard

Het Tesorion dashboard geeft u real-time uitgebreide en gedetailleerde analyses, het netwerkgedrag en de mogelijke risico’s.

Hiermee verkrijgt u een optimaal overzicht van Operations.

De dienstverlening van Tesorion is veelzijdig, flexibel en schaalbaar. Vanuit ons all•in platform monitoren wij uw gehele netwerk, ook binnen een gecombineerde (IT-OT) omgeving. Daarnaast helpen onze experts uw ICS-managementprocessen veilig in te richten of te verbeteren. Zo verkrijgt u zicht op potentiële dreigingen en gerichte aanvallen waardoor u tijdig gepaste maatregelen kunt nemen.

Wilt u verder praten met één van onze experts en weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op.

Cyberdreigingen zijn helaas niets nieuws meer. Maar een echt sluitende cyberaanpak is dat wel.

Tesorion cybersecurity whitepaper