Bescherm Office 365 en meer

We zijn altijd verbonden en werken overal. Deze flexibiliteit heeft een keerzijde. Hoe wapenen we uw gebruikers tegen cyberrisico’s?

Lees de whitepaper

Wilt u veilig en betrouwbaar communiceren via e-mail?

Maak het makkelijker met cybersecurity

E-mail is waarschijnlijk ook in uw organisatie het belangrijkste communicatiemedium. En via e-mail komen de meeste aanvallen binnen zoals u kunt lezen in onze whitepaper. Daarom stimuleren we veilig gebruik van e-mail met trainingen en technologie.

Technologie om makkelijk en veilig grote bestanden te versturen, om phishingmails te detecteren en te verwijderen en om volledige e-mailstromen te versleutelen. Zo biedt u de middelen om veilig te werken en voorkomt u dat medewerkers teruggrijpen naar WeTransfer en Dropbox. Want welke garantie en controle heeft u over de data die daar staat?

Wees gewoontes en blinde vlekken de baas

icoon beschermd tegen

Bescherm alle apparaten

De laptop heeft de PC al enige tijd ingehaald als meest gebruikt apparaat. Een laptop maakt flexibel werken mogelijk. Nu de werkplekken vaker thuis zijn, moet ook de beveiliging hierop aangepast worden. Om die reden wilt u onwenselijk gedrag detecteren. Hackers en malware misbruiken graag ‘normale’ tools waardoor detectie lastig kan zijn.

attachement icoon

Veilig bestanden delen

Er zijn genoeg situaties te bedenken waarin het belangrijk is dat we onze e-mail versleutelen. Zoals wanneer u een aantal grote bestanden wilt delen met een samenwerkingspartner. Het e-mail limiet is niet toereikend, wat nu? Dikwijls zult u dan terugvallen op bestandsoverdracht tools die u online vindt. Creëert u daar niet onbewust een datalek mee?

365 graden beeld

Veilig werken met Office 365

De cybercrimineel maakt gebruik van onze menselijke eigenschappen. Denk daarbij aan hebzucht, angst en respect voor autoriteit. Met trainingen voorkomen we dat medewerkers klikken op malafide links en met tools die integreren met Office 365 helpen we uw medewerkers veilig te houden.

Geef uw laptops hun eigen deurwacht.

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

endpoint protection overzicht

Krijg controle over apparaten die bij uw data kunnen

Kunt u het allemaal zelf doen?

Waar traditionele antivirus met ‘signature based’ herkenning werkt, gaat next generation antivirus (NGAV) verder. Er wordt naar actieve processen van uw applicaties gekeken. Bovendien wordt er gecontroleerd op basis van kennis van gedrag en technieken van cybercriminelen. Zo worden ook zogenaamde ‘zero-day’ bedreigen gedetecteerd.

NGAV is vaak onderdeel van een EDR-oplossing; endpoint detection & response. Dergelijke tools verhogen uw beveiliging en geven u meer inzicht over wat er allemaal bij op de werkplek van medewerkers gebeurt. Zo kunt u dreigingen in de kiem smoren.

Hulp nodig bij
het uitzoeken?

Wilt u weer controle over uw apparaten
en eenvoudig veilig e-mailen?
Weet u alleen niet waar dan
nu te beginnen?

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Wapen u tegen aanvallen met kunstmatige intelligentie

Aanvallen op e-mail en accounts groeien

We zien een toename in de Business Email Compromise (BEC)-aanvallen. Volgens de FBI zijn de kosten al meer dan $12 miljard. Zo’n aanval zorgt ook voor verlies; het gemiddelde verlies per incident bedroeg $160.000. Zo liet ook ons eigen Nederlandse onderzoek zien dat de aanvallen alleen maar toenemen.

Het lastige van deze zogenaamde BEC-aanvallen is dat deze meestal geen bijlagen of URL’s bevatten. Daarnaast zijn deze berichten haast niet van echt te onderscheiden. Preventietechnologie helpt u om deze aanvallen af te slaan.

Alle Basis op Orde oplossingen

Heeft u het allemaal al goed geregeld?

Binnen 5 minuten kan u dit inzicht al hebben, een incident kost meer tijd.

Doe ons gratis assessment

Wij bieden bescherming aan