Doorlopend en blijvend leren met KnowBe4

Wapen uw medewerkers tegen de steeds maar groeiende dreigingen van spam, phishing, spearphishing, malware, ransomware en social engineering. Zo voorkomt u een incident.

Lees de whitepaper

Wat doet u als u een phishingmail ontvangt?

En als u niet weet dat het een phishingmail is…

Het is tegenwoordig niet meer de vraag óf u een keer geraakt wordt door cybercrime, maar wannéér. Dat klinkt negatief en als bangmakerij. Toch blijkt dat een laag cyberbewustzijn de cybercriminelen vaak vrij baan geeft. Een doorlopende aanpak voor het vergroten van dit bewustzijn kan effectief zijn.

Cyberbewustzijn is geen project met een kop en staart. Het bewust maken van uw medewerkers om daarmee de risico’s voor uw organisatie te verkleinen, is een doorlopend proces. Tesorion maakt dit noodzakelijke proces ook nog leuk.

KnowBe4 - Security Awareness Training

Hoe helpt KnowBe4 uw organisatie?

Adaptief leren

Het vergroten van het cyberbewustzijn vraagt om een doorlopend trainingsprogramma, waarbij de inhoud is afgestemd op de kennis, kunde en interesse van de medewerkers. Dat betekent kennis opdoen, kennis toetsen en de kennis testen in de praktijk.

Medewerkers trainen

Medewerkers worden het meest efficiënt getraind door gebruik te maken van adaptief leren. Beheerst de medewerker een module, dan wordt nieuwe stof aangeboden. Beheerst een medewerker de stof niet, dan kan dezelfde stof op een andere manier beschikbaar worden gemaakt.

Phishingtesten

Om te toetsen of medewerkers de e-learning niet alleen hebben gevolgd, maar de kennis ook in de praktijk kunnen toepassen is het verstandig om regelmatig een phishingtest te houden. Zo wordt getoetst of de medewerker de kennis voldoende beheerst en in de praktijk kan toepassen.

Een gewaarschuwde medewerker telt voor twee.

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Leuk én eenvoudig cyberbewust worden

Door van cyberbewustzijn een continu proces van trainen, toetsen en testen te maken worden uw medewerkers de sterkste schakel in het gevecht tegen de cybercrimineel.

Uit onderzoek blijkt dat 46% van de cybersecurity incidenten het gevolg was van onzorgvuldigheid of een gebrek aan opleiding. Dat willen wij graag verkleinen. Leer hier meer over in ons webinar cyberbewustzijn: de menselijke firewall.

Verlaag uw risico

1. Train uw medewerkers
2. Toets de kennis
3. Test in de praktijk
4. Herhaal dit proces

Security Awareness Training

Hoe e-learning een slim instrument blijkt

Zien is geloven

Van onze medewerkers willen we de sterkste schakel maken in het gevecht tegen de cybercrimineel. Traditionele e-learning is saai en voorspelbaar. Daardoor resoneert de materie niet. Wij geloven dat adaptief leren en telkens nieuwe content aanbieden de adoptie vergroot. In deze demo laten we u de werking én mogelijkheden van onze e-learning oplossing zien.

Bekijk de demo
E-learning - Security Awareness

KnowBe4 gaat over de security awareness van mensen

En menselijke fouten zijn geen probleem

Meer dan ooit worden uw medewerkers gezien als de zwakke schakel in uw netwerkbeveiliging. De cybercrimineel beschouwt hen als de toegangspoort. Train uw medewerkers zodat ze scherp blijven en toets de kennis. Na drie maanden heeft deze methode al een bewezen effect op 85% van uw medewerkers.

KnowBe4 is volgens Gartner en Forrester een wereldwijde leider op het gebied van Security Awareness en Trainingsoplossingen die voortdurend innoveert om de digitale transformatie veilig mogelijk te maken.

Hulp nodig bij
het uitzoeken?

Wilt u de opties van KnowBe4 eerst zien werken
of meer weten over cyberbewustzijn?
Weet u alleen niet waar dan
nu te beginnen?

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Voordelen van security awareness met KnowBe4

  • Meer dan 1300 relevante video’s
  • Onbeperkt gebruik
  • Medewerkers automatisch onboarden
  • Automatische phishingtest
  • Eigen content toevoegen
  • Geavanceerde rapportage
  • Inzicht in de risicoscores
  • Intelligent gebruik van technologie
  • Mobile-First-modules

Daarom Tesorion als cybersecuritypartner
samen met KnowBe4-oplossingen

beschikbaarheid en doorlopend scannen

Beschikbaar

Wij zijn er 24/7 om uw organisatie veilig te houden.

Veilig

Wij verbeteren onze dienstverlening continu dankzij ons 360 graden beeld.

Betrouwbaar

Wij werken intensief samen voor het beste resultaat en relatie.

Transparant

Wij geloven in onze transparante aanpak met heldere rapportage.

Heeft u het allemaal al goed geregeld?

Binnen 5 minuten inzicht, een incident kost meer tijd.

Doe ons gratis assessment

Wij bieden bescherming aan