Digitale toegang werkt echt met BeyondTrust

Gebruikersaccounts met beheerrechten gaat verder dan wachtwoordmanagement alleen. Beveilig de hele keten van wachtwoorden, apparaten en toegang op afstand.

Lees de whitepaper

Wachtwoorden, toegang en accounts beveiligen en beheren

Maak het uw medewerkers makkelijk

Veilige toegang tot digitale bedrijfsmiddelen is cruciaal. In iedere organisatie zijn er gebruikersaccounts met beheerrechten nodig. Denk daarbij aan het beheren van systemen of voor toegang voor applicaties. Echter hebben niet alleen mensen deze beheerdersrechten, ook vele applicaties kunnen acties uitvoeren op systemen.

Alleen een wachtwoordkluis is niet genoeg. Met BeyondTrust én Tesorion krijgt u controle over wie en wat toegang heeft tot welk systeem en wanneer, inclusief de hele keten er tussen. Met een slimme oplossing hebben gebruikers en apparaten toegang tot applicaties en systemen op een gecontroleerde manier overal in de keten waar toegang nodig is. Oftewel; Privileged Access Management (PAM).

BeyondTrust - Privileged Access Management

Hoe helpt BeyondTrust uw organisatie?

Automatisch detecteren

Met een geïntegreerde oplossing bent u in staat om geautomatiseerd gebruikersaccounts met beheerdersrechten te ontdekken en te onboarden in de PAM-oplossing. Bewaar en beheer de beheerderswachtwoorden. En elimineer zo, bijvoorbeeld, de inloggegevens in beheerdersscripts.

Applicatie toegangscontrole

Het einde van het coderen van inloggegevens in de applicatie is voorbij. Vereenvoudig het beheer voor IT én bescherm de gebruikers- accounts met beheerdersrechten tegen misbruik. Op deze manier voldoen alle tools aan uw beveiligings- beleid en kunt u dit ook afdwingen én controleren.

Geavanceerde analyse

Analyseer beheerderswachtwoorden en accountactiviteit gecombineerd met applicatie-, service- en procesgegevens. Zo houdt u continu grip op het gedrag en de mogelijke dreigingen. Hierdoor kunt u passend en adequaat handelen en zo effectief prioriteit geven aan de risicobeperking.

U laat uw voordeur toch ook niet open staan?

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Een veilig wachtwoord alleen is niet genoeg

Bij succesvolle aanvallen gaat het bijna altijd om gecompromitteerde of misbruikte gebruikers- accounts. Het gebruik van geautomatiseerde tools heeft het de cybercrimineel nog makkelijker gemaakt. Het beveiligen van toegang én de wachtwoorden is een belangrijk onderdeel van een effectieve, moderne cyberbeveiliging.

Wat nodig is, is een holistische benadering voor het beveiligen van uw hele applicatie- en netwerk- landschap. Alle gebruikersaccounts met beheerdersrechten in zowel traditionele, cloud en hybride omgevingen. Onze beproefde aanpak maakt u klaar voor succes.

Waarom PAM?

Gebruikersaccounts met beheerdersrechten (privileged gebruikers) hebben toegang tot kritieke systemen en cloud applicaties van uw organisatie. Deze gebruikersaccounts hebben met de beheerdersrechten toegang tot gevoelige informatie of kritische systemen. Juist daarom vormen deze gebruikersaccounts een primair doelwit voor de cybercrimineel. En vormen zij een potentieel risico voor de continuïteit van elke organisatie. Naast de implementatie en het beheren van slimme software is het belangrijk om te zorgen voor een gedragen aanpak en het vergroten van het cyberbewustzijn bij uw medewerkers.

BeyondTrust - Remote Access

Geïntegreerde en uitgebreide oplossing van BeyondTrust ondersteunt mobiel en desktop.

BeyondTrust biedt controle om de risico’s te verminderen

Efficiëntie en beveiliging hand in hand

BeyondTrust is een wereldleider op het gebied van Privileged Access Management (PAM). Zij biedt een naadloze aanpak voor het voorkomen van datalekken veroorzaakt door gestolen inloggegevens, misbruikte rechten en gecompromitteerde externe toegang. BeyondTrust biedt een schaalbaar platform dat naadloos integreert én eenvoudig in gebruik is.

Dankzij de geïntegreerde aanpak kan deze oplossing door alle apparaten, servers, cloud- en DevOpsomgevingen worden gebruikt. Daardoor ontstaat een zichtbare controle.

Hulp nodig bij
het uitzoeken?

Wilt u weten hoe u veilige toegang in
uw organisatie kunt implementeren?
Weet u alleen niet waar dan
nu te beginnen?

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Voordelen van veilige toegang met BeyondTrust

  • Geautomatiseerde ontdekking en onboarding
  • Beheren van accounts met beheerdersrechten
  • Geautomatiseerde audit en inzichten
  • Beveiligde applicatiereferenties
  • Veilig SSH-sleutelbeheer
  • Ondersteuning van Peak DevOps Agility
  • Integreren met DevOps Tools
  • Gecentraliseerd beheer van wachtwoorden
  • Teamwachtwoorden

Daarom Tesorion als cybersecuritypartner
samen met BeyondTrust-oplossingen

beschikbaarheid en doorlopend scannen

Beschikbaar

Wij zijn er 24/7 om uw organisatie veilig te houden.

Veilig

Wij verbeteren onze dienstverlening continu dankzij ons 360 graden beeld.

Betrouwbaar

Wij werken intensief samen voor het beste resultaat en relatie.

Transparant

Wij geloven in onze transparante aanpak met heldere rapportage.

Heeft u het allemaal al goed geregeld?

Binnen 5 minuten inzicht, een incident kost meer tijd.

Doe ons gratis assessment

Wij bieden bescherming aan