Skip to main content
Nu hulp nodig bij een cyberincident?
Bel 24/7: 088-2747800

Cybersecurity is een manier van werken, niet een eenmalige aankoop. Wilt u pragmatisch aan de slag met uw cybersecurity en de basis op orde? Schrijf u dan in voor de gratis Virtuele Lunch & Learn via Microsoft Teams op 4 of 18 november of op 2 december.

Cybercriminaliteit ontwikkelt zich in snel tempo en mensen zijn vergeetachtig. Dat zijn de twee belangrijkste redenen waarom cybersecurity bovenaan de prioriteitenlijst van elke IT-manager zou moeten staan. Data is altijd en overal toegankelijk, hoe zorgt u dat deze data veilig is en blijft? Staat het thema cybersecurity op de directie-agenda, dan is de vraag: Waar begint u? Om u op weg te helpen heeft Tesorion drie thema’s met zeven aandachtsgebieden gedefinieerd die helpen om de basis op orde te krijgen en te houden. In deze lunch & learn gaan twee experts in gesprek met deelnemers over cybersecurity in het algemeen en een tweetal stellingen die we na aanmelding met u zullen delen in het bijzonder.

Agenda

  • 11:00 – 11:30 – Voorstellen en verwachtingen delen
  • 11:30 – 12:00 – Inzoomen op de basis op orde thema’s en aandachtsgebieden
  • 12:00 – 12:45 – Discussie
  • 12:45 – 13:00 – Afsluiting

Wij nemen separaat contact met u op voor de details rondom de lunchbox.

Sprekersinformatie

Jeroen Stevelink

Jeroen Stevelink heeft ruim 12 jaar ervaring in de hightech en medische industrie, zo heeft hij ook mogen bijdragen aan productontwikkeling voor defensie doeleinden. De laatste 8 jaar werkt Jeroen als adviseur voor de klanten van Tesorion. Zijn interesse voor technologie en cybersecurity helpen hem dagelijks bij het bedenken van passende oplossingen voor deze vraagstukken van zijn klanten. Door zijn eigen ondernemerschapservaring vindt hij gesprekken met ondernemers zeer interessant en is hij op vele vlakken een inhoudelijke sparringspartner.

Patrick van Velthoven

Patrick van Velthoven

Patrick van Velthoven is werkzaam bij Tesorion en heeft 20 jaar nationale en internationale ervaring in de cybersecurity en fraude sector. Zo is Patrick betrokken geweest bij het opzetten van het eerste Nederlandse Cyber Threat Intelligence platform (CMIS) voor het delen van deze data tussen de Nederlandse banken. Daarnaast adviseerde hij diverse instellingen op het gebied van Open Banking en PSD2 waarbij compliancy en technische vraagstukken rondom Fraude en Identity controls beantwoord moesten worden.

Lex Borger

Lex werkt ruim veertig jaar in de ICT en security. Zijn expertises zijn breed, zowel vanuit de techniek als vanuit het proces. Hij heeft brede ervaring met onder andere identity & acces management, security- en riskmanagement in verschillende branches. Lex is actief bezig met nieuwe ontwikkelingen in dit vakgebied en het op diverse manieren uitdragen hiervan. Dit varieert van podcast tot het geven van trainingen. Lex werkt sinds de oprichting bij Tesorion als senior securityconsultant.

Richard Buitelaar

Richard Buitelaar is als Senior Accountmanager werkzaam bij Tesorion en heeft ruim 15 jaar ervaring als adviseur cybersecurity. Zo is Richard actief betrokken bij het evangeliseren van de Security Awareness en ‘gedrag en bewustzijn’ propositie van Tesorion bij klanten. Van bewustwording en gedragsverandering naar een werkomgeving waarin veilig en informatiebewust werken de norm is, geborgd door het op maat integreren van informatiebeveiliging in alle functies binnen een organisatie.

Close Menu