Skip to main content
Nu hulp nodig bij een cyberincident?
Bel 24/7: 088-2747800

Office in a Box breidt portfolio uit met cybersecurity-oplossingen Tesorion

Door 11 mei 2020 april 9th, 2023 Nieuws
partnership

Office in a Box breidt portfolio uit met cybersecurity-oplossingen Tesorion

Goede voorbereiding van bedrijfsleven op cyberaanvallen dankzij ‘geautomatiseerde’ detectie en isolatie

LEUSDEN – Office in a Box, IT-serviceprovider gespecialiseerd in Microsoft 365, Microsoft Azure, DMS en andere cloudproducten, breidt haar dienstverlening uit met het cybersecurityportfolio van Tesorion. Office in a Box kan met dit cybersecurityportfolio haar klanten niet alleen op IT-gebied, maar nu ook op het gebied van cybersecurity volledig ontzorgen. Zo kunnen klanten van Office in a Box gebruik maken van specifieke oplossingen die ervoor zorgen dat het risico op bijvoorbeeld ransomware wordt geminimaliseerd. Ook andere soorten cybersecuritybedreigingen worden op geautomatiseerde wijze in milliseconden gedetecteerd en verwijderd. Tegelijkertijd kan Tesorion door deze samenwerking meer organisaties van goede cybersecurity voorzien.

De samenwerking betreft niet alleen Detect en Respond oplossingen. Office in a Box heeft dankzij de samenwerking ook de beschikking over het All-in platform van Tesorion. Daarmee kan Office in a Box een eigen Security Operations Centre (SOC) inrichten. Op die manier kan zij klanten naast de bestaande IT-dienstverlening ook op het vlak van cybersecurity uitgebreide dienstverlening bieden en zo IT-afdelingen werk uit handen nemen.

Rogier van Agt, COO bij Tesorion, zegt over deze samenwerking: “Tesorion heeft als missie om Nederland op digitaal vlak veilig en weerbaar te maken. We zien dat bij veel bedrijven de kennis en/of de capaciteit geheel of gedeeltelijk ontbreekt om cybersecurity adequaat in te vullen. Deze samenwerking is voor ons een logische vervolgstap om een groter deel van het bedrijfsleven te bedienen. Office in a Box is daarbij een logische keuze vanwege hun brede ervaring met cloudoplossingen.”

Michel Snitjer, directeur en mede-eigenaar bij Office in a Box vult aan: “Als IT-serviceprovider zijn wij constant bezig met het uitbreiden en verbeteren van onze dienstverlening. De IT-markt is zeer dynamisch en vraagt een hoog kennisniveau om onze klanten passende dienstverlening te bieden. Daarbij hoort volgens ons ook een goed cybersecurityportfolio. Tesorion biedt standaardoplossingen die wij op maat kunnen configureren voor onze klanten.”

Close Menu