Compumatica versleutelt OT/IT netwerken op hoogste niveau

Security oplossingen voor het versleutelen van data en het segmenteren van netwerken zijn onmisbaar voor elke vitale organisatie. Kies én vertrouw op een 100% Nederlandse fabrikant.

Lees de whitepaper

Vertrouw op technologie die voor u werkt

Compumatica is al 30+ jaar dé cybersecurity fabrikant van encryptie

Compumatica is sinds 1991 een cybersecurityfabrikant van netwerkencryptie- en segmentatie oplossingen. Doordat de producten volledig in Europa gemaakt worden kiezen Nederlandse ministeries, Europese instellingen, multinationals en MKB-bedrijven voor deze oplossingen.

Met 30+ jaar ervaring in de cybersecuritymarkt alsmede in het extreem beveiligen en versleutelen van de belangrijkste data zorgt Compumatica voor producten van een zeer hoge kwaliteit. De focus is volledig gericht op het leveren van veilige producten, die eenvoudig te gebruiken en te beheren zijn.

Hoe helpt Compumatica uw organisatie?

Versleutel data in transit

De versleuteling van vitale en bedrijfskritische data ‘in transit’ is essentieel voor een sluitende informatiebeveiliging. Data verplaatst zich continu; van gebruiker naar datacenter, van datacenter naar datacenter en verder. Versleutel deze data voor een optimale bescherming.

Quantum Proof Encryptie

De oplossingen van Compumatica zijn post quantum proof doordat het sleutelmanagement en de encryptie gebaseerd zijn op symmetrische cryptografie. Hierbij worden vooraf sleutels uitgewisseld. De oplossingen maken gebruik van het veilige AES-256 algoritme.

Veilige OT/ IT segmentatie

De ‘Industry 4.0’-trend zet door. OT en IT-omgevingen worden aan elkaar gekoppeld. Dit biedt voordelen, zo kan operationele data geanalyseerd en geoptimaliseerd worden. Daardoor ontstaan risico’s. Kies voor netwerksegmentatie en het afdwingen van eenrichtingsverkeer door een data diode.

Encryptie en segmentatie van OT/IT

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Een greep uit de oplossingen van Compumatica

CryptoGuard

Hoogwaardige IP-, video- en data-encryptie

Versleutel alle soorten verbindingen. Encryptie is gebaseerd op 256-AES en versleutelt op laag 2, 3 en 4 met snelheden van 100 Mbps tot 10 Gbps.

 

Bekijk product details »

CompuCrypt XL

Ongeëvenaarde encryptie met snelheden tot 100 Gpbs

Compumatica’s nieuwste encryptie oplossing versleutelt, net zoals de CryptoGuard, alle soorten verbindingen met snelheden van 10 tot 100 Gbps.

 

Bekijk product details »

MagiCtwin Diode

Eénrichtingsverkeer of strikt gereguleerd tweerichtingsverkeer

Een combinatie tussen de firewall technologie en een diode oplossing zorgt dat u volledige controle krijgt over datastromen van en naar netwerken.

 

Bekijk product details »

CompuWall

Als enige Nederlandse firewall door het NBV gecertificeerd

De Next Generation application layer firewall bestaat uit hoogwaardige beveiliging en krachtige werking uitgaande van het principe niks mag, tenzij.

 

Bekijk product details »

Utimaco HSM

Bescherm uw gevoelige gegevens met HSMs

Een hardware-beveiligingsmodule (HSM) is een speciale crypto-processor die speciaal is ontworpen voor de bescherming van  de crypto-sleutel.

 

Bekijk product details »

Advies op maat nodig?

Wat heeft u nodig? Laat u adviseren door een Nederlandse specialist!

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Het kloppende hart van de oplossing

Dankzij de centrale aansturing door het Security Management Systeem (SMS) heeft u overal de controle. Het hart van elke Compumatica oplossing regelt bijvoorbeeld het sleutelbeheer tussen alle encryptiesystemen, geeft inzage in uitgebreide logging en controle over updates en upgrades.

Kennis, beheer en onderhoud op locatie is daardoor niet vereist. Dat is niet alleen handig, dit levert ook een kostenbesparing tot wel 300% op in beheer en gebruik ten opzichte van concurrerende producten. Het SMS is zeer veilig, gebruiksvriendelijk én effectief om grip te houden.

Eenvoudige integratie

Onafhankelijk van de bestaande hardware kan de Compumatica SMS net zo eenvoudig in een netwerk worden geïntegreerd als elk ander werkstation. De communicatie tussen de Compumatica SMS en de CryptoGuard VPN-apparaten is beveiligd door sterke authenticatie en encryptie, en is onafhankelijk van de beveiligde communicatie tussen de CryptoGuard VPN-apparaten.

Een netwerk na integratie van SMS en verschillende CryptoGuard VPN-apparaten.

Compumatica biedt encryptie en segmentatie-oplossingen

Hart voor kwaliteit, gemak én veiligheid.

Compumatica is een Nederlands cybersecurityfabrikant die gespecialiseerd is in crypto (netwerkencryptie, e-mail encryptie) en netwerksegmentatie (firewall, diode). De producten zijn gecertificeerd door de Nederlandse overheid, Europese Unie en NATO. Alle producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Europa.

De focus ligt op het leveren van kwaliteit en veilige producten. Die ook nog eens eenvoudig te gebruiken en te beheren zijn. Daarom kiezen overheden en organisaties met kritieke infrastructuren voor Compumatica.

Hulp nodig bij
het uitzoeken?

Wilt u meer weten over het versleutelen
van bedrijfskritische data of het
segmenteren van uw netwerk?
Weet u alleen niet waar dan
nu te beginnen?

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

De belangrijkste voordelen van Compumatica

  • Hoogwaardige IP-, video- en data-encryptie
  • Unieke OT/ IT segmentatie oplossingen
  • Doorvoersnelheden tot 100 Gbps
  • Vervaardigd en ontwikkeld in Nederland
  • Gecertificeerd door NL, EU & NATO
  • 30+ jaar ervaring in de markt
  • Klant specifieke ontwikkeling
  • Klanten over de hele wereld
  • Betrouwbaar en 24/7 support

Daarom Tesorion als cybersecuritypartner
samen met Compumatica-oplossingen

beschikbaarheid en doorlopend scannen

Beschikbaar

Wij zijn er 24/7 om uw organisatie veilig te houden.

Veilig

Wij verbeteren onze dienstverlening continu dankzij ons 360 graden beeld.

Betrouwbaar

Wij werken intensief samen voor het beste resultaat en relatie.

Transparant

Wij geloven in onze transparante aanpak met heldere rapportage.

Heeft u het allemaal al goed geregeld?

Binnen 5 minuten inzicht, een incident kost meer tijd.

Doe ons gratis assessment

Wij bieden bescherming aan