Branches

 • Basis op Orde voor de Transport- en logistieksector

  logisticsWaar begint de cybersecurity reis Cyberaanvallen worden steeds complexer. Bovendien hebben ze grote impact op het bedrijfsleven en de maatschappij. Dit vraagt om een pragmatische aanpak waarmee de cyberweerbaarheid wordt vergroot. Houd cybercriminelen buiten de deur Cyberincidenten beïnvloeden de hele…Lees meer »
 • Basis op Orde voor de Financiële dienstverleners

  financialWaar begint de cybersecurity reis De groeiende complexiteit van cyberaanvallen en grote impact op het bedrijfsleven en de maatschappij vragen om een pragmatische aanpak om de cyberweerbaarheid te vergroten. Bescherm uw data en transacties tegen cyberincidenten Financiële transacties zijn ook…Lees meer »
 • Basis op Orde voor de Zorgverleners

  healthGrip op patientdata en compliance In de zorg is data, data-analyse en het snel kunnen delen van data essentieel. Alles is op data gebaseerd. Denk aan bijvoorbeeld de bezettingsgraad van een zieken- of verpleeghuis. Focus op patiënt en schep orde…Lees meer »
 • Financieel

  financialSteeds vaker worden banken en verzekeraars het doelwit van cybercriminaliteit. Tegelijkertijd worden de regels vanuit bijvoorbeeld de ECB en het Solvency II kader en de controle hierop door de DNB steeds strikter. Tesorion helpt die complexiteit te verkleinen.Lees meer »
 • Onderwijs

  educationInformatiebeveiliging in het onderwijs is een grote uitdaging. Ontwikkelingen als online lesgeven en Bring Your Own Device zorgen ervoor dat cybersecurity goed moeten worden ingevuld. Immers er is slechts één geïnfecteerd apparaat nodig waardoor de continuïteit van het lesprogramma gevaar loopt.Lees meer »
 • Transport & Logistiek

  logisticsAutomatisering en digitalisering stelt de logistieke sector in staat om efficiënter te worden. Keerzijde is dit thema voor nieuwe uitdagingen zorgt. Tesorion helpt bedrijven in de logistieke sector om veilig en weerbaar te worden op het gebied van cybersecurity.Lees meer »
 • Zorg

  healthOm elke patiënt of cliënt de maximale zorg te bieden, innoveert en digitaliseert de sector in hoog tempo. Tesorion begrijpt de vraagstukken en uitdagingen in de zorg en heeft passende en bewezen oplossingen beschikbaar.Lees meer »