Thales voorkomt complexiteit en maakt data weer veilig

Verkrijg operationele efficiëntie, compliance en beveiliging met de toonaangevende cloud sleutelbeheerservice. Kies zelf voor encryptie van uw clouds en bewaar de sleutel.

Lees de whitepaper

Optimale gegevensbeveiliging én versleuteling

Waar uw data zich ook bevindt

We adopteren de cloud en maken optimaal gebruik van de bestaande IT-infrastructuren. We hebben ook in toenemende maten te maken met het hybride werken en ZZP-ers. De standaard veiligheids- perimeter bestaat niet meer. Om veilig te kunnen werken moeten we onze gegevens beschermen en bepalen wie er toegang toe heeft.

We helpen de beveiliging van uw clouds te vereenvoudigen, risico’s te verminderen en compliance te vergroten. Onze oplossingen stellen u in staat de gegevensbeveiliging te moderniseren volgens het Zero Trust-principe. Waar uw data zich ook bevindt, samen met Thales versleutelen we die.

Hoe helpt Thales uw organisatie?

Bescherm uw data

Profiteer van een betrouwbare oplossing die de integriteit en beschikbaarheid van uw data garandeert. Bij het verdedigen van uw organisatie tegen de snel veranderende dreigingen zult u flexibele én intelligente technologie moeten inzetten. Juist daar zit de kracht van Thales Data Protection.

wet- en regelgeving

Vereenvoudig compliance

Compliance blijft een uitdaging, zeker omdat u verantwoordelijk voor de data blijft. Samen met Thales oplossingen helpen wij u te voldoen aan wet- en regelgeving én volledige controle te krijgen en te houden met bewezen, krachtige en schaalbare oplossingen voor gegevensbescherming.

Wallet Icon - Ransomware

Verlaag TCO

Dankzij een geïntegreerde aanpak verlaagt u de operationele kosten en tegelijkertijd verhoogt u de efficiëntie en productiviteit. De oplossingen van Thales werken samen met alle grote cloud leveranciers en SaaS-oplossingen. Hierdoor gaat de technologie voor u werken.

Maak uw data onbruikbaar voor de cybercrimineel.

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Versleutel zelf en houd de controle

Data staat overal. In datacenters, verschillende clouds of andere opslaglocaties. Om te voorkomen dat derden of de cloudleverancier bij uw data kunnen is het versleutelen van die data van cruciaal belang. Samen met Thales maken wij dat eenvoudig. Verminder het risico en vergroot tegelijkertijd de flexibiliteit en controle.

Thales biedt data-at-rest encryptieoplossingen voor gestructureerde en ongestructureerde data. Voor data in zowel databases, applicaties, bestanden en opslagcontainers. Gecentraliseerd sleutelbeheer zorgt dat encryptie beheersbaar blijft en uw data beschermd.

Focus op

 1. Operationele eenvoud
 2. Risico minimaliseren
 3. Beveiligingsflexibiliteit

Stroomlijn en versterk het beheer van encryptiesleutels

Zowel on-prem als in de cloud

De acceptatie van meerdere cloudservices neemt toe. U blijft zelf verantwoordelijk voor de beveiliging van de data die in de cloud wordt opgeslagen en gebruikt. Het is meer dan raadzaam om deze data te versleutelen. Zo bieden cloudproviders  “Bring Your Own Key” (BYOK)-diensten aan. Daarmee krijgt u zelf controle over de versleuteling.

Zorg voor een centrale sleutelkluis en voorkom dat BYOK en cloudsleutelbeheer een uitdaging vormt.

Versleutel uw data én zorg voor centraal sleutelbeheer

Bescherm de gevoelige data overal

Vermijd de complexiteit van gegevensbeveiliging, optimaliseer de compliance en versnel de beveiliging van uw clouds. Deze oplossingen zijn ontworpen voor de cloud en komen met datadetectie en -classificatie tot encryptie en sleutelbeheer voor data-at-rest. U krijgt de volledige controle én kunt zo het beste van iedere cloud gebruiken.

Thales, is volgens Gartner een wereldwijde leider op het gebied van autorisatie oplossingen die voortdurend innoveert om de digitale transformatie veilig mogelijk te maken.

Hulp nodig bij
het uitzoeken?

Wilt u weten hoe u uw data versleutelt
en veilig sleutelbeheer implementeert?
Weet u alleen niet waar dan
nu te beginnen?

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Voordelen van databeveiliging met Thales

 • Hoge beveiliging voor gevoelige gegevens
 • Vereenvoudig beheer en verlaag kosten
 • Operationele eenvoud
 • Profiteer van verbeterde IT-efficiëntie
 • Controle over encryptiesleutels en beveiliging
 • Eenvoudige cloud-adoptie
 • Risico minimaliseren
 • Sleutel- en beleidsbeheer centraliseren
 • Beveiligingsflexibiliteit

Daarom Tesorion als cybersecuritypartner
samen met Thales-oplossingen

beschikbaarheid en doorlopend scannen

Beschikbaar

Wij zijn er 24/7 om uw organisatie veilig te houden.

Veilig

Wij verbeteren onze dienstverlening continu dankzij ons 360 graden beeld.

Betrouwbaar

Wij werken intensief samen voor het beste resultaat en relatie.

Transparant

Wij geloven in onze transparante aanpak met heldere rapportage.

Heeft u het allemaal al goed geregeld?

Binnen 5 minuten inzicht, een incident kost meer tijd.

Doe ons gratis assessment

Wij bieden bescherming aan