Het all•in cybersecurity platform voor IT-providers, resellers en distributeurs

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Met elkaar en voor elkaar. Tesorion levert een uniek, flexibel en schaalbaar all•in cybersecurity platform voor u en uw klanten. Samen creëren wij een digitale wereld waar veiligheid en bedrijfscontinuïteit voorop staat.

Voor IT-providers

Steeds meer organisaties outsourcen hun IT-beheer. Als IT-provider weet u als geen ander hoe de IT-infrastructuur steeds meer wordt ‘vermengd’ met OT, Cloud en Mobile. Van werkplekken die worden gerealiseerd, tot dataverbindingen die moeten worden gemaakt en het overzetten van bedrijfsdata naar de cloud: ontzorging is hierbij de norm.

Digitale veiligheid is de laatste jaren steeds belangrijker geworden voor u en uw klanten. Wet- en regelgeving als de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Wet beveiliging- en informatiesystemen leggen meer verantwoordelijkheden neer bij u, de IT-provider. Wanneer we hier de groei en ontwikkeling van digitale aanvalsvectoren en de toenemende tekorten van cybersecurity specialisten bij optellen, komen we tot één conclusie: het digitaal veilig krijgen en houden van data wordt steeds complexer. 

Tesorion biedt de oplossing. Wij hebben een uniek, flexibel en schaalbaar all•in Platform ontwikkeld dat een perfecte aanvulling biedt voor u, als IT-provider, op het gebied van cybersecurity. De oplossingen die wij bieden zijn geen ‘one-size fits all’ maar zijn toegespitst op uw wensen en de behoeften van uw klanten. Op deze manier kunt u de IT-architectuur van uw klanten effectief ondersteunen, terwijl Tesorion de continue monitoring van de netwerken voor haar rekening neemt en alle aanvullende cybersecurity dienstverlening implementeert.

Ons all•in platform is eenvoudig in gebruik en makkelijk te installeren. Door ons, of door uzelf. Eenvoudig, veilig en totale controle, dat is wat het platform u en uw klanten biedt, ongeacht de expertise die u zelf in huis heeft. 

Ons flexibele all•in platform geeft u de vrijheid en flexibiliteit die u nodig heeft, zodat u zelf kunt bepalen welke diensten en producten u van ons afneemt. Omdat het all•in platform een modulaire opbouw kent, bent u niet meer afhankelijk van eerder gekozen oplossingen en hoeft u zich niet te laten beperken bij toekomstige keuzes. 

Ook bestaat de mogelijkheid om ondersteuning te krijgen van onze cybersecurity medewerkers, die behoren tot de top van de Nederlandse specialisten.

Kwaliteit en transparantie vinden wij belangrijk. Daarom hebben we een overzichtelijk pricing model.

Wilt u weten hoe u uzelf kunt ontzorgen en uw klanten digitaal veilig krijgt en houdt? Neem dan contact op met [email protected] en laat u overtuigen van de kracht en flexibiliteit van ons all•in platform.

Voor resellers en distributeurs

Ons all•in platform biedt de meest geavanceerde en volwassen netwerkmonitoring- en detectietechnologie voor Industrial (OT), Office (IT), Cloud, Mobile en IoT. Gecombineerd met onze uitgebreide kennis van verschillende domeinen kunt u profiteren van onze bewezen technologie. Het team van Tesorion, dat bestaat uit toegewijde professionals, zorgt ervoor dat u met ons all•in Platform de beste technologie en ondersteuning aan uw klanten kunt bieden.

Onze partners gebruiken het Tesorion all•in Platform voor een breed scala aan cybersecurity producten en services. Word lid van ons partnerprogramma en profiteer van ons uitgebreide cybersecurity portfolio.

Wilt u ook profiteren van de kracht van het all•in platform? Neem dan contact op met [email protected].