Maak uw medewerkers cyberweerbaar

We zijn altijd en overal verbonden. Onze data is altijd beschikbaar. Dit gemak heeft ook een keerzijde. Hoe wapenen we uw gebruikers tegen deze risico’s?

Lees de whitepaper

Bescherm uw organisatie tegen kostbaar dataverlies

De mens blijft een belangrijke schakel

Samen werken we aan technologische oplossingen om de cybersecurity te vergroten. Daarbij spelen mensen verschillende rollen. Technologie kan echter niet alle fouten voorkomen, zo hebben we middelen nodig die mensen helpen om de juiste beslissingen te nemen.

Soms zijn mensen de oorzaak van een cybersecurityprobleem. Het menselijke aspect ontbreekt vaak in het denken over digitale veiligheid. Toch is de mens een belangrijke schakel in uw informatiebeveiligingsbeleid. Hoe regelt u dat?

Wees gewoontes en blinde vlekken de baas

Adaptief trainen in een ritme

Voor een vast bedrag per medewerker bieden wij een scala aan trainingen en toetsen. Wij houden rekening met de leerstijl en beschikbare tijd van een medewerker. Door in een ritme de trainingen te volgen vergroten we het bewustzijn bij medewerkers, zoals over wat de doelstelling van hackers kan zijn. Zo leert u hoe onze gewoontes gebruikt worden.

rapportage helder dashboard tbv vulnerability management

Zicht op voortgang

De cybercrimineel maakt gebruik van onze menselijke eigenschappen. Denk aan hebzucht, angst en respect voor autoriteit. Berichten zijn zo gemaakt dat ons onderbewustzijn het van ons overneemt. Ook nieuwsgierigheid en medeleven worden door de cybercrimineel niet geschuwd om te misbruiken.

Blijven leren en bijsturen

Security Awareness gaat verder dan een abonnement afsluiten of een video bekijken. Tesorion helpt uw organisatie continu om het beste te halen uit de mogelijkheden die wij bieden. Zo kijken we naar wat past bij uw medewerkers en wat wij leren bij onze klanten, zodat we samen de cybercrimineel te slim af zijn.

Een gewaarschuwde medewerker telt voor twee.

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Continu geïntegreerd leren

Uw medewerkers zijn goed voorbereid. Toch?

E-learning heeft waanzinnige voordelen. Daarom kiezen steeds meer bedrijven voor online leren. E-learning maakt leren makkelijker, leuker en efficiënter. Wanneer u op een geïntegreerde wijze E-learning inzet om de cyberweerbaarheid te vergroten, zien we al na drie maanden dat 83% van uw medewerkers een phishing mail herkent. Na 12 maanden is dat al 95%. Wanneer trainingsmateriaal relevant is en blijft vergroot dit de adoptie bij uw medewerkers.

Daarnaast kunt u ook gamificatie en simulatie inzetten zodat er voor iedere type medewerker een relevante oplossing beschikbaar is.

Hulp nodig bij
het uitzoeken?

Wilt u uw medewerkers helpen om hun
cyberweerbaarheid te vergroten?
Weet u alleen niet waar dan
nu te beginnen?

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Waarom zou u investeren in
E-Learning?

Daar heeft u toch technologie voor?

De cybercrimineel wil geld verdienen door waardevolle gegevens buit te maken of door binnen te dringen in het netwerk van een organisatie. Afhankelijk van de organisatie zijn er verschillende redenen waarom dat interessant is. Zo is een beheerderswachtwoord van Office 365 al $25 waard.

Juist die op het oog kleine kans is ideaal voor de cybercrimineel. Precies in deze hoek kunt u, door uw medewerkers te trainen en zich bewust te maken van hun gedrag, u wapenen tegen het deel dat technologie nog niet voor u kan doen.

cyber-bewustzijn

Alle Basis op Orde oplossingen

Heeft u het allemaal al goed geregeld?

Binnen 5 minuten kan u dit inzicht al hebben, een incident kost meer tijd.

Doe ons gratis assessment

Wij bieden bescherming aan