Skip to main content
Nu hulp nodig bij een cyberincident?
Bel 24/7: 088-2747800
financial

Vergroot uw cybersecurity

De financiële sector is aan veel veranderingen onderhevig. Niet in de laatste plaats door nieuwe technologieën en de groeiende complexiteit van cyberaanvallen. Dit vraagt om een pragmatische aanpak om uw cyberweerbaarheid te vergroten. Hoe? Dat leest u hier.

Lees de whitepapers

Bescherm uw data en transacties tegen cyberincidenten

Want cybercriminelen zitten net als u niet stil

De financiële sector is sterk aan verandering onderhevig. Hybride werkvormen, nieuwe diensten en nieuwe technologien als cryptocurrency en Machine Learning brengen naast kansen ook nieuwe bedreigingen met zich mee. Want ook cybercriminelen zitten niet stil.

Zij maken steeds inventiever misbruik van maatschappelijke en technologische ontwikkelingen en weten toe te treden tot systemen en data. Van bijna niet meer van echt te onderscheiden phishing-berichten tot deepfakes.

Financiële dienstverlening: investeer in de juiste middelen

Aantal koppelingen groeit

Steeds meer softwareleveranciers omarmen PSD2. Zij mogen hun software van De Nederlandsche Bank laten praten tegen de applicaties die uw klanten gebruiken voor het online bankieren en mogen transacties direct verwerken. Voor de klant is dit ideaal en efficiënt. Al deze koppelingen kunnen echter leiden tot mogelijke datalekken of erger, bijvoorbeeld als er een fout in de code zit.

Wallet Icon - Ransomware

Fintech en bedrijfsmodellen

Consumenten anno 2022 willen zelf controle hebben over hun financiële middelen en minder afhankelijk zijn van traditionele dienstverleners. Betalen met een telefoon, smartwatch of contactloos met bankpas? De gebruiker kiest. Dit vraagt om slimme en evenwichtige oplossingen waarbij de veiligheid van transacties aan de ene kant en gebruiksgemak en klantvriendelijkheid aan de andere kant gewaarborgd is en blijft.

Big data

Data is het nieuwe goud voor financiële dienstverleners. Het gebruik van Artificial Intelligence en Machine Learning maakt het mogelijk dat grote hoeveelheden data kunnen worden geanalyseerd. Deze data dragen bij aan de beveiliging van applicaties en aan het verbeteren van de dienstverlening. Denk bijvoorbeeld aan het opsporen van fraude.

Hulp nodig bij
het uitzoeken?

Wilt u als financiële dienstverlener de cybersecurity
binnen uw organisatie vergroten?
Weet u alleen niet waar dan
nu te beginnen?

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Branchepaper

Aantrekkingskracht

branchepaper-financieel

De financiële sector in Nederland wordt regelmatig getroffen door cybercriminelen. Hoe kunt u hierop anticiperen? Lees erover in de whitepaper.

Download de branchepaper

Themapaper

Malware

Wat is malware eigenlijk? En waarom is het zo schadelijk? En belangrijker; hoe voorkomt u besmetting met malware?

Download de themapaper

Themapaper

Datalekken

De afgelopen periode bleek regelmatig dat een datalek de beste kan overkomen. Toch wilt u dit liever voorkomen. Hoe?

Download de themapaper

Aan welke oplossingen moet u dan denken?

Security Awareness

Security Awareness

Medewerkers leren elk op hun eigen manier. Door trainingen aan te bieden die adaptief zijn en die aansluiten bij de doelgroep vergroot u het cyberbewustzijn, denk aan ‘Netflix-achtige’ films of juist korte en bondige video’s. Zo leert u bijvoorbeeld wat de cybercrimineel drijft.

Meer informatie
Maak back-ups die werken

Maak back-ups die werken

Maak regelmatig back-ups van uw data en configuraties. Test daarbij ook of u deze kan terugzetten. Bij ransomware-aanvallen kan juist een betrouwbare, opgeslagen, en niet te wijzigen back-up het verschil maken tussen het weer operationeel zijn als organisatie of een faillissement.

Meer informatie
Maak hybride werken veilig

Maak hybride werken veilig

We werken overal waar we willen. Daarom wilt u direct kunnen ingrijpen wanneer apparaten zijn geïnfecteerd of vreemd gedrag vertonen. Maak het voor uw medewerkers zo makkelijk mogelijk en biedt eenvoudige tools om bestanden te delen en voorkom daarmee schaduw-IT.

Meer informatie

Wilt u ook de cybersecurity basis op orde hebben? Bekijk onze zeven aanbevelingen.

Daarom Tesorion als cybersecuritypartner
voor de financiële dienstverleners

beschikbaarheid en doorlopend scannen

Beschikbaar

Om de financiële wereld veilig te houden en de cybercrimineel pragmatisch en slagvaardig buiten de deur te houden zijn wij er 24/7.

Veilig

Tesorion is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Onze cybersecurity experts begrijpen de financiële wereld en willen optimaal samenwerken.

Betrouwbaar

Betrouwbare data zijn essentieel voor de dienstverlening. Net als dat wij intensief samenwerken voor het beste resultaat en relatie.

Transparant

Meten is weten en met inzichten kunt u sturen. Dankzij een helder dashboard krijgt u inzicht in wat er is gebeurd en hoe te verbeteren.

Heeft u het allemaal al goed geregeld?

Binnen 5 minuten inzicht, een incident kost meer tijd.

Doe ons gratis assessment

Wij bieden bescherming aan

Close Menu