Palo Alto houdt de deuren gesloten voor de hacker

Het beveiligen van de voor- én de achterdeur is essentieel. We zien steeds meer openingen in ons netwerk voor applicaties en thuiswerkende medewerkers. Kies daarom voor een veilige, geïntegreerde oplossing.

Lees de whitepaper

Weiger de cybercrimineel de toegang

Maak het betrouwbaar en eenvoudig te beheren

De hoeveelheid data die we verzenden en ontvangen groeit dagelijks. Bovendien werken we steeds vaker vanuit de cloud. Het beveiligen en onderhouden van het bedrijfsnetwerk is daardoor steeds belangrijker. Om uw bedrijfscontinuïteit te waarborgen en om flexibel te kunnen opereren in de dynamische markt waarin we ons bevinden.

Toegang tot systemen en contact met medewerkers over de verschillende vestigingen heen, lossen we traditioneel op met MPLS-verbindingen. Dankzij de software-defined netwerkoplossingen ontstaat er meer vrijheid en een eenvoudige basis om bijvoorbeeld tijdelijke vestigingen te ontsluiten.

Palo Alto Networks Firewalls

Hoe helpt Palo Alto uw organisatie?

Stop de hacker

De Next Generation Firewall (NGFW) beschermt gebruikers en netwerken tegen dreigingen van buitenaf. Daarmee voorkomt u ongeautoriseerde toegang tot uw data en netwerken. Bovendien biedt het geïntegreerde beveiliging en flexibele connectiviteit in de cloud en op locatie.

Centraal beheren

Vanuit één dashboard simultaan kunnen inloggen op meerdere firewalls en andere netwerkcomponenten om veranderingen door te voeren of om activiteit te bekijken. Dit is schaalbaar en bovendien vergroot dit de efficiëntie. Automatiseer routinetaken en hergebruik elementen.

Zero-Touch Provisioning

Zero-Touch Provisioning zorgt ervoor dat er op locatie geen kennis meer nodig is. Hierdoor kan een medewerker op locatie met weinig tot geen kennis van computernetwerken hardware ontvangen en aansluiten op het netwerk, waarna het systeem vanzelf gaat werken.

Maak uw IT zo veilig als het moet én zo makkelijk als het kan.

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Een greep uit de oplossingen van Palo Alto

Enterprise oplossingen

Bescherm uw datacenter op volle snelheid

Optimaal voor krachtige, intelligente en veelzijdige firewallimplementaties bij grote organisaties en serviceproviders.

 

Bekijk hardware-architectuur »

Mid-market oplossingen

Zorg voor beveiliging voor elke krachtige use case

Een schaalbaar modulair ontwerp dat betere prestaties mogelijk maakt naarmate de bedrijfsbehoeften groeien.

 

Bekijk hardware-architectuur »

SME oplossingen

Preventieve maatregel tegen cyberaanvallen

Zorg voor beveiliging en krachtige veelzijdigheid zonder compromis, ideaal voor filialen en kleinere kantoren. Focus op groei van uw organisatie.

 

Bekijk hardware-architectuur »

Security dashboard

Naadloze integratie in optima forma en totale controle

Palo Alto Security dashboard

Dankzij een gecentraliseerd dashboard heeft u inzicht in netwerkbreed verkeer en kunt u apparaatspecifieke configuraties vereenvoudigen.

 

Lees meer »

Virtuele Firewall

Beveilig cloudomgevingen met hetzelfde beschermingsniveau als on-premise

Palo Alto Virtuele Firewall

De virtuele firewall is gebouwd voor hoge prestaties om zo uw cloud- en gevirtualiseerde omgevingen optimaal te beschermen.

 

Leer meer »

Security advies nodig?

Duizelen de types? Welke keuzes zijn nodig voor een veilig netwerk?

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Zelflerende intelligente
SD-WAN oplossing

U wilt het netwerkverkeer tussen uw locaties niet delen met de cybercrimineel. Om de netwerken toch met elkaar te verbinden is er jarenlang geïnvesteerd in MPLS-verbindingen, een kostbare en tijdrovende exercitie. De uitkomst is SD-WAN.

SD-WAN biedt flexibiliteit en is direct op te leveren. Bovendien kunt u verbinding maken via het internet, een mobiele verbinding of beide, zodat altijd de beste oplossing voor uw situatie wordt gekozen.

Kiezen voor een SD-WAN is niet alleen voor grote organisaties weggelegd. Deze technologie maakt het namelijk mogelijk om meerdere cloudoplossingen te koppelen en daardoor een betrouwbaarder netwerk te creëren. SD-WAN geeft flexibiliteit in
het op- en afschalen en verbetert de inzichten in uw netwerk. Hierdoor is SD-WAN bij uitstek geschikt voor organisaties met slechts een paar locaties of voor zorginstellingen, de detailhandel, overheidsinstanties en scholengemeenschappen.

Stap over van MPLS naar SD-WAN

De Forrester Total Economic Impact (TEI) Spotlight laat zien hoe Prisma SD-WAN een gemiddeld investeringsrendement van 243% kan bieden.

Lees Forrester rapport
Palo Alto SD-WAN

Palo Alto biedt oplossingen voor vandaag en morgen

Reageer niet zomaar. Denk vooruit.

Reactieve beveiliging kan de bedreigingen van vandaag niet bijhouden — of u voorbereiden op die van morgen. Palo Alto heeft het spel veranderd door netwerkbeveiliging intelligent en proactief te maken. De bekroonde beveiliging wordt aangedreven door innovatie en bevat ’s werelds eerste door machinelearning aangedreven NGFW. Dit stelt u in staat voorop te blijven lopen.

Palo Alto Networks is volgens Gartner een wereldwijde leider op het gebied van Next Generation Firewalls en SD-WAN oplossingen die voortdurend innoveert om de digitale transformatie veilig mogelijk te maken.

Hulp nodig bij
het uitzoeken?

Verbeter de toegangspoort van uw netwerk
en optimaliseer uw investeringen.
Weet u alleen niet waar dan
nu te beginnen?

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Voordelen van netwerkbeveiliging met Palo Alto

  • Detecteer dreigingen vroegtijdig
  • Herken verdacht verkeer
  • Bescherm de voordeur
  • Schaalbare beveiliging
  • Classificeer alle apps op alle poorten
  • Dwing beveiligingsbeleid af voor gebruikers
  • Vergroot de dekking met beveiligingsdiensten
  • Brede toepassingsclassificatie
  • Geavanceerde preventie van bedreigingen

Daarom Tesorion als cybersecuritypartner
samen met Palo Alto-oplossingen

beschikbaarheid en doorlopend scannen

Beschikbaar

Wij zijn er 24/7 om uw organisatie veilig te houden.

Veilig

Wij verbeteren onze dienstverlening continu dankzij ons 360 graden beeld.

Betrouwbaar

Wij werken intensief samen voor het beste resultaat en relatie.

Transparant

Wij geloven in onze transparante aanpak met heldere rapportage.

Heeft u het allemaal al goed geregeld?

Binnen 5 minuten inzicht, een incident kost meer tijd.

Doe ons gratis assessment

Wij bieden bescherming aan