Rubrik beschermt uw back-up tegen de cybercrimineel

Elimineer de complexiteit. Wapen uzelf tegen ransomware, voorkom dat uw data wordt gegijzeld én vereenvoudig meteen uw back-upproces. Rubrik biedt een eenvoudige en solide back-upoplossing.

Lees de whitepaper

Automatiseer de data back-up en herstelmogelijkheden

Ook voor verouderde systemen

Het duurt uren om back-uptaken te bewaken en te beheren met traditionele back-uptechnologieën. Met Rubrik kunt u met slechts een paar klikken beleid instellen voor archivering, replicatie en gegevensback-up van lokale en cloudgebaseerde bestanden.

Rubrik biedt eenvoudige software voor back-up en herstel van gegevens. Waar deze zich ook bevinden. Bescherm voortaan alle soorten hardware-, cloud- en softwarecomponenten in één beheeromgeving én integreer dit in uw eigen tools.

Rubrik back-up

Hoe helpt Rubrik uw organisatie?

Onmiddellijk herstel

Voorkom gegevensverlies. Bij een herstelmoment zorgt Rubrik dat de uitvaltijd van uw systemen beperkt blijft. Dankzij de continue gegevensbescherming wordt uw totale infrastructuur versleuteld bewaard, zodat ransomware hier geen extra schade kan veroorzaken.

Verlaag IT druk met 90%

Dikwijls is een back-upomgeving complex. Zeker wanneer meerdere back-ups per dag nodig zijn en systemen op verschillende plaatsen staan. Vervang duizenden back-uptaken met slechts een paar beleidsregels om gegevensbescherming in uw hybride en multicloud-IT-omgeving te automatiseren.

Wallet Icon - Ransomware

Lagere TCO

Maak veilige back-ups die u kunt terugzetten en realiseer tegelijkertijd meetbare besparingen in geld en tijd. Hierdoor wordt uw investering in back-up en herstel dubbel en dwars terugverdiend. Tegelijkertijd heeft u uw back-ups dan tegen ransomware beschermd.

Back-uppen gaat over meer dan data

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Rubrik back-up

Een back-up alleen is niet genoeg

Het maken van een back-up klinkt als een open deur. Elke dag geeft de back-upsoftware groen licht. De bestanden zijn weer veilig opgeslagen. Heeft u het wel eens geprobeerd om alles terug te zetten? Hoelang duurde het terugzetten van alle bestanden en systemen?

Bij de inrichting van de back-up neemt u een besluit over de benodigde tijd om de back-up terug te zetten en wat de acceptabele hoeveelheid dataverlies is. Indien u de back-up moet terugzetten; hoelang mag dat duren? Hoeveel tijd kost het om de back-up weer volledig operationeel te krijgen? Alleen bestanden is simpel, echter is dat ook zo voor bedrijfskritische systemen en databases?

Werkt uw back-up plan?

Vanuit de techniek hebben we het bij back-up al snel over de hoeveel data die u bereid bent om te verliezen (RPO) én hoeveel tijd nodig is om de gemaakte back-up weer terug te zetten (RTO). In de praktijk zien we dat deze zes letters worden gezien als de belangrijkste drijfveren om de business weer beschikbaar te krijgen. Het technisch terugzetten van een back-up staat echter niet gelijk aan weer correct functionerende applicaties en consistente data. Een Business Impact Analyse is een goed startpunt om inzicht te krijgen in de impact van een ramp.

Rubrik back-up

Betekenis: Recovery Point Objective, Work Recovery Time, Recovery Time Objective, Maximum Outage Time, Maximum Tolerable Outage

Rubrik biedt een eenvoudige én veilige back-up methode

Back-ups kunnen niet worden gegijzeld

Het is een heuse nachtmerrie als u te maken krijgt met ransomware (ook wel gijzelsoftware genoemd). Het hebben van een betrouwbare back-up is dan essentieel. De cybercrimineel zal altijd proberen om ook uw back-up te gijzelen. Een betrouwbare back-up die ook echt werkt als u deze wilt terugzetten is altijd handig. Deze beschermen tegen ransomware is essentieel.

Met Rubrik versleutelt u uw back-ups zelf en bewaart deze zodat ze niet nadien gewijzigd kunnen worden. Daarmee is de back-up ineens betrouwbaar én immuun tegen aanvallen van buiten.

Hulp nodig bij
het uitzoeken?

Wilt u weten hoe Rubrik voor u werkt
of meer weten over veilige back-ups?
Weet u alleen niet waar dan
nu te beginnen?

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Voordelen van een werkende back-up met Rubrik

  • Continue gegevensbescherming
  • Snelle parallelle opname
  • Scale-out deduplicatie
  • End-to-end-codering
  • Beleidsgebaseerd beheer
  • Nalevingsrapportage en waarschuwingen
  • Direct herstel
  • Wereldwijd realtime zoeken
  • Herstel op een bepaald tijdstip

Daarom Tesorion als cybersecuritypartner
samen met Rubrik-oplossingen

beschikbaarheid en doorlopend scannen

Beschikbaar

Wij zijn er 24/7 om uw organisatie veilig te houden.

Veilig

Wij verbeteren onze dienstverlening continu dankzij ons 360 graden beeld.

Betrouwbaar

Wij werken intensief samen voor het beste resultaat en relatie.

Transparant

Wij geloven in onze transparante aanpak met heldere rapportage.

Heeft u het allemaal al goed geregeld?

Binnen 5 minuten inzicht, een incident kost meer tijd.

Doe ons gratis assessment

Wij bieden bescherming aan