Cybersecurity Thema’s

 • Mensen

  Mensen zijn een belangrijke schakel in cybersecurity We zijn altijd en overal verbonden. Onze data moet altijd beschikbaar zijn. Dit gemak heeft een keerzijde. Hoe wapenen we uw gebruikers tegen deze risico’s? Technologie kan niet al onze fouten voorkomen De…Lees meer »
 • Technologie

  Laat technologie werken voor uw cybersecurity De complexiteit van de cyberaanvallen en de impact hiervan groeit. Dat vraagt om een pragmatische aanpak om de cyberweerbaarheid te vergroten. Herkennen van patronen in gebeurtenissen is cruciaal Voorkom de sleur van repeterende taken…Lees meer »
 • Processen

  Processen zijn cruciaal bij cybersecurity Jarenlang zijn we al bezig met het automatiseren van processen door de inzet van IT. Om deze digitale processen te beschermen is er een noodzaak tot cybersecurity. Procesdenken gaat over ketens, niet over schakels Bewaak…Lees meer »
 • Basis op Orde

  Basis op OrdeMet deze tips krijgt u de cybersecurity basis ook op orde U moet iets doen tegen die cybercriminelen. Maar waar begint u dan precies? Tesorion helpt u de cybersecurity-basis op orde te krijgen. Verstevig en toets doorlopend uw verdediging Cybersecurity…Lees meer »
 • Cloud Computing

  Cloud ComputingIs uw cloud opgewassen tegen de cybercrimineel? De cloud betekent een andere plek voor data en apps. De techniek beheert u dan niet langer zelf, u blijft wel verantwoordelijk. Beveilig uw cloud zo vroeg mogelijk Voorkom dat u beperkt bent…Lees meer »
 • Digital Industry

  Digital IndustryIs uw industriële omgeving klaar voor cybercriminaliteit? Innovatie op het gebied van ‘smart factories’ en automatisering vergroot de dreiging dat industriële omgevingen doelwit worden van cybercriminelen. Cybersecurity in de industrie: belangrijker dan ooit Digitale transformatie en Industrie 4.0 Door de…Lees meer »
 • Security Assessments

  Security AssessmentsSlaagt u met vlag en wimpel voor deze assessments? Zijn “security by design” en “privacy by design” onderdeel van uw cloud-strategie? Welke risico’s loopt u nou eigenlijk? Voorkom reputatieschade. U wilt beter in staat zijn om te reageren op dreigingen Inzicht…Lees meer »