Focus op de belangrijkste thema’s

Het bestrijden van cybercriminaliteit is per thema anders. Tesorion richt zich op onderstaande thema’s. Voor ieder thema geldt dat cyberdreigingen tot nul geminimaliseerd moeten worden. Omgevingsvariabelen hebben – zoals altijd – ook bij cybersecurity invloed op de mate waarin cybersecuritymaatregelen genomen kunnen worden en er door oplossingen zoals Tesorion Immunity geautomatiseerd mag worden ingegrepen.

Voor ieder thema passen wij ons als het ware als een kameleon aan en hebben wij een aanpak, visie en oplossing.

 • Cloud

  Er zijn veel cloud-oplossingen, overigens kan de cloud een logische keuze zijn. Bij het verplaatsen naar de cloud wil je nog steeds grip houden en weten wat er met je data gebeurt. In veel cloud-modellen ben jij nog steeds verantwoordelijk.Lees meer »
 • Industrie

  De Operational Technology (OT) is de motor van je bedrijf. Kritische systemen zijn cruciaal voor het aansturen en functioneren van omgevingen. Van de maakindustrie tot vitale infrastructuur. Ook de OT is kwetsbaar.Lees meer »
 • IoT

  Al onze apparatuur wordt ‘slimmer’ dankzij technologie. Van koelkasten tot interactieve reclamezuilen. Al deze apparaten zijn verbonden. Beveiliging is in veel gevallen niet optimaal bij IoT. Hoe voorkom je dat dit een bedreiging vormt?Lees meer »
 • Mobiel

  We zijn mobieler dan ooit. Niet alleen werken we overal, onze smartphones worden steeds slimmer. En bijna iedere smartphone heeft toegang tot een schat aan bedrijfsdata. Hoe beveilig je die?Lees meer »
 • Kantoor

  Kantoorautomatisering is een weegschaal geworden tussen BYOD en flexibiliteit. Men verwacht vrijheden en gemak. Overal kunnen werken is sowieso het nieuwe normaal. Hoe maak je dat veilig aangezien je niet overal grip hebt?Lees meer »