Skip to main content
Nu hulp nodig bij een cyberincident?
Bel 24/7: 088-2747800

De dreiging van een ransomware aanval is tegenwoordig altijd aanwezig. Bent u voorbereid om deze aanval af te weren?

Op 24 mei nemen Tesorion én Cybereason u mee in een aanvalssimulatie. Zie met eigen ogen hoe de cybercriminelen van vandaag een organisatie proberen aan te vallen en binnen te dringen. En ontdek ook hoe u uw organisatie kunt beschermen en de cybercrimineel te slim af kunt zijn.

Agenda

  • 10:00 – 10:15 – Inloop
  • 10:15 – 10:30 – Welkom door Tesorion
  • 10:30 – 11:00 – Het dreigingslandschap (Lodi Hensen)
  • 11:00 – 11:20 – Tesorion & Cybereason (Remco Geerts)
  • 11:20 – 12:30 – Attack Simulation (Mischa Deden)
  • 12:30 – 13:00 – Lunch

Locatie

Tesorion
Fokkerstraat 4
3833 LD Leusden
Nederland

Sprekersinformatie

Mischa Deden

Mischa Deden is begonnen als ontwikkelaar. In 2001 maakte hij als sysadmin een inbreuk mee en besloot daarom over te stappen op beveiliging. Hij werkte voor een consultancybedrijf om allerlei klanten te helpen op hun weg naar een veiliger bedrijf. Later is hij overgestapt naar de vendor wereld om een verschil te maken in hoe de producten worden gebruikt.

Lodi Hensen

Lodi Hensen

Lodi Hensen is ‘Head of Incident Response & Threat Intelligence’ bij Tesorion.
In deze rol geeft Lodi leiding aan een multidisciplinair team gespecialiseerd in digitaal forensisch onderzoek, gefocust op het vinden van sporen die cybercriminelen hebben achtergelaten. Lodi is een ervaren professional op het gebied van digitale opsporing.

Remco Geerts

Remco Geerts is Manager Portfolio Strategie bij Tesorion. Vanuit deze positie vertaalt hij de strategische doelstellingen van Tesorion naar het portfolio. Tijdens de Ransomware Attack Simulation sessie zal hij inzage geven in de visie van Tesorion op Managed Detection & Response en hoe Cybereason daar een belangrijke rol in vervult.

Close Menu