Bescherming aan de poort én daarna met Cybereason

Alle apparaten in het netwerk, zoals servers, desktops, laptops en smartphones zijn traditioneel een makkelijke prooi om een netwerk binnen te komen. Cybereason is uw krachtige bescherming daartegen.

Lees de whitepaper

Monitor en detecteer elke dreiging op uw apparaten

En reageer zo snel en slim mogelijk

Cybereason analyseert wekelijks extreem veel dreigingsinformatie om zo het volledige aanvalsoppervlak in kaart te krijgen. Daarmee verkort zij de onderzoeksperiode met maar liefst 93%, zodat dreigingen in enkele minuten in plaats van dagen geëlimineerd kunnen worden.

Het Cybereason platform wordt aangedreven door de combinatie van kunstmatige intelligentie en machine learning. Zo ontstaat een sterke verdediging om malware en ransomware-aanvallen te ontdekken. Volgens Forrester is deze vorm van verdediging in 93% van de gevallen het meest efficiënt.

Cybereason

Hoe helpt Cybereason uw organisatie?

Focus op dreigingen

Cybereason lokaliseert kwaadwillende operaties (MalOps) van begin tot eind. Hierdoor hebben analisten de mogelijkheid om aanvallen onmiddellijk te begrijpen en te beëindigen met een enkele klik. Met Cybereason stopt u de dreiging niet alleen, u beëindigt deze voordat deze begint.

Aanvallen verhelpen

Met het  automatisch herstellen van Cybereason wordt de hersteltijd van enkele dagen tot minuten verkleind. Traditionele oplossingen vereisen handmatige tussenkomst, waardoor de kans op fouten toeneemt en de schaalbaarheid wordt beperkt.

Gedragsgebaseerde detectie

Traditionele endpoint security-oplossingen zijn afhankelijk van zogenaamde indicatoren van bekende aanvallen – Indicators of Compromise (IOC’s). Cybereason gaat verder en maakt gebruik van gedragingen – Indicators of Behaviour (IOB’s) – om zo de tekenen van een aanval te detecteren.

Geef uw laptops hun eigen deurwacht.

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Waarom Cybereason?

Onze apparaten komen op steeds meer plaatsen. We werken steeds vaker met eigen apparaten en ook overwegend thuis. Deze animatie illustreert hoe ransomware controle krijgt over uw netwerk en het belang van zowel monitoring als detectie. Ook een vertrouwd apparaat kan geïnfecteerd raken en daarmee een kettingreactie veroorzaken als u geen maatregelen voor detectie heeft getroffen.

Daarmee ontstaat de ultieme en krachtige combinatie van een oplossing die daadwerkelijk ingrijpt en niet uitsluitend waarschuwingen verstuurt.

Cybereason beschermt apparaten en data

Voorspel, begrijp en beëindig de dreiging

Inzichten zijn het begin. Het Cybereason platform gaat verder dan alleen waarschuwingen versturen. In plaats daarvan worden de kwetsbaarheden gedetecteerd en beëindigd voordat ze daadwerkelijk door de cybercrimineel gebruikt kunnen worden. Deze vooruitstrevende aanpak van Cybereason zorgt dat technologie voor u gaat werken.

Kortom, haal een geïntegreerde oplossing in huis die, dankzij koppelingen met andere oplossingen, een integrale bijdrage levert aan de bescherming van uw apparaten.