Themas

 • Mensen

  Mensen zijn een belangrijke schakel in cybersecurity We zijn altijd en overal verbonden. Onze data moet altijd beschikbaar zijn. Dit gemak heeft een keerzijde. Hoe wapenen we jouw gebruikers tegen deze risico’s? Technologie kan niet al onze fouten voorkomen De…Lees meer »
 • Technologie

  Laat technologie werken voor je cybersecurity De complexiteit van de cyberaanvallen en de impact hiervan groeit. Dat vraagt om een pragmatische aanpak om de cyberweerbaarheid te vergroten. Herkennen van patronen in gebeurtenissen is cruciaal Repeterende taken zijn ideaal voor technologie…Lees meer »
 • Processen

  Processen zijn cruciaal bij cybersecurity We communiceren steeds vaker via digitale middelen met elkaar. Dit maakt cybersecurity en dataprivacy relevanter dan ooit. Hoe borg jij de processen? Technologie kan niet al onze fouten voorkomen De mens blijft een belangrijke schakel…Lees meer »
 • Basis op Orde

  Basis op OrdeMet deze tips krijg jij de cybersecurity basis ook op orde Je moet iets doen tegen de cybercriminelen. Alleen is de vraag: Waar begin je dan? Tesorion gelooft: begin bij de basis op orde brengen. Verstevig en toets doorlopend je…Lees meer »
 • Cloud Computing

  Cloud ComputingIs jouw cloud opgewassen tegen de cybercrimineel? De cloud betekent een andere plek voor data en apps. De techniek beheer je dan niet langer zelf, je blijft wel verantwoordelijk. Beveilig je cloud zo vroeg mogelijk Voorkom dat je beperkt bent…Lees meer »
 • Digital Industry

  Digital IndustryIs jouw industriële omgeving klaar voor cybercriminaliteit? Innovatie op het gebied van ‘smart factories’ en automatisering vergroot de dreiging dat industriële omgevingen doelwit worden van cybercriminelen. Cybersecurity in de industrie: belangrijker dan ooit Digitale transformatie en Industrie 4.0 Door de…Lees meer »
 • Security Assessments

  Security AssessmentsSlaag jij met vlag en wimpel voor deze assessments? Zijn “security by design” en “privacy by design” onderdeel van jouw cloud-strategie? Welke risico’s loop je nou eigenlijk? Voorkom reputatieschade. Jij wilt beter in staat zijn om te reageren op dreigingen Inzicht in…Lees meer »