Skip to main content
Nu hulp nodig bij een cyberincident?
Bel 24/7: 088-2747800

Cybersecurity Thema’s

 • Ransomware

  RansomwareVersleutelt u uw data zelf of laat u dat ransomware doen? Ransomware is malafide software die uw computerbestanden versleutelt. Wilt u de beschikking houden over uw eigen data? Losgeld betalen helpt dan niet. Goede beveiliging wél. Voorkomen is beter dan…Lees meer »
 • AI in cybersecurity

  De kansen en dreigingen van AI in cybersecurityArtificial Intelligence in Cybersecurity Hoe zorg jij voor de juiste balans tussen de kracht en de dreigingen van AI binnen jouw organisatie? De Kansen en dreigingen van AI Een kwetsbaar evenwicht De afgelopen jaren stonden volop in het teken van…Lees meer »
 • Aanvalsoppervlak

  Attack Surface In welke hoek schuilt het gevaar? Houd controle over het continu groeiende aanvalsoppervlak Grip op het aanvalsoppervlak Inzicht in je assets, het gedrag van medewerkers en de buitenwereld is essentieel Organisaties groeien in medewerkers, systemen en data. Er…Lees meer »
 • Mensen

  Mensen zijn een belangrijke schakel in cybersecurity We zijn altijd en overal verbonden. Onze data moet altijd beschikbaar zijn. Dit gemak heeft een keerzijde. Hoe wapenen we uw gebruikers tegen deze risico’s? Technologie kan niet al onze fouten voorkomen De…Lees meer »
 • Technologie in cybersecurity

  Laat technologie werken voor uw cybersecurity De complexiteit van de cyberaanvallen en de impact hiervan groeit. Technologie in cybersecurity vraagt om een pragmatische aanpak om de cyberweerbaarheid te vergroten. Herkennen van patronen in gebeurtenissen is cruciaal Voorkom de sleur van…Lees meer »
 • Processen

  Processen zijn cruciaal bij cybersecurity Jarenlang zijn we al bezig met het automatiseren van processen door de inzet van IT. Om deze digitale processen te beschermen is er een noodzaak tot cybersecurity. Procesdenken gaat over ketens, niet over schakels Bewaak…Lees meer »
 • Basis op Orde

  Basis op OrdeZeven stappen op de weg naar veiligheid Elke buitendeur en elk raam van uw bedrijf kan op slot. Dat is normaal. Net zo normaal is het dat er maar een paar mensen uit naam van uw bedrijf geld kunnen overmaken.…Lees meer »
 • Cloud Computing

  Cloud ComputingIs uw cloud opgewassen tegen de cybercrimineel? De cloud betekent een andere plek voor data en apps. De techniek beheert u dan niet langer zelf, u blijft wel verantwoordelijk. Beveilig uw cloud zo vroeg mogelijk Voorkom dat u beperkt bent…Lees meer »
 • Digital Industry

  Digital IndustryDigital Industry: Is uw industriële omgeving klaar voor cybercriminaliteit? Beschikt uw digital industry over voldoende innovatie? Innovatie op het gebied van ‘smart factories’ en automatisering vergroot de dreiging dat industriële omgevingen doelwit worden van cybercriminelen. Cybersecurity in Digital industry: belangrijker…Lees meer »
 • Security Assessments

  Security AssessmentsSecurity Assessments: Slaagt u met vlag en wimpel? Security Assessments zijn geen hogere wiskunde. Zijn “security by design” en “privacy by design” onderdeel van uw cloud-strategie? Welke risico’s loopt u nou eigenlijk? Voorkom reputatieschade. U wilt beter in staat zijn…Lees meer »
Close Menu