Versleutel uw bedrijfsdata

Zorg dat uw bedrijfsdata versleuteld bewaard wordt en dat u weet wie toegang heeft tot deze data. Zo borgt u de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid.

Lees de whitepaper

Maak uw data conditioneel toegankelijk

Breng eerst in kaart waar uw data staat

Data bevindt zich eigenlijk overal. We werken met Office 365 of Google G suite waardoor een belangrijk deel van uw data in de cloud staat en lokaal op uw laptop. U moet daarom maatregelen kunnen nemen op alle locaties waar uw data staat.

Maatregelen die afhankelijk zijn van de status van een apparaat, plaats en tijd. Als technologie helpt om te bepalen of u wel of geen volledige toegang krijgt op basis van voorwaarden, noemen we dat conditionele toegang. Toegang die past binnen uw risicoprofiel.

Wees gewoontes en blinde vlekken de baas

cloud icoon

Weet waar uw data staat

Als data inderdaad het nieuwe goud is, waarom beschermen we het dan niet net zo? Weet u waar alle data binnen uw organisatie staat? Bij een datalek, ransomware-aanval of andere vorm van cybercriminaliteit bent u zelf eindverantwoordelijk. Laten we daarom beginnen met het in kaart brengen waar de data staat en het meteen te classificeren.

Herstellen na incident

Als er een cyberincident plaatsvindt is het belangrijk om zo snel mogelijk een totaalbeeld te krijgen van de actuele situatie. Zijn er gevoelige gegevens openbaar gemaakt? Moeten er maatregelen getroffen worden? Hoe herstelt u zo snel mogelijk weer de operatie? Tesorion helpt u om deze en andere vragen te beantwoorden.

Alledaagse datalekken

De diverse media besteden ruimschoots aandacht aan datalekken bij overheden, brancheverengingen, verzekeraars en bij bedrijven. U leest er bijna dagelijks over. De Autoriteit Persoonsgegevens heeft al voor meer dan 5 miljoen euro’s aan boetes opgelegd. Kortom: voorkom datalekken en bescherm uw data.

Maak uw data onbruikbaar voor de cybercrimineel.

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

U wilt beter in staat zijn om te reageren op dreigingen

Samen op weg naar innovatie

Security is voor Tesorion niet iets wat we er even bij doen. Security is het enige wat we doen. Kortom: wij focussen ons volledig op uw digitale veiligheid. Op digitale veiligheid dingen we niet af. Daarom bewaakt u uw data samen met de pragmatische experts van Tesorion.

Ons IT-landschap wordt complexer. We worden afhankelijker van systemen. Bovendien nemen onze verwachtingen toe. We moeten altijd en overal toegang hebben tot informatie.

Hulp nodig bij
het uitzoeken?

Wilt u uw data optimaal beveiligen en
zorgen dat u datalekken voorkomt?
Weet u alleen niet waar dan
nu te beginnen?

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Bescherm uw organisatie tegen kostbaar dataverlies

De mens blijft een belangrijke schakel

Samen werken we aan technologische oplossingen om de cybersecurity te vergroten. Technologie kan echter niet alle fouten voorkomen, daarom traint u uw medewerkers zodat zij zelf de juiste beslissingen kunnen nemen.

Soms zijn mensen de oorzaak van een cybersecurityprobleem. Het menselijke aspect ontbreekt vaak in het denken over digitale veiligheid. De mens een belangrijke schakel in uw informatiebeveiligingsbeleid. Hoe regelt u dat?

Alle Basis op Orde oplossingen

Heeft u het allemaal al goed geregeld?

Binnen 5 minuten kan u dit inzicht al hebben, een incident kost meer tijd.

Doe ons gratis assessment

Wij bieden bescherming aan