Skip to main content
Nu hulp nodig bij een cyberincident?
Bel 24/7: 088-2747800

Virtuele DarkWeb Tour 2023

Wat speelt zich allemaal af op het darkweb en zijn jouw gegevens daar ook te vinden?

De meeste mensen hebben er geen weet van wat het darkweb precies is en al helemaal niet wat er daar allemaal gebeurt. Om je hier een beter beeld van te geven organiseert Tesorion tijdens je lunch in de cybersecuritymaand oktober een virtuele tour door het darkweb. Wat is het, wat kan je er mee, hoe kom je  op het darkweb en hoe werken die cybercriminelen daar eigenlijk met elkaar?

Juist omdat we de naam van het donkere deel van het web steeds vaker horen, willen wij je laten zien wat je daar kan vinden en welke gegevens daar toegankelijk zijn voor cybercriminelen. En wist je dat het niet eens illegaal is om het darkweb te bezoeken? Het darkweb is toegankelijk voor iedereen en dat maakt het misschien ook zo gevaarlijk. Tip van ons: Mocht je interesse hebben om het darkweb te bezoeken maar nog niet exact weten hoe het werkt, wacht dan even tot na ons event zodat je goed voorbereid bent.

Bij deze virtuele darkweb tour leer je wie zich allemaal verschuilen in deze donkere steeg en wat zij daar uitspoken. Kortom, we heten je van harte welkom bij deze virtuele deep dive door het darkweb. De voertaal van dit virtuele event is Nederlands. Als je zelf een lunch regelt, zorgen wij voor een boeiend uur.

Let op: we nemen dit event niet op, dus je kunt deze achteraf niet terugkijken. 

Datum:
Dinsdag 24 oktober 2023
12:00 – 13:00 uur

Locatie:
Virtueel event

Programma:
12:00 – Introductie
12:10 – Deep Dive Dark Web Tour
13:00 – Afsluiting

Disclaimer:
Tijdens de darkweb tour maken we gebruik van openbare gegevens. We behandelen in deze tour geen gegevens van deelnemers of medewerkers. We laten je zien wat er zoal gebeurt, echter gaan we geen strafbare gegevens verwerken. Het doel van deze tour is informatief.

Close Menu