Skip to main content
Nu hulp nodig bij een cyberincident?
Bel 24/7: 088-2747800

Tesorion door Microsoft benoemd tot ‘Threat Indicator Top Contributor’

Door 17 september 2019 april 9th, 2023 Nieuws
microsoft

LEUSDEN – De Nederlandse cybersecurity-specialist Tesorion is door Microsoft aangewezen als toonaangevende partner bij het ontdekken van bedreigingen voor Microsoft-producten. Binnen het Microsoft Active Protections-programma (MAPP), is Tesorion de enige partner uit continentaal Europa die de status van Threat Indicator Top Contributor heeft bereikt.

Binnen MAPP werkt Microsoft wereldwijd samen met experts op het gebied van cybersecurity om zo kwetsbaarheden en dreigingen te ontdekken, vóór ze breder bekend raken en mogelijk van invloed worden op de producten en services van Microsoft. Als Threat Indicator Top Contributor levert Tesorion dagelijks dreigingsinformatie aan Microsoft. Op haar beurt deelt Microsoft binnen MAPP kwetsbaarheden in haar software en diensten, zodat Tesorion al in een vroegtijdig stadium over informatie beschikt die haar klanten tijdig extra bescherming biedt. 

Tesorion is in een jaar tijd opgeklommen naar de top drie van de Nederlandse cybersecurity, dankzij een geheel eigen visie op cybersecurity, die uitgaat van beheersing, continuïteit en adequate bescherming van de digitale kernonderdelen van organisaties. Bij de Nederlandse cybersecurity-organisatie werken ruim 160 experts dagelijks aan het ontdekken van nieuwe dreigingen en het verbeteren van de beveiliging van industriële omgevingen, kantoren, de cloud, IoT en mobile devices. Het hoge niveau waarop dit plaats vindt, is ook door Microsoft niet onopgemerkt gebleven.

Close Menu