Bescherm Office 365 en al je apparaten

We zijn altijd en overal verbonden. Onze data moet altijd beschikbaar zijn. Dit gemak heeft een keerzijde. Hoe wapenen we jouw gebruikers tegen deze risico’s.

Lees de whitepaper

Wil je veilig en betrouwbaar communiceren via e-mail?

En zorgen dat medewerkers het gebruiken?

Hoe verstuur jij nu grote bestanden? Gebruik je die applicatie ook als het gaat om privacy- of bedrijfsgevoelige informatie? Vaak hebben we daar intern wel beleid voor geschreven. Stel nou dat je het zo veilig hebt gemaakt dat medewerkers gratis cloud-chat tools gaan gebruiken? Het gebeurt.

De mens kiest vaak voor gemak. Daarom helpt Tesorion je bij de inrichting van dit proces. Niet alleen op technisch vlak, maar ook door het betrekken van je medewerkers bij zo’n verandering. Zo slaan we twee vliegen in één klap.

Wees de gewoontes en blinde vlekken de baas

icoon beschermd tegen

Bescherm alle apparaten

De laptop heeft de PC al enige tijd ingehaald als meest gebruikt apparaat. Een laptop maakt flexibel werken mogelijk. Nu de werkplekken vaker thuis zijn, moet ook de beveiliging hierop aangepast worden. Om die reden wil je onwenselijk gedrag detecteren. Hackers en malware misbruiken graag ‘normale’ tools waardoor detectie lastig kan zijn.

attachement icoon

Veilig bestanden delen

Er zijn genoeg situaties te bedenken waarin het belangrijk is dat we onze e-mail versleutelen. Zoals wanneer je een aantal grote bestanden wilt delen met een samenwerkingspartner. Het e-mail limiet is niet toereikend, wat nu? Dikwijls zal je dan terugvallen op bestandsoverdracht tools die je online vindt. Creëer je daar niet onbewust een datalek mee?

365 graden beeld

Veilig werken met Office 365

De cybercrimineel maakt gebruik van onze menselijke eigenschappen. Denk daarbij aan hebzucht, angst en respect voor autoriteit. Je moet nu reageren, zogenaamd stuurt de overheid je een bericht, of je kan geld winnen. Ook eigenschappen als nieuwsgierigheid en medeleven worden door de cybercrimineel niet geschuwd om te misbruiken.

Cyberdreigingen zijn helaas niets nieuws meer. Maar een echt sluitende cyberaanpak is dat wel.

Download de whitepaper
Tesorion cybersecurity whitepaper
endpoint protection overzicht

Krijg controle over apparaten die bij jouw data kunnen

Kan je het allemaal zelf doen?

Waar antivirus met ‘signature based’ herkenning werkt, gaat endpoint protection verder. Er wordt naar actieve processen van je applicaties gekeken. Bovendien wordt er gecontroleerd op basis van kennis van gedrag en technieken van cybercriminelen. Zo worden ook zogenaamde ‘zero-day’ bedreigen gedetecteerd.

Met de inrichting van endpoint protection ontstaan er nieuwe mogelijkheden. Je kan de inrichting van  helemaal zelf regelen. Mocht je toch twijfelen, dan doen we graag een assessment om de configuratie te testen.

Hulp nodig bij
het uitzoeken?

Wil jij weer controle over jouw apparaten
en eenvoudig veilig e-mailen?
Weet je alleen niet waar dan
nu te beginnen?

Tesorion gebruikt jouw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. Je kunt je op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Wapen je tegen aanvallen met kunstmatige intelligentie

Aanvallen op e-mail en accounts groeien

We zien een toename in de Business Email Compromise (BEC)-aanvallen. Volgens de FBI zijn de kosten al meer dan $12 miljard. Zo’n aanval zorgt ook voor verlies; het gemiddelde verlies per incident bedroeg $160.000. Zo liet ook ons eigen Nederlandse onderzoek  zien dat de aanvallen alleen maar toenemen.

Het lastige van deze zogenaamde BEC-aanvallen is dat deze meestal geen bijlagen of URL’s bevatten. Daarnaast zijn deze berichten haast niet van echt te onderscheiden. Preventietechnologie helpt jou om deze aanvallen af te slaan.

Andere Tesorion 7 oplossingen

Security Games

In spelsituaties adopteren we kennis sneller, makkelijker en is het leuker leren. Daarom leert Tesorion je cyberdreigingen te herkennen door het gebruik van gamificatie. Krijg antwoord op de vraag: Hoe ga jij op de juiste manier met een cyberdreiging om?

Meer informatie

Houd je software up-to-date

In veel software blijken kwetsbaarheden te zitten die vroeg of laat door cybercriminelen gebruikt worden om toegang te krijgen tot jouw systemen en/of data. Zodra er een update of patch beschikbaar komt wil je deze zo snel mogelijk installeren om mogelijk misbruik voor te zijn.

Meer informatie

Zero Trust netwerk toegang

Zero trust is het concept waarbij je niets vertrouwt, of het nu binnen of buiten de grenzen van je netwerk gebeurt. Kortom Splits je netwerk op in compartimenten, vergelijkbaar als het ware met brandwerende muren. Zorg voor beveiliging en controle aan de netwerkpoort.

Meer informatie

Heb je het allemaal al goed geregeld?

Binnen 5 minuten kan je dit inzicht al hebben, een incident kost je meer tijd.

Doe ons gratis assessment

Wij bieden bescherming aan