Detecteer zelf de dreigingen met Qualys

Detecteer continu kwetsbaarheden en foutieve configuraties in uw ICT-omgeving. Ontvang waarschuwingen over zero-day-kwetsbaarheden, gecompromitteerde systemen en onregelmatigheden.

Lees de whitepaper

Weet welke kwetsbaarheden voorkomen in uw netwerk

En patch deze zo snel én slim mogelijk

Updaten is het actueel houden van de IT-systemen. Het gaat dan met name om de software die op deze systemen staat. Van het besturingssysteem tot aan bedrijfsspecifieke applicaties en alles wat daar tussenin zit, het moet up-to-date blijven. Zeker als de apparaten toegankelijk zijn via het internet.

Het grootste risico ligt bij systemen die 24/7 via het internet te bereiken zijn. Een cybercrimineel kan dan de hele dag tegen de digitale voordeur trappen. Dit is zelden een gerichte aanval, maar vaak een schot hagel. Beveiligingsupdates voor dit soort systemen moeten dus snel worden geïnstalleerd.

Qualys

Hoe helpt Qualys uw organisatie?

Inzicht in het landschap

Begin met alle apparaten en software in kaart te brengen. Immers als u niet weet voor welke kwetsbaarheden u vatbaar bent kunt u er ook niks tegen doen. Weet welke updates nog geïnstalleerd moeten worden. Hierdoor krijgt u duidelijke inzichten en kunt u gerichte maatregelen nemen.

Eindeloos schaalbaar

De unieke Web Application Scanning architectuur van Qualys maakt dat de oplossing altijd meegroeit met het aantal apparaten (assets). Ook het licentiemodel is op het aantal apparaten gebaseerd, hierdoor betaalt u ook alleen voor wat u echt gebruikt wat zorgt voor een realistische ROI.

cloud icoon

Werkt altijd en overal

In het eigen netwerk doet de scanner appliance zijn werk. Veel apparaten staan buiten de muren van uw netwerk. Omdat een belangrijk deel van de intelligentie in de cloud draait is de oplossing schaalbaar, kent u altijd de laatste kwetsbaarheden en zijn de apparaten buiten uw netwerk beschermd.

Vintage software.
Niks hips aan!

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Wat u niet ziet kunt u niet beveiligen

Identificeer geautomatiseerd alle bekende en onbekende activa op uw wereldwijde hybride-IT op locatie, eindpunten, clouds, containers, mobiel, OT en IoT. Voor een compleet, gecategoriseerd inventaris, verrijkt met details zoals informatie over de levenscyclus van leveranciers en nog veel meer. Omdat zichtbaarheid fundamenteel is voor beveiliging, heeft Qualys besloten om de Global AssetView-app helemaal gratis te maken!

Focus op wat urgent is

Met behulp van de nieuwste dreigingsinformatie, krachtige machine learning, geeft het Qualys Cloud Platform automatisch prioriteit aan de meest risicovolle kwetsbaarheden. Gebruik deze kennis om met een enkele muisklik kritieke dreigingen te patchen of systemen te isoleren.

Qualys maakt alles zichtbaar en dus bekend

Zichtbaarheid, snelheid en schaal

Krijg direct inzicht in en controle over al uw wereldwijde IT-middelen op oneindige schaal! Elimineer voor eens en voor altijd meldingen die urgent lijken, maar dat niet zijn. Qualys overtreft consequent Six Sigma 99,99966% nauwkeurigheid, de industriestandaard voor hoge kwaliteit. Als uw behoeften veranderen, voegt u eenvoudig en naadloos krachtige functionaliteit, dekking en gebruikers toe.

Het Qualys Cloud Platform is een end-to-end oplossing voor alle aspecten van IT, security en compliance. En net zo belangrijk; bespaar aanzienlijk op middelen en de tijd die anders nodig zijn om meerdere oplossingen te beheren.

Hulp nodig bij
het uitzoeken?

Wilt u weten hoe Qualys u helpt weer
controle te krijgen op updates?
Weet u alleen niet waar dan
nu te beginnen?

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Voordelen van beschermde apparaten met Qualys

  • Werkt overal
  • Cloudgebaseerde scanners
  • Geen hardware nodig
  • Realtime netwerkanalyse
  • Beveilig air-gapped netwerken
  • Beveilig containeromgevingen
  • Eindeloos schaalbaar
  • Eenvoudig wereldwijd scannen
  • Integratie met GCP, Azure en AWS

Daarom Tesorion als cybersecuritypartner
samen met Qualys-oplossingen

beschikbaarheid en doorlopend scannen

Beschikbaar

Wij zijn er 24/7 om uw organisatie veilig te houden.

Veilig

Wij verbeteren onze dienstverlening continu dankzij ons 360 graden beeld.

Betrouwbaar

Wij werken intensief samen voor het beste resultaat en relatie.

Transparant

Wij geloven in onze transparante aanpak met heldere rapportage.

Heeft u het allemaal al goed geregeld?

Binnen 5 minuten inzicht, een incident kost meer tijd.

Doe ons gratis assessment

Wij bieden bescherming aan