Voorkom dat malware aan de haal gaat met je data en integriteit

Maar jouw organisatie overkomt dat niet. Toch?

Immunity in 30 seconden

Tesorion Immunity in de praktijk

financial
Financieel

Banken hebben nog nooit met zoveel ketenpartners gegevens uitgewisseld als nu. Online betalingen en de vele apps met inzichten groeien explosief. Dit geldt tevens voor de potentiële risico’s. Daarnaast veranderen wet- en regelgeving snel en intensief.

Een datalek, wat nu »

education
Onderwijs

Onderwijs is steeds digitaler geworden. Leerlingen adopteren nieuwe technieken sneller dan ooit. Zij zijn gemotiveerd om deze ook direct in de praktijk te brengen. Dat heeft impact op de IT-omgeving. Weet welke trends er spelen en hoe je je kan wapenen.

Wapen je tegen dreigingen »

logistics
Transport- en logistiek

Logistieke processen worden steeds sneller en efficiënter. We leven in een 24-uurs economie waarbij “vandaag besteld, morgen in huis” de standaard is. Efficiëntie – en dus verdere digitalisering – is een must.

Kom niet stil te staan »

health
Zorg

De patiënt of cliënt staat centraal en is het allerbelangrijkste! De zorg moet 24/7 doorgaan, dat hebben we wel geleerd van COVID-19. Juist nu, in de zorg is de dreiging toegenomen, onder andere met gerichte ransomware-aanvallen. Men wil de zorg dienstverlening saboteren.

Weet wat je moet doen »

Waarom kiezen voor Tesorion Immunity?

Tesorion Immunity - schild

Beveiligd tegen malware

Voorkom dat malware, zoals ransomware, een kans krijgt. Door geautomatiseerd en direct in te grijpen bij het eerste besmette apparaat voorkom je erger. Elimineer als het ware patiënt zero.

klok

Naadloze implementatie

Dankzij de krachtige combinatie tussen toegangscontrole, netwerkbeveiliging en de integratie met bestaande netwerkapparatuur is Tesorion Immunity snel en naadloos geïmplementeerd.

geld

Voorspelbaar abonnement

Ruim 300+ klanten in het onderwijszorg, transport & logistiek en de financiële dienstverlening kozen reeds voor geautomatiseerde detectie en response.

sensors

Heldere rapportage

Meten is weten en met inzichten kan je sturen. Dankzij een helder dashboard en verschillende rapportages krijg je inzicht wat is er gebeurd en welke pogingen zijn geëlimineerd. Inclusief recidive apparaten.

Hoe werkt Tesorion Immunity?

Manage

Met de module Manage weet je welke apparaten en (gast)- gebruikers er op je netwerk aanwezig zijn.

Detect

En de module Detect stelt vast of er ongewenste activiteiten plaatsvinden aan de hand van de ingestelde bedrijfscontext.

Respond

Vervolgens kan de module Respond automatisch ingrijpen of je waarschuwen. Dit is volledig instelbaar.

Report

Tenslotte geeft de module Report je inzichten, duidelijke rapportages en dashboards in gebeurtenissen en recidive.

tesorion-immunity werking
Lees meer over de werking

Publicaties

Bekijk hier het laatste nieuws, podcasts en blogs van onze experts over Tesorion Immunity

BlogTesorion Immunity
28 oktober 2020

Thuiswerken tijdens pandemie: deur dicht voor coronavirus, deur wagenwijd open voor digitale virussen

Op dit moment werken we weer massaal thuis in Nederland. Na de zomervakantie zijn het aantal besmettingen in rap tempo toegenomen en inmiddels luidt het devies: werk thuis tenzij het…
NieuwsSOCTesorion Immunity
26 oktober 2020

Explosief meer malware op bedrijfsnetwerken na terugkomst op de werkvloer

LEUSDEN, Tijdens de intelligente lockdown daalde het aantal malwaremeldingen op bedrijfsnetwerken behoorlijk, waarna het bij terugkeer op de werkvloer explosief steeg. Cybersecurity organisatie Tesorion zag in maart van dit jaar…
Gevaren voor OT BlogTesorion Immunity
19 augustus 2020

De gevaren voor OT in de grote boze buitenwereld

Geen water meer dat uit de kraan komt, operatiezalen die onbruikbaar zijn, sluizen die niet meer open of dicht gaan of problemen met de energietoevoer. Problemen die kunnen ontstaan als…
Bekijk alle publicaties

Beveiligde SSL-verbindingen en firewalls zijn niet voldoende

Veel beveiligingsoplossingen vereisen speciale software op de werkstations, wat een grote beheerlast oplevert. Bovendien mag je op veel medische apparaten geen software van derden installeren. Wij kozen onder andere voor Tesorion Immunity omdat je op de werkstations niets hoeft te installeren. Lees verder »

Gerrit ten Harmsen, ICT Adviseur Gelre Ziekenhuizen

Gerrit ten Harmsen

Je wordt als organisatie eigenlijk steeds kwetsbaarder

Wij hebben in Nederland 5 productielocaties die elk hun eigen kenmerken en karakteristieken hebben. Dat betekent per locatie verschillende machines, maar ook PC’s, printers en mobiele telefoons. Al deze apparaten zijn uiteraard aangesloten op ons netwerk. Daarnaast hebben we per locatie ook nog te maken met gasten en leveranciers. Lees verder »

Richard Elsinga, IT-manager bij Royal Smilde

Richard Elsinga Royal Smilde

Cybersecurity begint met bewustzijn

en met de gratis Tesorion awareness posters

We zijn altijd verbonden met elkaar. Via verschillende kanalen komen er berichten binnen. Herken jij phishingberichten? Natuurlijk klik je nooit op onbekende links? Soms is het ook wel lastig om het onderscheid tussen echt en nep te herkennen.

Om jou en je collega’s op weg te helpen hebben wij een poster voor je gemaakt met handige tips. Voor je thuiswerkende collega’s hebben we een mooie handout. Zo help je mee aan een cyberveilige werkomgeving en een veiliger Nederland.

Klik hier om de gratis posters te bestellen
Poster awareness