Versleutel je bedrijfsdata

Zorg dat je bedrijfsdata versleuteld bewaart en weet wie toegang heeft tot deze data, zodat je de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid kunt borgen.

Lees de whitepaper

Maak je data conditioneel toegankelijk

Breng eerst in kaart waar je data staat

Data bevindt zich eigenlijk overal. We werken met Office 365 of Google G suite waardoor een belangrijk deel van je data in de cloud staat en lokaal op je laptop. Wat als je laptop wordt gestolen? Het vervelende van data lokaal opslaan op je laptop, is dat lokaal opgeslagen data dikwijls resulteert in een datalek.

Denk aan maatregelen die afhankelijk zijn van apparaat, plaats en tijd. Technologie helpt om te bepalen of je wel of geen volledige toegang krijgt, we noemen dat conditionele toegang. Toegang die past binnen jouw risicoprofiel.

Wees de gewoontes en blinde vlekken de baas

cloud icoon

Weet waar je data staat

Als data inderdaad het nieuwe goud is, waarom beschermen we het dan niet net zo? Weet jij waar alle data binnen jouw organisatie staat? Bij een datalek, ransomware-aanval of andere vorm van cybercriminaliteit ben je zelf eindverantwoordelijk. Laten we daarom beginnen met het in kaart brengen waar de data staat en het meteen te classificeren.

Herstellen na incident

Als er een cyberincident plaatsvindt is het belangrijk om zo snel mogelijk een totaalbeeld te krijgen van de actuele situatie. Zijn er gevoelige gegevens openbaar gemaakt? Moeten er maatregelen getroffen worden? Hoe herstel je zo snel mogelijk weer de operatie? Tesorion helpt je om deze en andere vragen te beantwoorden.

Alledaagse datalekken

De diverse media besteden ruimschoots aandacht aan datalekken bij overheden, brancheverengingen, verzekeraars en bij bedrijven. Als we niet beter weten zou je denken dat datalekken iets alledaags zijn. Toch heeft de Autoriteit Persoonsgegevens al voor meer dan 5 miljoen euro’s aan boetes opgelegd. Kortom: voorkom datalekken en bescherm je data.

Cyberdreigingen zijn helaas niets nieuws meer. Maar een echt sluitende cyberaanpak is dat wel.

Download de whitepaper
Tesorion cybersecurity whitepaper

Jij wilt beter in staat zijn om te reageren op dreigingen

Samen op weg naar innovatie

Security is voor Tesorion niet iets wat we er even bij doen. Security is het enige wat we doen. Kortom: wij focussen ons volledig op jouw digitale veiligheid. Op digitale veiligheid dingen we niet af. Daarom bewaak je jouw data bewaken samen met de pragmatische experts van Tesorion.

Ons IT-landschap wordt complexer. We worden afhankelijker van systemen. Bovendien nemen onze verwachtingen toe. We moeten altijd en overal toegang hebben tot informatie.

Hulp nodig bij
het uitzoeken?

Wil jij jouw data optimaal beveiligen en
zorgen dat je datalekken voorkoment?
Weet je alleen niet waar dan
nu te beginnen?

Tesorion gebruikt jouw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. Je kunt je op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Bescherm je organisatie tegen kostbaar dataverlies

De mens blijft een belangrijke schakel

Samen werken we aan technologische oplossingen om de cybersecurity te vergroten. Daarbij spelen mensen verschillende rollen. Technologie kan niet alle fouten voorkomen, zo hebben we tools nodig die mensen helpen om de juiste beslissingen te nemen.

Soms zijn mensen de oorzaak van een cybersecurityprobleem. Het menselijke aspect ontbreekt vaak in het denken over digitale veiligheid. Daarom is de mens een belangrijke schakel in je informatiebeveiligingsbeleid. Hoe regel jij dat?

Andere Tesorion 7 oplossingen

Maak betrouwbare back-ups

Maak regelmatig back-ups van data en configuraties. Test daarbij ook of je deze kan terugzetten. Bij ransomware-aanvallen kan juist een betrouwbare opgeslagen back-up het verschil maken tussen het weer operationeel zijn als organisatie of faillissement.

Meer informatie

Phishing

De cybercrimineel blijft continu proberen gegevens bij jouw medewerkers te ontfutselen. Door periodiek dit soort aanvallen te simuleren kan je medewerkers trainen voor de situatie wanneer het echt fout gaat. Vergelijk het met de periodieke brand- en ontruimingsoefening.

Meer informatie

Beveilig e-mail en apparaten

We werken overal waar we willen. Daarom wil je direct kunnen ingrijpen wanneer apparaten vreemd gedrag vertonen of en zeker wanneer deze zijn geïnfecteerd. Je wilt gebruikers eenvoudige tools bieden om bestanden te delen om schaduw-IT te voorkomen.

Meer informatie

Heb je het allemaal al goed geregeld?

Binnen 5 minuten kan je dit inzicht al hebben, een incident kost je meer tijd.

Doe ons gratis assessment

Wij bieden bescherming aan