Zorg voor Zero Trust netwerktoegang

Traditioneel hebben we alles buiten ons netwerk als risico bestempeld en alles binnen het netwerk als veilig en dus betrouwbaar. Doorbreek deze traditie.

Lees de whitepaper

Bescherm je tegen dreigingen van binnen en buitenaf

Never trust, always verify

Zero Trust netwerktoegang is een aanpak die is gebaseerd op ‘never trust, always verify’. Het is het cybersecurity-equivalent van ‘doe geen aannames’. Met alle mobiele apparaten, webapplicaties en koppelingen met derden is dit niet handmatig te doen.

Daarom is een ander IT-security concept noodzakelijk. Gecombineerd met dynamische segmentatie biedt de Zero Trust strategie de best mogelijke en meest efficiënte beveiligingsaanpak die u zich kunt wensen.

Wees gewoontes en blinde vlekken de baas

Risicobeperking inzicht in applicaties en apparaten

Bepaal uw risicobereidheid

Breng in kaart waar uw data staat, wie toegang heeft en hoe het is gesteld met de gevoeligheid van uw data. Als u niet weet waar uw data zich bevindt, kunt u deze onmogelijk op de juiste wijze beschermen. Identificatie van de data vereenvoudigt ook de classificatie van de data. In het kort: wat zijn de kroonjuwelen en hoe gaan we daarmee om?

Segmenteer uw netwerk

Vergelijk segmentatie van uw netwerk met branddeuren die u kunt afsluiten. Mocht er toch een incident ontstaan, dan blijft dat beperkt tot een bepaald deel van uw netwerk. Uiteindelijk is het de bedoeling om met segmentatie de impact te verkleinen wanneer er iets gebeurt en daarmee een positieve invloed te hebben op de risico’s die spelen.

firewall icoon

Bescherm uw voordeur

Naast antivirussoftware is de firewall de meest gebruikelijke, preventieve beveiligingsmaatregel. Een goede firewall, met de juiste inrichting, beschermt uw netwerk tegen bedreigingen van buitenaf. Next generation firewalls gaan daarbij nog een stap verder dan de traditionele firewall. Ze herkennen gebruikers, applicaties, indringers en meer.

Maak uw IT zo veilig als het moet én zo makkelijk als het kan.

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Krachtige combinatie aan de poort

Bedrijfscontext & betrouwbaarheidsscore

Alleen controle aan de poort is onvoldoende om uw netwerk te beschermen. Printers en VoIP-toestellen kunnen gehackt worden, medewerkers kunnen op een phishinglink klikken en dat allemaal nadat u ze op uw netwerk gelaten hebt. Of liever – juist nadat u ze voorzien hebt van netwerkconnectiviteit.

Met flexibel in te stellen regels is het duidelijk hoe er moet worden ingegrepen bij afwijkingen. Zo wilt u een tablet op het gastennetwerk anders behandelen dan een laptop op de financiële administratie. En dat doen we volledig automatisch.

Hulp nodig bij
het uitzoeken?

Wilt u uw netwerk en data 24/7
veilig en beschikbaar houden?
Weet u alleen niet waar dan
nu te beginnen?

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Bescherm uw netwerk van voor tot achteren

Zodat uw medewerkers veilig werken

U wilt uw medewerkers overal toegang geven tot applicaties en data. Anderzijds wilt u uzelf beschermen tegen ransomware en datalekken. Tesorion helpt u passende maatregelen te treffen om flexibiliteit en veiligheid in balans te brengen.

Daarnaast kunnen we mogelijke risico’s in kaart brengen met onze assessments of de kwaliteit van maatregelen toetsen met health checks. Een health check op een firewall is te zien als een APK bij een auto. Op een aantal punten controleren wij of alles nog veilig is en adviseren wij u welke stappen u kunt zetten.

Alle Basis op Orde oplossingen

Heeft u het allemaal al goed geregeld?

Binnen 5 minuten kan u dit inzicht al hebben, een incident kost meer tijd.

Doe ons gratis assessment

Wij bieden bescherming aan