Thales beveiligt en monitort toegang tot iedere applicatie

Bepaal zelf weer wie toegang heeft tot welke applicaties. Wel de controle niet de complexiteit. Het kan met identity and access management-oplossingen (IAM).

Lees de whitepaper

Slimme en efficiënte toegang tot systemen

Zonder toeters en bellen

Eenvoudig toegang tot informatie is essentieel voor de bedrijfsvoering. De toegang tot bedrijfsgevoelige informatie wilt u optimaal geregeld hebben. Zorg daarom dat uw medewerkers en partners alleen toegang hebben tot de informatie waartoe zij bevoegd zijn.

Ingewikkelde autorisatie- en authenticatieprocessen vergroten uw risico en werken dikwijls averechts. Eenvoud en slimme technologie vergroten de adoptie. Kies daarom voor identiteits- en toegangs- management als de schakel in het veilig, slim en efficiënt inrichten van toegang tot uw data.

Hoe helpt Thales uw organisatie?

Vereenvoudig toegang

Zorg dat toegang krijgen tot applicaties en systemen niet langer veel tijd kost. Kies voor een vereenvoudigde beveiliging met een gedetailleerd toegangsbeleid. Maak dit schaalbaar en centraal te beheren. Zo wordt de toegang gebruiksvriendelijker, verbetert de beveiliging en neemt inzicht toe.

Beveilig uw identiteit

Zorg voor de gebruikersidentiteit van uw medewerkers en beheer alle toegang op een centrale plaats. Dikwijls hebben we privé e-mailadressen nodig om toegang te krijgen tot zakelijke systemen, denk aan sociale netwerken, e-mailplatformen en managementsystemen.

Cloud Single Sign On (SSO)

Medewerkers hebben toegang tot applicaties op meerdere cloudplatformen, virtuele omgevingen, netwerken en webportalen. Met een centrale IAM-strategie heeft u één centrale identiteit waarmee u toegang heeft tot alle verschillende omgevingen. Hiermee maakt u het veel eenvoudiger én veiliger.

U laat uw voordeur toch ook niet open staan?

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Een greep uit de hardware tokens van Thales

SafeNet eToken 5 serie

Extreem veilige PKI-gebaseerde tweefactor authenticatie

SafeNet eToken 5300

Een compacte, fraudebestendige USB, die een derde authenticatiefactor creëert met aanwezigheidsdetectie en FIPS 140-2-certificering.

 

Bekijk product details »
Open productpaper »

GrIDsure

Flexibele verificatiemethode als tokens niet mogelijk zijn

Om te autoriseren gebruikt u het uitdagingsraster. Alleen de gebruiker kent zjn eigen identificatie patroon. Voer de code over in uw patroon.

 

Bekijk product details »
Open productpaper »

Mobilepass+ app

Mobiele authenticatie app voor push- en OTP-authenticatie

Een slimme authenticatie-app die tweefactor authenticatie biedt vanaf uw smartphone. Met een simpele klik heeft u zich geautoriseerd.

 

Bekijk product details »
Open productpaper »

eToken PASS OTP

Sterke basis voor uw veranderende zakelijke eisen

eToken PASS OTP

Een compact, draagbaar apparaat voor eenmalige wachtwoorden (OTP) met sterke authenticatie op basis van OATH TOTP- en HOTP-protocollen.

 

Lees meer »

FIDO2 Smart Cards

Bewezen smartcardtechnologie én ook sterk en eenvoudig in gebruik

SafeNet Smart Cards

Deze smartcards werken naadloos met elke Microsoft-omgeving. PKI-beveiliging maakt sterke authenticatie mogelijk.

 

Lees meer »

Advies nodig?

Duizelen de types? Kies de juiste authenticatie methode die bij u past.

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Krijg controle over toegang tot SaaS-Apps

Als gegevens en applicaties in de cloud staan, vindt gebruikerstoegang op afstand plaats. Daarom implementeren we gebruikerstoegangscontroles. Nu de beveiligingsperimeters van ondernemingen steeds vager worden, ervaren organisaties moeite met het bieden, implementeren en beheren van consistent, uniform toegangsbeleid tot IT-resources.

De verificatie- en toegangsbeheeroplossingen van Thales overwinnen deze uitdagingen door u in staat te stellen veilige toegang tot de cloud naadloos uit te breiden via identiteitsfederatie. Hierdoor wordt naast een uitbreiding van het beveiligingsniveau het beheer van de SaaS-platformen vereenvoudigd.

Voordelen cloudtoegang

U kunt een beveiligde toegang voor elke cloudtoepassing centraliseren. Denk hierbij aan Office 365, Salesforce, Amazon Workspaces en GoogleApps. Hierdoor verlaagt u de helpdeskkosten met 20% doordat wachtwoorden niet meer vergeten kunnen worden. Uw organisatie biedt nog maar één identiteit, de bedrijfsidentiteit. Daarmee verlaagt u ook nog eens de beheer druk van uw IT-afdeling.

Eerst zien dan geloven?

Vraag een trial aan
Thales Identity and access management

Toegang tot externe SaaS-diensten met één uitstekend beschermde identiteit.

Thales beschermt uw applicaties én data

Wordt uw gebruikersidentiteit geverifieerd?

U wilt dat de juiste medewerker toegang heeft tot de juiste bron op het juiste toegangsniveau. U beheert toegang door gedetailleerd beleid in te stellen. Alleen zo kunnen geautoriseerde personen hun werk efficiënt en effectief doen. Uiteraard heeft u volledig inzicht in de toegangsrechten van uw medewerkers en de risico’s die aan elke login zijn verbonden.

Thales, is volgens Gartner een wereldwijde leider op het gebied van autorisatie oplossingen die voortdurend innoveert om de digitale transformatie zo veilig mogelijk te maken.

Hulp nodig bij
het uitzoeken?

Wilt u weten hoe u veilige toegang in
uw organisatie kunt inplementeren?
Weet u alleen niet waar dan
nu te beginnen?

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Voordelen van identity and access management met Thales

  • Vereenvoudigde cloudtoegang (cloud SSO)
  • Geoptimaliseerde beveiliging
  • Schaalbaarheid door gecentraliseerd beheer
  • Verbeterde compliance en inzichten
  • Een enkele account voor alle cloud-apps
  • Gecentraliseerd beheer van cloudtoegang
  • Sluitende audits van gebeurtenissen
  • Duidelijke monitoring en rapportage
  • Eenvoud, efficiëntie én verbeterde beveiliging

Daarom Tesorion als cybersecuritypartner
samen met Thales-oplossingen

beschikbaarheid en doorlopend scannen

Beschikbaar

Wij zijn er 24/7 om uw organisatie veilig te houden.

Veilig

Wij verbeteren onze dienstverlening continu dankzij ons 360 graden beeld.

Betrouwbaar

Wij werken intensief samen voor het beste resultaat en relatie.

Transparant

Wij geloven in onze transparante aanpak met heldere rapportage.

Heeft u het allemaal al goed geregeld?

Binnen 5 minuten inzicht, een incident kost meer tijd.

Doe ons gratis assessment

Wij bieden bescherming aan