Skip to main content
Nu hulp nodig bij een cyberincident?
Bel 24/7: 088-2747800

Werkt u in de financiële sector? Wilt u  meer weten over het cyber dreigingslandschap en ontwikkelingen?

Schrijf u dan in voor de Virtuele Expert Lunch op 14 oktober. Het thema van deze lunchsessie is Intelligence Driven Protection. Het doel is het uitwisselen van kennis en ervaringen op basis van de ontwikkelingen in het dreigingslandschap en de gevolgen daarvan voor de cyberweerbaarheid van bedrijven. Onze cyber intelligence experts vertellen u meer over de huidige dreigingen en de impact die deze dreigingen kunnen hebben. Ramon van Ingen, betrokken bij het Tiber-programma bij De Nederlandsche Bank, zal meer inzicht geven in dit programma en hoe financiële instellingen kunnen testen of ze bestand zijn tegen huidige en geavanceerde cyberaanvallen. Verder zullen we met de aanwezigen onderwerpen bespreken over het gebruik van Threat Intelligence en hoe deze informatie helpt om bedrijven beter te beschermen tegen cyberaanvallen.

Agenda

  • 11:00 – 11:10 – Introductie van het programma en de sprekers
  • 11:10 – 11:30 – Setting the scene – inzichten in het dreigingslandschap (Alon Arvatz)
  • 11:30 – 11:50 – Het Tiber programma (Ramon van Ingen)
  • 11:50 – 12:20 – Onze visie op Intelligence Driven Protection (Peter Centi, Paola Zizola)
  • 12:20 – 12:45 – Round table discussie
  • 12:45 – 13:00 – Afsluiting

Sprekersinformatie

Ramon van Ingen

Ramon van Ingen is adviseur, onderzoeker en spreker op het gebied van cyber resilience. Hij combineert zijn praktijkervaring als ondernemer met zijn academisch onderzoek op het gebied van purpose, leiderschap en motivatietheorieën. Ramon begeleidt momenteel vanuit De Nederlandsche Bank een cyber resilience programma (TIBER) binnen de Nederlandse financiële sector, waarbij weerbaarheid van instellingen wordt getest en verbeterd door middel van ethisch hacken. Daarnaast is hij gastdocent bij Nyenrode Business Universiteit.

Peter Centi

Peter heeft een brede achtergrond bij verschillende specialistische diensten van zowel de overheid (waaronder Defensie, Politie en de AIVD) als binnen het bedrijfsleven. De laatste jaren is hij (inter-) nationaal aan de slag gegaan met het ontwikkelen van (digitale) diensten op het gebied van Inlichtingen in relatie tot de fysieke wereld en (persoonlijke) veiligheid. Door de toenemende digitale dreiging heeft Peter een intelligence-afdeling opgericht die de corporate, media en financiële sector ondersteunt op het gebied van (digitale) veiligheid.

Paola Zizola

Paola heeft ruim 20 jaar ervaring in software-ontwikkeling en ruim 6 jaar in informatiebeveiliging. Voordat zij bij Tesorion is begonnen heeft zij gewerkt voor softwareleveranciers in verschillende sectoren. Paola is begonnen in het kader van de implementatie van ISO 27001 en is daarna voornamelijk als consultant ingezet voor verschillende opdrachtgevers in de financiële, maakindustrie en zorg. Paola werkt drie jaar bij Tesorion als Senior Security Consultant.

Patrick van Velthoven

Patrick van Velthoven

Patrick van Velthoven is werkzaam bij Tesorion en heeft 20 jaar nationale en internationale ervaring in de cybersecurity en fraude sector. Zo is Patrick betrokken geweest bij het opzetten van het eerste Nederlandse Cyber Threat Intelligence platform (CMIS) voor het delen van deze data tussen de Nederlandse banken. Daarnaast adviseerde hij diverse instellingen op het gebied van Open Banking en PSD2 waarbij compliancy en technische vraagstukken rondom Fraude en Identity controls beantwoord moesten worden.

Close Menu