Voorkom dat thuiswerkers met een geïnfecteerd apparaat toegang krijgen tot uw bedrijfsdata

Eén geïnfecteerd apparaat kan uw hele bedrijfsnetwerk platleggen. Een veelvoorkomend voorbeeld hiervan is ransomware, ook wel gijzelsoftware genoemd.

Ransomware versleutelt uw data en tegen betaling van losgeld krijgt u weer de beschikking over uw data. Met Immunity kunt u dit voorkomen. De ideale oplossing voor alle thuiswerkers die via een VPN verbinding maken met de bedrijfsapplicaties.

Plan een demo

Waarom Immunity?

Beter beveiligd

Immunity zorgt direct voor betere bescherming tegen o.a. ransomware. Het installeren van bijvoorbeeld agents is niet nodig.

Snel geïntegreerd

Dankzij Immunity kunt u snel verdacht gedrag van gebruikers en apparaten detecteren.

voorspelbare kosten

Voorspelbare kosten

Immunity wordt geleverd als een dienst, met een prijs per gebruiker per maand.

Maak in 30 seconden kennis met Immunity

Vertrouwd door:

XS4all

Optimale bescherming van uw gebruikers en uw belangrijke data dankzij geautomatiseerde detectie en isolatie. Dat is de kracht van Immunity.

Selecteer uw Immunity-Elementen:

Manage

Immunity weet welke apparaten en (gast)- gebruikers er op uw netwerk aanwezig zijn.
Vereenvoudigde toegangscontrole
Schaduw-IT
Ongeautoriseerde toegang
Compliance monitoring

Detect

Immunity detecteert of er ongewenste activiteiten plaatsvinden op uw apparaten.
Gijzelsoftware en andere malware
Kwaadaardige content
Apparaten die niet aan de gedragscode voldoen
Detectie van onbekende malware

Respond

Immunity meldt ongewenste activiteiten en grijpt indien noodzakelijk geautomatiseerd in.
Geautomatiseerde isolatie
E-mailmeldingen
SIEM-integratie
Integratie met NAC van derden *

* Immunity bevat een uiterst schaalbare, vereenvoudigde Network Access Control (NAC)-component die gebruiksvriendelijk is en gemakkelijk te configureren. Als u al een NAC-oplossing heeft, is deze eenvoudig te integreren met behulp van Immunity Connector.

Implementatie zonder risico 100% Europees product Uiterst schaalbare oplossing

Dankzij Immunity kunt u verder ondernemen. Immunity zorgt ervoor dat uw gebruikers en uw data zijn beschermd. Met de inzet van geautomatiseerde isolatie (onderdeel van Respond) heeft u er zelf geen omkijken naar. Profiteer van 15 jaar ervaring, opgedaan met het beveiligen van ruim vier miljoen apparaten met bewezen resultaten.

Een goede nachtrust doordat Immunity detecteert en isoleert, 24/7

Ongeautoriseerde toegang tot uw netwerk wilt u voorkomen. Immers u heeft thuis ook een goed slot op de deur en wellicht een alarmsysteem aangevuld met camera’s. Daarom komt Immunity met een drievoudige beveiliging en voorkomt dat uw apparaten en data besmet raken.

Kortom: Immunity laat niemand toe die een bedreiging voor uw data vormt. Zelfs als vertrouwde apparaten aanvankelijk toegang tot het netwerk hebben, let Immunity op afwijkend gedrag en reageert onmiddellijk op bedreigingen door geïnfecteerde apparaten te isoleren. Zo hoort beveiliging van uw belangrijkste assets geregeld te zijn.

Immunity is uiterst schaalbaar

De grootte en het aantal te beschermen apparaten maakt niet uit. Immunity is flexibel aan te passen aan de omvang van het bedrijf of de organisatie. Immunity is er voor groot en klein, nachtrust is immers een groot goed.

Plan een demo

Flexibel en gebruiksvriendelijk beleidsbeheer

Immunity houdt bij hoe gebruikers uw netwerk betreden en verlaten en verzamelt daarbij waardevolle informatie over gedrag. Deze informatie wordt gecombineerd in een vertrouwensscore die automatisch wordt afgestemd op het beleid van uw organisatie.

Immunity kan natuurlijk niet zomaar elk apparaat isoleren. Daarom definiëren we een policy (beleid) per rol. Als voorbeeld willen wij een tablet op het gastensegment anders behandelen dan een laptop op de financiële administratie. In de policy leggen we vervolgens vast wanneer Immunity bij welke dreiging ingrijpt. Zodra Immunity een infectie herkent wordt dat apparaat op basis van de geconfigureerde policy automatisch geïsoleerd. Daarmee is de dreiging geneutraliseerd. Vervolgens wordt de gebruiker geïnformeerd.

Automatisch isoleren wanneer ongewenst gedrag optreedt.

Opschalen naar 1.000.000 apparaten.

Gemakkelijk gasten toelaten, poorten en apparaten beheren.

Alles wat wij maken is op basis van privacy by design.

Snel in uw bestaande omgeving geïntegreerd.

Inzage in gedrag van gebruikers die uw netwerk betreden en verlaten.

Geïntegreerde intelligente rapportage.

Toegang tot de Tesorion Servicedesk.

Talloze organisaties in het onderwijs, de zorg, de overheid en de zakenwereld hebben al gekozen voor Tesorion Immunity.

branche-industry
branche-healthcare
branche-education
branche-government
branche-telecom
branche-finance-legal
branche-logistics
branche-infrastructure

Dit is waarom vele anderen reeds voor Immunity hebben gekozen.

Geen onnodige complexiteit
Duidelijk, gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Wat geautomatiseerd kan worden, is geautomatiseerd. Kortom gemak dient de mens.

Eenvoudig te implementeren
Geen langdurige, kostbare installatietrajecten. Direct relevante en concrete resultaten binnen een voorspelbaar tijdspad.

Voorspelbare kosten
Immunity kent geen verrassingen. Met een prijs per gebruiker per maand weet u altijd waar u aan toe bent.

Gebruiksvriendelijk
Wanneer beveiligingsmaatregelen complex worden gemaakt zullen gebruikers alternatieve routes zoeken om deze te omzeilen. Immunity neemt u werk uit handen en kan geautomatiseerd ingrijpen zodat uw gebruikers en data veilig zijn.

Krachtige netwerktoegangscontrole
Immunity biedt een verbeterde beveiligingsaanpak: een zeer complete oplossing voor netwerktoegangscontrole, met directe detectie en isolatie.

Tesorion
Immunity is een oplossing van Tesorion. Tesorion is een snel groeiend, Nederlands cybersecuritybedrijf bestaande uit meer dan 160 experts met vele jaren cybersecurityervaring.

Vertrouwd door:

zeelandnet
Saxion

Quarantainenet is nu een onderdeel van Tesorion en biedt alles-in-één beveiliging van een hoger niveau onder de nieuwe naam: Tesorion Immunity. Vragen? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de wijze waarop u uw netwerkbeveiliging kunt verbeteren?