Weerhoud de dreigingen per
e-mail met Proofpoint

Help uw mensen te beschermen. De geïntegreerde, cloudgebaseerde suite van op mensen gerichte compliance- en beveiligingsoplossingen helpt de huidige beveiligings- en compliancerisico’s te verkleinen.

Lees de whitepaper

Bescherm niet alleen de voordeur, maar ook uw medewerkers

E-mail groeit met meer dan 300 miljard berichten per dag

Met alle nieuwe communicatietechnieken tot onze beschikking hadden we misschien gedacht dat e-mail minder, of zelfs niet meer gebruikt zou worden. Niets is minder waar, wereldwijd versturen we ruim 300 miljard e-mails per dag. Dankzij E-Learning herkennen we phishingberichten gelukkig steeds sneller.

Een nieuwe trend – Business E-mail Compromise (BEC) – die lijkt op phishing, richt zich op e-mailcontact binnen bedrijven. BEC focust zich op het manipuleren van natuurlijk menselijk gedrag. We noemen dit ook wel ‘social engineering‘. Populaire methoden zijn CEO-fraude en nepfacturen.

Hoe helpt Proofpoint uw organisatie?

email protection icoon

Stop e-mailfraude

Door gebruik te maken van kunstmatige intelligentie (AI) kan een ​​breed scala aan e-mailfraude worden gestopt. Denk hierbij aan fraudepogingen met betalingsverzoeken vanuit gecompromitteerde accounts. Voor dit soort dreigingen is een meer geavanceerde detectietechniek nodig.

wet- en regelgeving

Vereenvoudig compliance

Het is niet eenvoudig om een ​​moderne oplossing voor gegevensarchivering te ontwikkelen. Datagroei plaagt IT-afdelingen. Juridische en compliance-teams hebben moeite om content via de verschillende kanalen te overzien. Een moderne compliance-oplossing maakt het beheer eenvoudiger.

E-mail eenvoudig archiveren

De druk vanuit wetgeving, compliance en beveiliging neemt toe, zeker in het licht van de groeiende data. Om aan de wettelijke bewaartermijnen te voldoen heeft u een veilige aanpak nodig voor de archiveringsuitdagingen. Een doorzoekbaar centraal archief biedt de oplossing.

Geef uw laptops hun eigen deurwacht

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Beveilig inkomende én uitgaande e-mail

Een best practice is het implementeren van een veilige e-mailgateway. Een e-mailgateway scant en verwerkt alle inkomende en uitgaande e-mail. Zo zorgt u dat dreigingen niet worden binnengelaten. Omdat aanvallen steeds geavanceerder worden, zijn standaard beveiligingsmaatregelen niet langer effectief.

Het trainen van medewerkers over het juiste e-mailgebruik is ook een belangrijke best practice. Medewerkers kunnen een op echt lijkende phishinge-mail ontvangen. Het is van cruciaal belang dat men weet waar ze op moeten letten. Training helpt werknemers dit soort e-mails te herkennen en erover te rapporteren.

Slimme aanpak

Proofpoint Web Security biedt controle en isolatie voor de risico’s op het internet. De oplossing is gebouwd op een wereldwijd, zeer elastisch cloudframework dat ultieme schaalbaarheid mogelijk maakt. Al het internetverkeer, inclusief versleuteld verkeer, wordt gescand om medewerkers naadloos toegangscontrole te bieden.

Proofpoint heeft mensgerichte oplossingen die samenwerken

Bescherming begint bij mensen

Uw meest waardevolle bezit is ook uw beste verdediging: uw mensen. E-mail, sociale media en mobiele apparaten zijn de instrumenten die u dagelijks gebruikt – en voor cybercriminelen de aanvalsmiddelen. Proofpoint beschermt uw mensen, gegevens en merk tegen geavanceerde bedreigingen en compliancerisico’s.

De oplossingen stoppen 99% van de op bijlagen gebaseerde aanvallen. En elke dag detecteert en blokkeert Proofpoint geavanceerde bedreigingen en compliancerisico’s in meer dan 2,2 miljard e-mails en 22 miljoen cloudaccounts.

Hulp nodig bij
het uitzoeken?

Wilt u weten hoe Proofpoint u en uw
medewerkers en zo uw imago beschermt?
Weet u alleen niet waar dan
nu te beginnen?

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Voordelen van e-mailbeveiliging met Proofpoint

  • Voorkomt spoofing
  • Blokkeert frauduleuze e-mails
  • Vereenvoudig de DMARC-implementatie
  • Bescherm uw merk tegen aanvallen
  • Identificeer leveranciersrisico’s
  • Krijg controle over SPAM
  • Dreigingen detecteren en stoppen
  • Snel reageren op incidenten
  • E-Discovery Analyse

Daarom Tesorion als cybersecuritypartner
samen met Proofpoint-oplossingen

beschikbaarheid en doorlopend scannen

Beschikbaar

Wij zijn er 24/7 om uw organisatie veilig te houden.

Veilig

Wij verbeteren onze dienstverlening continu dankzij ons 360 graden beeld.

Betrouwbaar

Wij werken intensief samen voor het beste resultaat en relatie.

Transparant

Wij geloven in onze transparante aanpak met heldere rapportage.

Heeft u het allemaal al goed geregeld?

Binnen 5 minuten inzicht, een incident kost meer tijd.

Doe ons gratis assessment

Wij bieden bescherming aan